Великден на вратата чука, а аз показвам тест с две чертички тука. ~бебеправене 388~

• 30 677
  • 742
  •   1
Отговори
# 690
  • В страната на мечтите.
Знам какво ти е Марго и затова стискам много палци. Надявам се след прегледа да кажеш, че всичко е наред.

# 691
Не съм спряла да ти стискам палци, Марго . Ако имаш но - шпа или бусколизин, можеш да пиеш.

# 692
  • London
Марго, всички те мислим и ти изпращаме позитивна енергия 🙏🏻❤

# 693
Маргиии, имаш всички стиснати палци от мен 🤞🍀❤️😘 Очаквам да се включиш с положителни новини!!! Дано, дано, дано!!!
Всички сме с теб ❤️

# 694
Марго, стиснати палчета🙏🍀🙏Вярвай, всичко ще бъде наред!
Нещо скоро сме нямали две чертички, не се крийте, показвайте ги! 😛
Успех и стиснати палци и на всички в очакване на деня на теста със заветните две черти!!!

# 695
Марго, всички палци са стиснати! Вярвай силно в твоето борбено човече, ще пребори всичко, даже и немската здравна система...
🙏🙏🙏🌹🌹🌹

# 696
Марго, само най-положителни мисли и от мен за вас! Heart

# 697
Margo стискам всичко, направо цялата се стискам! Дано!!! Heart Flowers Four Leaf Clover

# 698
Марго, всички палци стискам и се моля за вас! Изпращам ти цялата си положителна енергия. Това човече нека се е закрепило и окопало добре и да се видите след девет  месеца. Hug
Аз не пиша, защото няма какво. Вече трети ден очаквам лелята, имам болки като спазми от време на време, после затихват. По нощите правих тест с чувствителност 10, по-самотнс черта отдавна не бях виждала. Сега се моля да е аномалия от времето и скоро да избие, а не проблем от FH Pro, което пия трети месец. 
Много стиснати палци с пожелание за две черти момичета!

# 699
Благодаря ви, момичета Heart За съжаление явно бях дотук, най-вероятно отново мисед. Ще ходя на второ мнение след няколко дни при АГто и ще мисля какво ще правя. Много ми е тежко и не знам дали някога отново ще имам сили и вяра да продължа борбата за дете.
Пожелавам на всички ви скорошни успехи, с леки и безпроблемни бременности и здрави бебчета на финал!

# 700
Margo, много съжалявам. Силни прегръдки ❤Разбира се, че няма да се отказваш. Силно се надявам след 2 дни да чуеш различно мнение. Чувала съм доста такива истории🍀🍀🍀

# 701
Марго, много съжалявам Sad Пожелавам ти да се изясни причината и следващата Б да ти донесе пухкаво бебче!

# 702
margo направо не знам какво да кажа. Все пак има надежда второто мнение да е различно, така че засега ще ти пожелая това и ще стискам силно палци!

А дори , ако отново се окаже мисед, вярвай и не се отказвай! Ти си достатъчно силна и борбена, ще преодолееш всичко в името на това да си имаш бебче!

# 703
Марго, голямо гуш!!! Все пак дано АГто каже нещо друго.

Ти си една изключително борбена и силна жена! Няма да се предаваш! До мечтите си не е стигнал само този, който се в отказал!
Не мога да си представя колко е трудно, но мога да ти кажа, че ще се случи чудото!

# 704
Марго, ще чакаме с теб второто мнение и ще ти стискаме палци да е различно от днешното.

Общи условия

Активация на акаунт