Великден на вратата чука, а аз показвам тест с две чертички тука. ~бебеправене 388~

• 30 684
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
Лита на мен ми откриха миналия месец Хашимото. Консултирах се с ендокринолог дали мога да го пия, каза, че няма проблем. А на самата кутия пише, че не е добре, ако имаш хипотиреодизъм.
Не знам как ми се е отразило, правих си само изследване за ТСХ и от 2,9 беше спаднало на 2,5. Надявам се всичко да е наред.
Щом ендокринологът е казал вероятно дозата е подходяща.
Наистина пожелавам всичко да е наред и най-вече да има желания резултат 🤰.
Имам приятелка с Хашимото, която си забременя нормално, така че всичко ще бъде наред.

П. П. Към Eliza Аз също мислех, че проблемът е в прогестерона, тъй като е логично, когато пролактинът е висок той да инхибира прогестерона, но след аборта го изследва, тъй като и на мен никой не ми го беше назначава в клиниката за репродуктивни проблеми, и си беше в абсолютна норма, а бях спряла витекса за почивка.
Витекса не успя обаче да ми регулира  напълно цикъла беше ми ту 28, ту 27, ту 29, но преди него имах 24 и еднократно 36 дни, като средно ми беше 29.
Интересното е, че съм забременяла точно, когато е бил 28 дни.
След чая с Ортилия и Неоменора започна да е няколко поредни месеца точно 26 дни, тоест на 27-мия ми идва, но не знам на кое от двете се дължи тъй като Ортилията съм я започнала на 18. 01 за 20 дни като имах най-не болезнения цикъл, когато я пиех, а Неоменор на 05.03.

Последна редакция: нд, 09 май 2021, 00:58 от lita_2003

# 676
Добро утро

Естествено, както графиката ми показа, цикъла е бил ановулаторен, имам задържан фоликул. След седмица ще преценим дали пропускаме, или рискуваме.

# 677
Момичета, моля за силно стиснати палци. Отивам на преглед в болницата, май не отиват на добре нещата. Имах малко кафяво зацапване и леки болки, почивах вчера повече, но днес сутринта вече е розово на хартията и болките се усилиха.

# 678
  • София/Севлиево
Марго,стискам палци и на краката.Щом е кафяво или розово не е толкова страшно(до 9-10 г.с.през няколко дни бях тъй).Всичко ще е наред ❤️

# 679
Margo стискам силно палци да е борбено бебчето и всичко да е наред!

# 680
Марго, стискам всичко и навсякъде! Дано е борбено като мама!

# 681
Марго дано всичко е наред, и зацапването е незначително 🙏🤞
Минавала съм през това два пъти, и сега направо ми се свиха стомаха и сърцето... Изпращам ти цялата си положителна енергия, и се моля всичко да е наред! Прегръдки ❤️

# 682
Марго, и на ръцете и на краката🤞.  Не бързай да описваш нещата.С терапия нещата ще се оправят, вярвам🥰

# 683
Маргичко, стискам всичко!!

Момичета,  а вие можете вече да давате предложения за юнски заглавия за темата  Nature Sun With Face

# 684
  • София
Марго,стиснати и от мен🤗 От толкова бременни по едно и също време
/включвам и себе си/ почти всяка зацапваше и беше с терапия. Дръжте се,пращаме ви прегръдка💙

# 685
Margo, стискам ти много палци, Flowers Hibiscus веднага да кажеш после, дано всичко да е наред, вярвам го ❤

# 686
Марго, стискам ти палци и аз за прегледа!
Всичко ще бъде наред, вярвай в малкото бобче, и то е силно като теб и няма да се предаде!

# 687
Margo, стискам палци всичко да е наред😘🍀❤

# 688
Минавам за палчета за един борбено бобче 🤞

# 689
Марго, стискам палци и аз🤞!

Общи условия

Активация на акаунт