Великден на вратата чука, а аз показвам тест с две чертички тука. ~бебеправене 388~

• 30 718
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
Teenmommy, стискам палци да е имплантационно зацапване🍀🍀🍀

# 541
Тийнмами 6 дни ми се струват малко за имплантационно. Има шанс, ако О е била по-рано.
Все пак стискам палци 🤞🍀

# 542
Последните страници наваксах на един дъх. Добре дошли на новите момичета, пожелавам скоро да сте тук само заради хубавата компания.
Захванах малко освежаване на стая, ще отнеме време, но съм доволна, имаше нужда. Обичам пролетта и настроението ми е съвсем различно, а ремонта помага да се поразсея.
Цикъл още няма, няма и признаци, болките бяха само ден. Сега пък ме обзема безпокойство, че няма да ми дойде без прогестерон. Утре е 28 ден, но бих казала, че обикновено цикъла ми е по-къс. Базалната определено е като за ановулаторен цикъл, приложението в чудо се видя с разчитането на моите графики. Дано не съм се обзавела със задържан фоликул, че ще е жалко.

# 543
Тийнмами, дано да е имплантационно 🤞
Мандариа, аз също се приреснявам от задържан фоликул, защото след Хориомона и многото коремни преси, не ме погледнаха на ехограф...нали са празници. Болки си имах още като нарастна фоликула, но странното е, че продължиха и след предполагаемата О. Вече не е остра болка вляво, а тъпи болки ниско долу(основно вляво). Само 4ри дни съм след О, а имам странни усещания и..... малко ме е срам да го кажа 😅... еротични сънища. Много се моля ДФ да се е спукал и сбора от клетчици да пътува към мястото, където да прекара 9 месеца 🤞🍀❤️

# 544
Кактусче, пожелавам ти да си намери удобно място и да не мърда скоро Wink
Тук сме си приятелки и няма срамни неща.
С бит Хориомон възможно ли е да остане задържан фоликул... 5000  или 10 000 сложи? Не ми се вярва.

Последна редакция: ср, 05 май 2021, 01:28 от Mandaria

# 545
Благодаря ви, момичета.
Ще съм благодарна да ми препоръчате такъв специалист. Тук в Благоевград съм обиколила всички хвалени и не чак толкова АГ. Честно казано не ми се посещават клиники като Надежда в София, имам познати с не толкова добри отзиви от там, но всяко мнение ще ми е полезно.

Тук със сигурност могат да се дадат препоръки. Аз до репродуктивен не съм стигнала. Преполовили сме пътеката...
Но последно ходих на АГ преглед в Надежда и останах очарована. Прегледа ме една от главните гинеколози и останах много доволна!

# 546
Кактусче, пожелавам ти да си намери удобно място и да не мърда скоро Wink
Тук сме си приятелки и няма срамни неща.
С бит Хориомон възможно ли е да остане задържан фоликул... 5000  или 10 000 сложи? Не ми се вярва.
Сложих 5000, защото и без друго изглеждаше на ехографа, че всеки момент ще се спука и постоянно ме болеше. Аз много се приресних, защото на 13ти ден беше 23мм(с близо 3мм на ден е растял), а на следващия ден отново беше толкова. Гледаха ме на два различни ехографа, като единия е малко кофти, дано това е причината да не е мръднал или просто е бил пред спукване. Репрото ми каза само секс и коремни преси, а АГ дето ме видя последно с ехограф, ме посъветва да сложа Хориомон 5000 за всеки случай. Дано да си права ❤️ Много ти благодаря 🌷😊
*фоликулометрията я прави АГ ми(в Бургас), защото репрото ми е във Варна, а те са приятели 😁
Днес имам имен ден и ви изпращам виртуална почерпка(Ирина се казвам😊)🌷🍀❤️ Бъдете много здрави и щастливи!
Скрит текст:

[/spoirer]

Последна редакция: ср, 05 май 2021, 08:38 от Kactus

# 547
  • София
Кактусче моя започнал да се спуква фоликул февруари е бил 23 мм, така че супер е бил. Честит имен ден, да ти е вечно името и внучки да ти го носят някой ден Heart

Аз утре вече мисля да направя тест ако не ми е дошло до тогава, 26ти ден ми е от МЦ, 12 дни след О, много ме боли корема от време на време, опъпчих се, та ПМС-а е в пълна сила... Уж нали Витекса помага с ПМС ама уви не...

# 548
Честит имен ден, Кактусче! 🎊🎊🎊

# 549
Kactus, честит имен ден! Дано това е твоят месец и да са се получили нещата и скоро да се похвалиш с две чертички!

Мацето, стискам ти палци това да не са симптоми за М и утре да ни изненадаш с положителен тест!

# 550
Кактусче, честит имен ден. Жива, здрава и скоро с бебчо на ръце 🥰
Добре дошли, Slaviniya и Zlatomira. Пожелавам ви да не се задържате много тук.

# 551
  • Казанлък
Кактусче, честит имен ден! Бъди жива и здрава! 🤗 Да не сме адашки с теб? Аз съм Мирослава 😊

# 552
Честит имен ден Иринка, пожелавам ти да си жива и здрава и в най-скоро време да сменяш наакани памперси. People Baby
Добре дошли на новите момичета и бързо изнасяне от темата.

# 553
Честит празник Кактус , пожелавам ти много здраве ,  късмет и възможно най-скоро едно , (а защо не и две) прекрасно бебенце .

# 554
Толкова сте мили, момичета ❤️❤️❤️
Благодаря ви за пожеланията и за приятелството 🌷 Да ви се връщат многократно!!! 💕
Teenmommy(Мирослава) и на теб честит празник! Да си много здрава и скоро да ни се похвалиш 🍀 Аз по-горе написах, Ирина се казвам(означава мир).
Маце, дано утре да влезеш с +тестче, а ако не е, нека това да ти е последният МЦ за следващите 9 месеца🍀
Каприз, Файона, Креми, Анабел, Злати, както и всички останали момичета в темата, дано влизате тук само с хубави новини...+ тестчета, тупкащи ❤️, ритащи бебоци и хвърлящи памперси 🍀💕🌷

Последна редакция: ср, 05 май 2021, 09:55 от Kactus

Общи условия

Активация на акаунт