Великден на вратата чука, а аз показвам тест с две чертички тука. ~бебеправене 388~

• 30 896
  • 742
  •   1
Отговори
# 450
  • London
Хмм, ние в успешния ни месец правихме секс 5-6 дни след маратона около О. Нямах никакво желание 😆 И сега го нямам, честно казано или по-скоро ме е страх да правя каквото и да е.

Момичета, пожелавам един прекрасен уикенд и весело посрещане на празника. Бъдете засмени, здрави и богословени ❤❤❤

# 451
  • София
Стела при мъжете спермограмата е динамична, моя приятелка след две лоши, ин витро и в деня на ин витрото СГ с перфектни резултати. Успешно ин витро с две оплодени яйцеклетки, които онзи ден станаха на 6г. Важното е че има материял при вас, има и за ин витро има и за естествено. Няма да забравя една съфорумка която дойде със СГ абсолютно празна. Нищо, бяхме всички объркани защо е празна, един буквален празен лист. Същата тази има прекрасник от донорска! Пак ще ти кажа, празни ръце няма, надежда винаги има.

Уинтърче аз и търпеливост сме две различни неща. Аз съм овен и мотото ми е: боже дай ми търпение и ако може дай ми го сега!

Вени, давай един кръвен, да се види как се удвоява, че с тези тестовете нищо не се доказва.

Кременуша?

Слънчеваааа ще ти забраня нета! Joy

# 452
Маце, сакън недей 😄 какво да ви кажа, знам че звуча параноично, но 3-4ма лекари не установиха ИМБ, която подозирах точно коментари и съвети към мен в бгмама тогава. Трябваше да припадна със спукана тръба, че да разберат какво ми е. Все ще ме преследва този призрак, прощавайте ме, не смея да споделям с друг. Моя приятелка отдавна опитва да забременее и хич не е на място да и споделям таква разсъждения.
Много ме разсмя с твоето мото, аз като съм стрелец, ама ми е същото мотото 😄

# 453
Мацето, нищо не работи. Чак 5 май ще мога да пусна...

# 454
  • София
Мацето, нищо не работи. Чак 5 май ще мога да пусна...

В кой град си? В София има работещи.

Слънчева да, понякога е така, но реално няма какво да направиш на този етап за да предотвратиш ИМБ, за себе си разбрах че здрав плод нищо не може да го спре да го бъде. Моят синковец като забременях, понеже ме болеше корема като за цикъл, спрях си лекарствата, сложих си превръзка, мъкнах багажи, чистих, сипах си винце и казах майната му, и този месец не е станало. И така два дни докато не реших един тест да направя и не лъснаха две тлъсти черти. Нито ми е зацапвало, нито нищо. След това бях на такива тежки терапии, някои забранени в ЕС, ми и той овнешки инат мамин, роди се перфектен и доносен, въпреки че всичко показваше че едва ли ще издържи до 28ма седмица.

# 455
Ех, колко хубаво звучи, Маце! Благодаря! Ще видим след седмица дали въобще има нещо или всичко е плод на внушения. Как са ни създали с 14 дни разлика от О до тест 😄

# 456
Тази сутрин правих тест, който си е със същата едва забележима чертичка. Но снощи ставах много пъти до WC. Днес на обяд ми зацапа леко (много тъмна кръв). Тази вечер също. Сега нямам нищо. Не знам на какво се дължи това. И гърдите ме болят ужасно много

# 457
Аз идвам да мръннкам. Днес към обяд много ме заболя корема, не в яйчниците, а в средата. Остра болка и беше 10тина минути някъде. После спря и не ме е боляло повече. Одеве отидам до вц и бам- розовичко Tired Face Cry А датата за МЦ ми е 4ти, но предполагам (страхувам се)че утре ще си ми дойде Cry Cry Cry Сдухах се много.

# 458
Честито Въскресение Христово! 🌞
Бъдете много здрави и благословени! Дано скоро всяка една от нас да се похвали и на следващия Великден да държим мечтата си в ръце. 🍀🍀🍀
Креми, не се притеснявай ❤️ Може да е от имплантацията(често се появява около датата на менструция) или недостатъчно прогестерон. Пусни си ЧХГ и прогестерон, когато отворят лабораториите. Може да има и дежурни, не знам от кой град си.
Мимирита, не се отчайвай ❤️ Нека днес ти е първият ден от МЦ(на този голям празник), също така и последен за следващите 9 месеца ❤️🌞💐  Днес празнувай и го приеми като едно ново начало 🌼🐣💕

Бъдете здрави!!! 🍀

# 459
# 460
Честит Великден момичета! Дано този празник, и този прекрасен месец, донесе на всички ни мечтаните две чертички! 🙏🍀
Да сте живи и здрави, вие и вашите семейства!🥰

Скрит текст:
Надявам се догодина,на тази снимка да присъства и поне едно дете, а дай боже две, няма да ги върна 😁
[spoiler/]

# 461
# 462
  • Замък сред облаците
Христос воскресе, момичета! Дай Боже и нашите чудеса да се сбъднат!

Креми, послушай Кактус и пусни кръвни утре-вдругиден, трябва да има работещи лаборатории.

# 463
Честито Възкресение Христово!
Бъдете здрави и силни! Нека Божието чудо да помогне на всички,  които мечтаят за тяхното чудо! 🌞🍀🥰

# 464

Желая на всички ви да ви се сбъдне най-съкровенната мечта ♥️

Общи условия

Активация на акаунт