Великден на вратата чука, а аз показвам тест с две чертички тука. ~бебеправене 388~

• 30 706
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте. Искам да попитам момичетата, които си следят овулацията, колко дни след положителен ову тест правите секс? Ден, два, три? Останалото е ясно, че е Божа работа и късмет. Не издържаме на всекидневни маратони и затова таймирам с ову тестове. В април месец тайминга ми не сработи.
Аз имах положителен тест за овулация на 1.05.. Правихме опити вечерта, след това на 2.05 и на 3.05.. По принцип миналите месеци правихме опити само в деня на положителен тест и на следващия ден. Този път решихме да са 3 дни опитите.

Последна редакция: чт, 06 май 2021, 15:41 от 🦋VaL3nTinA🦋

# 571
Доколкото съм чела най-добре е в деня преди положителния тест, в самия ден и на следващия. Но наистина идват в повече за някои двойки.
От моят опит - деня на положителния тест е най-важният.

# 572
Честит празник на всички именнички в групата.Весел празник момичета!

Аз влизам малко притеснена от дългочакания преглед.Ембриона отговаря на 6+1 или две седмици назад.Трябва да съм 8+1.След дълго взиране и увеличаване на резолюцията се видя пулс слава богу.Това, което ме успокоява е, че преди две седмици не се видя нищо освен плоден сак, а сега си има и жълто тяло и ембрион с пулс, но две седмици ми се струват доста изоставане.
Стиснете ми по едно палче момичета.На 14.05 съм чак отново на преглед и ще се надявам да е ок.

# 573
То реално в деня преди положителния няма как да си сигурен, че на следващия ден ще е +. То понякога и два дни имаш + , а знаем, че ову настъпва 12-36 часа след това. Та според мен деня на + тест и след него. Ако може и 2 дни след него най-добре.

Ирен стискам палци всичко да е наред и скоро да ръсиш смело с прашец!

Маце съжалявам, прегръдки! Важното е, че имате план за действие и сте единни в решенията си, дори и с това първата стъпка е направена.

На всички чакащи момичета, скоро да се похвалите, а на чакащите О - да хванете яйцето! 🍀❤️🍀

На мен не ми дойде днес, очаквано нали бях с много късна О. Дано ми дойде възможно най-скоро, та преди манипулацията ми да приключи. Не че не направих едно Престо за спорта, естествено е -.

Тортелина дано всичко е наред! Щом има пулс, ще бъде!

# 574
И аз знам денят с + тест е важен, както и следващият за опити.
Аз се докопах до аптека и имали само някакви twip писалки - 7 лв. Рекох си, брех това ще да е супер-дупер чувствителен тест. Купувам го, прибирам се, чета - дори не пише чувствителност и бил 99% сигурен на 17тия ден след акта Grinning на мен ако ми закъснее 3 дни също на 99% ще съм сигурна Grinning изцяло отрицателен е. Пък ме наболяват яйчници, ама ще си чакам датата. Много се разочаровах със скъп тест, който познавал след 17 дни....

# 575
Момичета, нахлувам с един въпрос за Линдинет 30, някоя от вас, която е хетерозигот по Лайден или хомозигот да го е пила? Защото му четох листовката( знам че не трябва Sad ) и там пише, че не трябва да се приема от хора, които имат тази мутация, освен това адски много ме болят гърдите и тази нощ се будих май ми беше изтръпнала лявата ръка, което е сигурен знак че трябва да го спра, но си я движех, може и да си въобравям и да не е била изтръпнала Cry Като цяло се чувствам зле от тези хапчета и ще кажа на док, но прегледа ми е другата седмица и затова ви моля ако някой е с Лайден и ги е пил да каже, иначе пия аспирин протект, но не знам дали това е достатъчно Cry И като за капак ММ е решил тия дни да се вижда с приятели и всякакви познати - не можел да живее в изолация, а аз умирам от страх, че ако се заразим спират процедурата и всичко отива по дяволите Cry Всеки път си казвам че не мога повече да пия тия противозачатъчни и инжекции, извинявайте обаче малко се сринах от всичко Cry

# 576
Пък ще взема да тествам и аз един тридневен маратон в май. Дано издържи мъжо. 🧐

Тъпо си ми е. Няма какво да се лъжем. Черпя лелката с уиски и суджук, преглъщам си мъката и зареждам в плейлистата надежда за идния месец. Тамън ще съм минала и през Начев за хапченца.

