Великден на вратата чука, а аз показвам тест с две чертички тука. ~бебеправене 388~

• 30 710
  • 742
  •   1
Отговори
# 555
Честит имен ден на всички празнуващи момичета в темата днес,много ми хареса пожеланието на Мацето внучките ви да ви носят имената и се присъединявам и аз към него, заедно Д пожеланието за здраве и скорошен успех в бебеправенето!
Добре дошли на новите момичета! Дано не се задържате дълго тук, а бързо да се прехвърлите към отчетни!
Успех пожелавам разбира се и на всички “стари” и не толкова “стари” участнички в темата, време е вече за нови положителни тестове Flowers Four Leaf Clover
За мен - аз съм горе долу ОК, в пълно незнание какво се случва и уморена да се боря с немското здравеопазване. Час при АГто имам чак за 18 май, а час за първа! контрола при хематолога заради тромбофилията чак за 7 юни, остава ми да се моля и надявам всичко да е ОК дотогава.

# 556
Здравейте, момичета и добре дошли на новите! ❤️
Ние си прекарваме чудесно празниците и вчера се разписах с М, та борбата продължава.
Стиснати палчета на всички, които чакат за тест.

# 557
Кактусче, честит празник! Много здраве и скорошно сбъдване на мечтите! 🍀
На новите момиче, добре дошли!
Марго ❤️
Малко за мен 😁 на 1 се събудих с доста болки и след обяд ми дойде. Нямаше такава радост 🤣🤣🤣 дойде ми точно на 42рия ден след кюретажа, сега ще си запазя час за АГ, стиснете по един палец всичко да е наред.
В понеделник ходихме на разходка на Бачковския манастир (наша си традиция от вече около 12 год.) Та по пътеката нагоре са сложили едни плочи с много хубави цитати, слагам един, който много ми хареса.

# 558
Честит празник момичета!
Бъдете здрави и щастливи! Не спирайте да следвате мечтите си и да сте такива борбени и упорити 🤩🤩🤩

# 559
Честит празник Кактусче и Тийн! Бъдете здрави, благословени, присъединявам се и аз към пожеланието внуци и правнуци да ви носят имената! Разбира се пожелавам и възможно най-скорошен резултат от бебеправенето! ❤️🍀❤️

# 560
Честит имен ден на всички именнички! Да сте живи и здрави и с гордост да си носите имената! 🥰🍀 Кактус , Тийнмами, Ирен и ако има други, които не са си казали имената 😁.. Скоро да се похвалите с най-хубавите подаръци 🙏❤️
Племенницата и тя е Ирина. Черпи с бонбони, и който си вземе, след него и тя 😂

# 561
  • София
Ох зацапа ми и на мен, толкова емоционално не съм се сривала отдавна... Ще чакам да дойде както трябва и си буквам рандеву с док.

# 562
Маце съжалявам Disappointed Прегръщам те Hug

# 563
Честит имен ден Кактиии!!! Heart

# 564
Мери, много благодаря, че си сетила за мен Heart
Аз винаги повече съм си харесвала имения ден, а не рождения, ама защото съм зимно бебе, а не обичам сняг и студ.
Днес съвсем скромно празнувах сутринта,защото се налага да лежа. Някои от момичетата в темата знаят, че бях 4 седмици в болница заради кървене и хематом. Изписаха ме за Великден с условие да си лежа вкъщи. Другата седмица мисля да се запиша на ЖК, да насоча час за БХС/ФМ и пренатален тест. Надявам се всичко да е наред и скоро да ръся смело.
Добре дошли на новите момичета и бързо да се изнасят към отчетните!

# 565
  • София
Ирен силно стиснати палци за това борбено човече!

Аз вече съм добре, глътнах едно просеко, набързо обсъдихме плана с мм, инсе или ин витро, все тая, и на двете сме навити. Петък ще звънна за час.

# 566
Мацето , по-хубаво от това , че сте единни в решенията си , няма. Ще стискам палци скоро да вис е случат нещата. А пийни едно просеко и заради мен, че ако знаеш , как ми се пие.. Особено като гледам рекламите на просекото, което внася Маги Хавладжиян, пък аз така и не го опитах...

# 567
  • София
Ауу дай линк, ще го уважа и за теб! Heart

А иначе за единноста спор няма, даже сега сам предложи да иде на разширена СГ, че предния път не се сетих да го предупредя да е разширена, излезна нормална, но пак е навит. Но не сме притиснати финансово а и ако не сме опитали всичко възможно знаем че ще съжаляваме.

# 568
Честити да са именниците 🌷
Да сте здрави и щастливи!
Специално за Марго и Ирен,  чакаме хубави новини и да ръсите много скоро 🌞
На Кактусче и всички останали успех 🍀

# 569
Здравейте. Искам да попитам момичетата, които си следят овулацията, колко дни след положителен ову тест правите секс? Ден, два, три? Останалото е ясно, че е Божа работа и късмет. Не издържаме на всекидневни маратони и затова таймирам с ову тестове. В април месец тайминга ми не сработи.

Общи условия

Активация на акаунт