Великден на вратата чука, а аз показвам тест с две чертички тука. ~бебеправене 388~

• 30 685
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
Rosa Linda и на ръба си за ИР, 2.5 ти е индекса. Ти пиеш ли сега L тироксин?

Не, никога не съм пила.

# 661
  • В страната на мечтите.

Прибрах се и направих теста, ама колкото и да ми се искаше да се похваля, че виждам чертичка... Втора чертичка мога само да си въобразявам, че има. Явно пак ще чакам М, който явно се бави заради времето.
Не искам да развалям настроението, та затова пожелавам успех на останалите и дано някоя скоро да се включи с хубава новина.

# 662
Трополинка, за съжаление и аз не виждам втора чертичка. Колко дни имаш до М?
За възрастта - аз вече отдавна не го мисля. Моята психоложка ми каза, че ако организма ми е решил да зачене и износи, значи е преценил , че може да го направи и на тази възраст. Тя много държи и ми повтаря да вярвам в собственото си тяло и да му се доверя. Така и правя и голяма част от страховете ми свързани с бременността отпаднаха.
Аз страшно много се загубих, но какво ли не беше при мен. Последното , за което съм мислила е дали ще забременея. Местихме се, документи за имоти оправях, на работа е някаква пълна лудница. Онзи ден бягах из офиса буквално,за да успея с всичко. Едната вечер като си легнах бях толкова преуморена, че ми се повръщаше и ме хвана страх, че така изнасилвам организма си.
Иначе пия витекса стана 3ти месец. От него ми идва веднага без да ми зацапва с дни и ми трае само 4 дни. Откакто пия витекс засичам овулация по ЦС, която е като белтък, това става някъде на 14-15 дни от 26-27 дневен цикъл и ми се струва, че лутеалната фаза е къса за това не настъпва бременност. Тук лекарите не искат да ми пускат прогестерон и ако си ходим до България лятото ще мина през моята лекарка. Тя ще прецени.

# 663
Eliza много добре те разбирам за изтощението. Аз съм така 24/7... Работя за себе си и работя до 3 часа през нощта и ставам в 7 почти всеки ден.. Като през деня почти всеки ден нямам време дори да закусвам/обядвам и така завършвам само с вечеря за целия ден. Опитвам се да променя нещо, защото с такъв изморителен начин на живот може и да не стане бебе скоро...
Аз самата съм като парцал и почти постоянно ми се повръща от преумора и знам, че само аз мога да си помогна...

# 664
Уфффф бе Трополинка, не виждам и аз втора чертичка. Гуш! И горе главата, ама си поплачи първо, ако ти е тежко. Като се напъна, почва да ми се привижда. То си е меракът като оптическа илюзия. Тъкмо онзи ден ходих с детенце в музея на илюзиите и си мислех, че могат да сложат отрицателен тест за бременност под лупа или стъкло и веднага ще стане ясно на коя девойка й се привижда втора черта и иска да гушка бебче. Аз лично се чувствам много жалка, като се хвана, че ми се привижда или тичам като конче между прозореца и изпод лампата, въртейки пустия тест на всякакви градуси и наклони.

# 665
  • В страната на мечтите.
Eliza, моя М е малко променлив, но трябваше да ми дойде най-рано на 5-ти и най-късно днес, но още нищо. Нямам никакви симптоми дали наближава, а обиковено имам болезнени гърди поне седмица преди датата. Ясно е че не е това което искам и пак ще чакам 😔

Rosa linda, явно не съм само аз така. И аз го гледах и на светлина на прозореца и на фенерче и как ли не го въртях, но само както, ти каза, само като се напъна и виждам нещо въображаемо.
Това за музея ми хареса. Аз хем в същия град живея и пак не съм ходила, ама скоро ще отида и ще им го дам като идея 🤣

# 666
Елиза, лутеална фаза под 10 дни е проблем. Над 11 се приема за нормална и невъзпрепятсваща бременност. Знам го от АГ.