Успех на всички момичета 🤞

# 577
Уинтър, аз само линдинет 20 съм пила. Не знам колко им е разликата между двете като интензитет. Аз съм  хетеро Лайден и 4g/5g. Спокойно, сигурно си лежала повечко на тази страна. Май тромбозите са с болки, зачервяване... Надявам се всичко да е наред!

# 578
Аз съм прескочила и сега видях именичките ни! Бъдете здрави, щастливи и скоро да си сбъднете мечтата!
Роза, а пийни и хапни, че да ти е последния месец с уиски.
И аз исках да ударя една хубава чаша вино,  ама надеждичка, какво да правя. Глупости, разбира се, ккво друго - отворих пак теста след няколко часа и нещо ми се видя. Разглобих го и пак я виждам сякаш, остава да си чакам наистина датата и да гадая до тогава изпарителна ли е или не чертата на теста, който дори не пише колко е чувствителен...ама няма да дам пак пари за баснословни цени тестове.

# 579
  • Казанлък
И аз виждам лека чертичка 🤗 дано да се насища 🍀

# 580
Добро утро! Черпя ви, защото съм агънце Grinning

нека другия мвсец темата да остане празна и всички  към отчетни Heart

# 581
Честит празник ggirl , бъди здрава и благословена! ❤️🍀❤️

Слънчева за мен чертичката е розова! Дано да е истинска и да се насища! ❤️ Кога ти е датата?

# 582
Слънчево момиче и аз виждам да се розовее втора чертичка. Желая ти следващия тест да е с ясна втора чертичка🤞🍀
Честит имен ден ggirl, с пожелание за здраве и много сбъднати мечти❤⚘🌺

# 583
ggirl, честит имен ден! Да си много здрава, щастлива и само добри новини да ни носиш!

*Слънчево момиче*, декември и аз първо на twip попаднах. Така ми го похвалиха в аптеката, че жените след процедури дори го използвали.. едва ли не най-добрият на пазара. Иначе като го разгледах вкъщи и аз останах супер разочарована. Повече не съм купувала от него и вече тествам само с лентички.
Стискам ти палци тестът да е бил положителен и тези дни да се насища и смело да ни ръсиш и ти с прашец скоро!

# 584
Честити именни дни на именячките, да сте живи и здрави да видите правнуците Stuck Out Tongue

За съжаление може да не се пукне фоликул и с хориомон - е на при мен се е случвало ( понякога при 5000 ). 10000 съм слагала един път тогава имах 2 ДФ и се пукнаха.

Избор на репродуктивна клиника е дълга тема, но ето моите 5 стотинки по нея:
1. Отивате и виждате. Наистина най-доброто е, ако ви допадне лекаря и ви породи доверие отивате пак, ако ли не отивате да говорите с друг, докато намерите вашият лекар.
Ако се почувствате обидена или дискриминирана (много сте млада, много сте стара, много сте тънка, много сте дебела ...) не сте за там.
Ако се почувствате притисната (примерно веднага да правите инвитро, пък не сте готова) или пък неглижирана (много сте млада, дайте да изчакаме 2 години, пък вече са минали 2 год) не сте за там.

2. Има списък с % успеваемост по клиники, може да го прегледате, но имайте предвид, че някои не взимат тежки случаи, други взимат --- та този процент не е всичко.

3. В България още няма специализирани клиники (примерно 40+ или мъжки фактор), но все пак можете да погледнете по форума има клиники, които се препоръчват или не се за дадени проблеми.

4. Един добър лекар има немалко пациенти и не може да ви отдели всеки път по 1 час.

5. Лекарят не всичко, важен е целият екип - да са добри ембриолозите и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт