Великден на вратата чука, а аз показвам тест с две чертички тука. ~бебеправене 388~

• 30 698
  • 742
  •   1
Отговори
# 120

Снощи нищо не се получи, боляла го главата 😄 това не е ли запазена марка само за жени? Но пък може би за добро, днес О теста цъфна с две хубави черти и отделно ме наболява в ляво, йеее. Повтарям правилната половина, Кактус и ти така гледам завтаряш, че май и датите ни съвпадат. Стискам палчета довечера да я свършим хубава работа с мъжете. Сега тъкмо мога да дам инфо за списъчето ни като си знам датата.
Скоро никой не е развявал + тест, време му е за скорошни изненади 😻

# 121

Снощи нищо не се получи, боляла го главата 😄 това не е ли запазена марка само за жени? Но пък може би за добро, днес О теста цъфна с две хубави черти и отделно ме наболява в ляво, йеее. Повтарям правилната половина, Кактус и ти така гледам завтаряш, че май и датите ни съвпадат. Стискам палчета довечера да я свършим хубава работа с мъжете. Сега тъкмо мога да дам инфо за списъчето ни като си знам датата.
Скоро никой не е развявал + тест, време му е за скорошни изненади 😻
Какви хубави новини ❤️❤️❤️ Много се радвам 🍀 Дано след 2 седмици да се похвалим 🥰 Аз по принцип трябва да очаквам О след 2-3 дни, но с тези болки днес, знам ли 😅
ПП. Мой близък човек днес почина 😢
ММ се притеснява за мен. Гледам да се успокоя. В момента се крепя заради него и възможността този опит да е успешен. Трябва да съм силна!
Успех, момичета! 🍀

# 122
Съболезнования Кактус, дано след този загубен живот, при теб се яви нов! Успех и прегръдки 🙏🍀❤️
Слънчево момиче стискам палци, да оплодите яйцето успешно и след две седмици да се похвалиш и ти! 🤞🥰

# 123
Кактусче съболезнования! Присъединявам се към пожеланието на Мери. Дано се похвалиш скоро! 🍀

# 124
Благодаря ви, мили момичета ❤️❤️❤️ Амин!!! От все сърце ви пожелавам скорошен успех 🍀🍀🍀
Излязоха ми резултатите от АМХ и ИнхибинБ, определено се доказва поликистозата.

# 125
  • София
Кактусче съболезнования Disappointed Relieved

Слънчево момиче успех! Да се стяга малко тм, чеее главоболие минава много бързо! Joy

Хера, поне хванахте че има някакво разминаване, имате план за следващия месец, ти преди БХ редовен ли ти беше цикъла?

# 126
Аз пък да питам при БХ след колко време ви дойде Ц? Аз още си чакам, днес пуснах едно ЧХГ, че вчера пак някакви бледи черти ми се появиха, вече наистина не знам, какво се случва Disappointed

Утре ще пусна пак, дано пада и да приключва всичко, за да се подготвяме за следващия месец!

# 127
  • Замък сред облаците
Доста е паднало ЧХГ, а не си прокървила още?
Иди да те види АГ преди празниците, че ако не тръгне спонтанно изчистване да не стане инфекция.

# 128
Не съм прокървила.. имам час при моята на 28ми. Дано до тогава започна да се чистя..

# 129
Маце да, абсолютно редовен на 29 дни. Много рядко съм имала закъснение от 3-4 дни, да речем 1-2 пъти в годината. АГ каза, че не е от биохимичната, но от каквото и да е - проблем има. 100 % и миналия месец не съм имала ОВУ, защото ми дойде на 35 ден.

Фелиша на мен ми дойде на 7 дни закъснение при БХ.

# 130
  • София
Фелиша не е спаднало съвсем, на мен ми дойде 3-4 дни след като спадна ЧХГ, мисля че второто беше около 10 и след това ми дойде

Хера дано има успех следващия месец със стимулацията

# 131
Добро утрооооо..... Честит имен ден на всички с имена на цветя. Бъдете живи и здрави
Хайде момичета, не крийте +++. Знам, че за днес бяхме няколко за тест. Моят е отрицателен, но аз си знам, че дори и да има нещо, е рано

# 132
Мушкам се под любимите ми фрезии, обожавам ги. Аз не съм цвете, но имам имен ден днес Wink Желая ви хубав ден, всички болежки да са отминали и тестовете да грейнат яко!

# 133
Манди честит имен ден! Да си жива и здрава 💐
И други именнички, ако има също!
Фелиша прегръдки!
Хубав ден ви пожелавам момичета 🍀🌞

# 134
  • Казанлък
Честит имен ден на всички именници! Бъдете живи и здрави и много скоро да се похвалите с бебче ❤️

Общи условия

Активация на акаунт