# 667
  • София/Севлиево
Момичета,АРТ не е толкова страшно.Има много начини и с леки стимулации да стане.И мен ме беше страх,т.к.майка ми почина от рак само на 39,обаче минах през три стимулации(първите две в последствие разбрах,че са си доста тежки) и за щастие нямах последици.И психологическата граница от 36 минах ,но не се отказах.И ето ме на 38 ще родя второто си дете и мисля дори за трето(имам една снежинка и след 2-3 години ще ѝ дам шанс).
Наръсвам ви обилно със синичък прашец от моя малък почти 17-седмичен Росенчо(това ще да е името).
И да питам-някоя с много ниско ТСХ?Моето в 13 +3 е 0.099.Никога не съм пила лекарства и не съм имала проблем с него . Обикновено ми е около 1(ноември бе 0.98) и нали уж се покачвал,а моят тотално се е сринал.Докторът ми каза да го повторя между 16 и 18 г.с.и в понеделник ще отида,но ми е много странно защо се е сринал така...

# 668
Ели кога минахаааа 17 седмици 😳 При мен сякаш се влачат! Леле, много се радвам и име си имате, все да са наред нещата, а това ниско ТСХ дано не е никакъв проблем 🤗🍀 Палци за всички бебеправещи, както и много кураж 🍀

# 669

Момичета, аз вчера бях на първия си преглед. Видя се плодно сакче с размер 5 мм и на 26-ти пак съм на преглед. Тогава вече надявам се да се чуе и сърчице.
А като препоръка мога да кажа, че аз пих Профекунд-точно 22 таблетки и стана. Бях си поръчвала 3 кутии, а се получи от първата. Не знам дали е от него, но със сигурност ми беше регулирал цикъла и Овулацията ми беше точно на 14 ден. Така че кураж и може и вие да пробвате, ако решите.
Желая лека бременност ☘️!
На мен ми изписаха точно него, но аз пиех вече Витекс, а мака приемах с мед, орехи, тахан и пшеничен зародиш, но да си призная с маката не бях редовна както с витекса.
Рецептата за маката ми я бяха препоръчал още преди години, когато не съм и мислела за бебета, избистряше ми кожата и имах по-голямо желание в седмицата на овулация, а и по-обилен секрет от нея.
Може да го пробвам Профекунд, скъпичък е, но ако е дозиран правилно може да ми свърши повече работа от това да ги приемам отделно.
Но нека да приключа с Неоменор, че ще станат много билки.
Маката не е препоръчителна за хора с Хашимото и други хормонално проблеми, свързани със щитовидната жлеза.
Имам приятелка с повишено tsh и маката и се е отразяваща много зле.

# 670
Лита на мен ми откриха миналия месец Хашимото. Консултирах се с ендокринолог дали мога да го пия, каза, че няма проблем. А на самата кутия пише, че не е добре, ако имаш хипотиреодизъм.
Не знам как ми се е отразило, правих си само изследване за ТСХ и от 2,9 беше спаднало на 2,5. Надявам се всичко да е наред.

# 671
Момичета, аз днес цял ден имам болки долу ниско... 8 или 9 ден след О съм. Дано да е добър знак!

# 672
# 673
Литълче и аз съм 8ми ден след О. Моите болки обаче са си още от преди О. Само интензитета се мени и не е постоянно. Вчера имах повече болки и днес също ниско долу. Дано след 4ри дни да се похвалим ❤️🍀🤞

# 674
Здравейте,момичета 🙂
Включих се в тази тема февруари 2020г....последните 4-5 месеца реших да се откъсна малко от темата и не само.
Тази вечер ми стана носталгично и реших да надникна ☺
За мое щастие 80% от имената,които виждам не са ми познати.....надявам се това да е така,защото всички останали вече са в темата на Диди ❤
Как сте -Марго,Cherry (май месец е 🙂) ,Лило,Локо?И още и още .....

Общи условия

Активация на акаунт