Великден на вратата чука, а аз показвам тест с две чертички тука. ~бебеправене 388~

• 30 725
  • 742
  •   1
Отговори
# 525
И аз съм изтървала за к'во иде реч 😁
Тестовете и аз следобед съм ги правила след 18ч, и поне 3 часа преди това не пия много течности и не ходя до WC.. И при мен се е случвало да има 1 ден разминаване с приложението.
Желая ви успешен месец момичета 🙏🍀🌞. По черешово време, и говедата най-често се заплождат, че са разгонени 🍒😁
Добре дошла Розалинда и да не се задържаш дълго!
Айде чакаме първо Кактусчето да се похвали.
Манди при теб как са нещата?
Марго а при теб?

# 526
На мен ми дойде както си трябва, сега и корема ме боли. Confused
Поне си ми дойде на 28 ден, иначе го чакам до 33 с надежда.
Оплаках се на АГ-то, че ми се удължи МЦ с 5 дни, а тя ми вика ами така е като се притеснявате.
Не знам на какво се дължи това не съм търсила инфо по въпроса, но поне сега по-бързо ще дойде О с това и новите надежди.
Странното е че този месец имах пробождания в левия яйчник от където ми беше О, никога не съм имала такива. После някакви пулсирания. И си викам може и да има нещо, но уви.

# 527
Момичета, нова съм тук и нямам идея дали това е правилното място да си споделя мъката.
2 години след кюретаж/имах кухо яйце/ продължаваме да правим опити и нищо...  Правиха ми хормонални изследвания, спермограма, пролактин, прогестерон, TSH. Всички изследвания са правени преди 3 месеца. Всичко е наред, а || няма. следя оволацията уж.  Преди година правех и тестове за оволация, но прецених, че това влияе много зле на менталното ми здраве и реших да я карам по-полека. На 33 съм и чувствам, че изпускам влака 😞  Имам редовен цикъл и няколко прегледа по време на оволация за да сме сигурни, че такава има.
Забравих да кажа, че имаме син на 7, който не спира да пита защо нямам бебе в корема, че му било самотно...
Та, въпроса ми е вие какво ще ми препоръчате, да сменям лекаря, да пия някакви добавки? Каквото и да е ще се радвам да споделите опит и да дадете съвет.

# 528
Славиня добре дошла, дано не се задържаш дълго в темата. 2 години са доста време , АГ на какво отдава това, че не се получава? Все пак освен тези изследвания е редно да търси причината.

# 529
Добре дошла Slaviniya. Дано скоро видиш двете чертички. Аз бих посъветвала да се обърнеш към репродуктивен специалист. Има доста изследвания, които могат да се направят още(витамини, хомоцистеин, ИР и др.).Фоликулометрия правена ли е с проследяване на хормоните как се променят във фазите на цикъла?

# 530
Добре дошла Slaviniya. Дано скоро видиш двете чертички. Аз бих посъветвала да се обърнеш към репродуктивен специалист. Има доста изследвания, които могат да се направят още(витамини, хомоцистеин, ИР и др.).Фоликулометрия правена ли е с проследяване на хормоните как се променят във фазите на цикъла?
Благодаря за топлия прием!
След направените изследвания лекаря прецени, че не е нужно да правим каквото и да е допълнително. Каза да правим опити още 6месеца, ако нямало || черти да се срещнем отново. Всичко било наред и цитирам “щом веднъж се е случило ще се случи пак”
Да не губя надежда...

# 531
Здравейте на всички, някои от вас може да са ме срещали из форума, не съм от активно пишештите, но съм от активно четящите. На 29г. съм, мъжът ми на 36г. Нямам деца, не съм забременявала, той има 2 деца от предишна връзка. Заедно сме от 6 години. От почти 1 година посещаваме репродуктивен специалист. Това, което сме направили до тук са само хормонални изследвания, установи се СПКЯ и висок пролактин при мен, който в момента е в норма /пия достинекс/. Три поредни месеца правихме стимулации, тъй като липсваше овулация. Първо с фемара, след това летрозол, накрая фемара+ менопур, само от последните медикаменти се получиха 2 ДФ, но бременност няма. Не съм особено доволна от клиниката, защото след неуспехите не търсим др. проблем, не ни е назначавана спермограма, нито ЦС, а се правят стимулации, което от форума разбрах, че не е добре. Освен това искам да вметна, че буквално на 2 посещение при лекарката, бях попитана сега, ако реагирам на стимулацията, инсеминация ли ще правим, което ми се стори доста прибързано. Последните 2 месеца нямах възможност да посещавам клиниката. Този месец правих лентички за О вкъщи, на 13 ден от мц ми беше + теста/ мц ми е 30-32 дни/. Днес са 14 дни от предполагаемата О, тест за Б не съм правила, не искам да се разочаровам. Ще изчакам закъснение, стискайте палци. Успех на всички вас.

# 532
Slaviniya, добре дошла!
Аз също мисля, че след толкова време в опити е добре да посетиш репродуктивен. В някои случаи обикновен АГ е крайно недостатъчен.

# 533
Добре дошли, Slaviniya и Zlatomira . Дано не се задържате дълго. Славиния и аз покрепям мнението да посетите репродуктивен специалист.
Злати, потърсете и мнение при друг репродуктивен.

# 534
Благодаря ви, момичета.
Ще съм благодарна да ми препоръчате такъв специалист. Тук в Благоевград съм обиколила всички хвалени и не чак толкова АГ. Честно казано не ми се посещават клиники като Надежда в София, имам познати с не толкова добри отзиви от там, но всяко мнение ще ми е полезно.

# 535
Добре дошли , Slaviniya и Zlatomira.
Тази тема е вълшебна , така че пожелавам скорошен успех 🍀
На Zlatomira,  не мога да помогна със съвет.  Дано се включат по- запознати момичета!
На Slaviniya мога да кажа , че и аз съм в подобна ситуация.
 В процес на търсене съм на репродуктивен , но още не съм решила къде.

# 536
Златомира , добре дошла и на теб, да не се задържаш дълго в темата! Не мога да помогна със съвет, но да попитам правихте ли все пак инсе или не?

Славиня, аз съм от областта, само че не от Благоевград, мога да препоръчам много добра АГ в Благоевград, но не е репродуктивен специалист, а мисля, че към такъв трябва да се обърнете и само София остава като вариант. Правите ли фоликулометрия?

# 537
Ще съм благодарна. Не съм правила фоликулометрия.

# 538
Благодаря ви за топлото посрещане, момичета. Kactus, точно това мисля да направя, ако отново не са се получили нещата този месец. Нямам усещане, че е станало, но пък нищо не се знае. Мъжът ми има рд на 06 май, дай Боже да го зарадвам🥰.
 Хера, не сме правили инсе. Разбрахме се с лекарката да стимулираме О и да правим опити вкъщи, но както казах не се получи.

# 539
  • Казанлък
Сега забелязах, че имам леко зацапване на бельото, а до цикъл ми остават 12 дена. Последно се обичахме на 28.04,преди 6 дни. Да се радвам ли или е рано още? 😩

Общи условия

Активация на акаунт