Великден на вратата чука, а аз показвам тест с две чертички тука. ~бебеправене 388~

• 30 689
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
Хайде, Трополинке, наспа ли се? Ставай да правиш теста 😊😊😊😊😊 всички сме в очакване.
И след 2те ми забременявания нямах никакви признаци на наближаващ цикъл, по това усетих, че няма да дойде. Сънливост и прищевки за храна се появиха 10тина дни след  плюс-а.

# 646
Добро утро 🌞
Трополинка, още днес се надявам да се включиш с положителен тест 🤞🍀❤️
До момичетата 39+++, аз също съм на мнение, че възрастта е просто цифра. Има какви ли не случаи и чудеса. Вярвам,  че ще гушкате и вие бебоци 🍀
Аз август ставам на 31г., а ММ юни на 29г. Още от 20 годишна знаех, че няма да забременея лесно, но не и, че ще отнеме чак толкова много време и ще мина през толкова неща и разочарования. Има много момичета, които даже са били без цикъл преди това и разбременяват от раз.... съдба. Тук има и момичета под 30г. с инвитро. Това пак показва, че възрастта е просто цифра. Ако ти е писано да се бориш, ще се бориш. Според мен, така ще оцениш още повече това, което имаш и ще имаш. Поне при мен е така и радостта накрая, вярвам ще е още по-голяма от дългото чакане и ще е от най-запомнящите се моменти в живота ми ❤️ Мечтая за двете чертички, тупкащото ❤️, първите ритничета и първата среща след раждането. Остава само да се моля и да вярвам, а борбата продължава! Успех, борбени момичета!!! 🍀🍀🍀Вярвам, че ще осъществите мечтата си да станете майки! ❤️
За мен: аз продължавам да имам ярки сънища и започвам да мисля, че е от Дуфастона, т.е. от високия прогестерон. Пъпката ми със сигурност е от него 😁. Да ви се похваля, вчера изпълних първата си електронна рецепта 😊.... дано да подобрят системата, че определено не става по-бързо от хартиените.

Последна редакция: сб, 08 май 2021, 07:59 от Kactus

# 647
Трополинка, хайде стискам палчета и аз!!

Аз никога не съм предполагала, че може да ми отнеме повече време да забременея... При всички около мен е ставало от раз, та живеех с представата, че и при мен ще стане така, но не. И според мен годините са просто цифра.
Аз тази година ще направя 25 и ей го на... Засега не става.
В началото постоянно четях и гледах съвети за това как да забременееш с момиче и сега си се смея сама на себе си, защото след някакви месеци в опити всичко това спира да има значение и искаш просто да стане
Въпреки, че тайно се надявам, когато дойде момента, да имам дъщеря, че хич не си се представям с момче.

Аз не чакам на 17 Май. Сега съм някъде около седмица след О. Не съм првила тестове, а се ориентирах по ЦС. Нямам време да мисля дали може да е станало или не, защото имам доста работа и спя само по 4 часа, защото за толкова имам време и вече съм на ръба на изтощението, но ще дойде датата и ще видим

# 648
И от мен палци за Трополинка.

Прибрах се от лабораторията. Пусках кръв за тсх, ама аз съм с хашимото и знам, че ми е проблемно.

Аз не съм изморена от опити, още са много къси, но съм изморена от психическото си състояние и цялата мъка и болка, която водя за ръка, откакто мама умря. Не знам дали има изправяне от това. Разнообразявам се със спорт. Тичам в парка и посещаван кондиционни тренировки в залата на Пулев. Шия гоблени и учудващо добре се справям.

Не мисля, че ще ритам по кабинети. Нямам сили да ходя по доктори и да правя изследвания. 5 г бях на тази писта с онко заболяването на мама. Ако е писано да имам второ дете, и ми се прости грях, който допуснах, ще имам. Ако не, не. Мога да помогна на естествения процес само със следене на овулация.

# 649
Роза, като теб и аз смятам, ако стане 2ро - чудесно, ако не - някак не съм отворена към медицински дейности към момента поне.
На мен ми прецапа розово и си спестих теста - а супер безболезнено като вега не ми беше идвало. Много странен цикъл като цяло - без пъпки, среднощно пишкане, ужасен глад, болки насред цикъла.
Прокрадва ми се мисъл, че вече нещо ни пречи, ама да видим. Кога 2 пъти е ставало от раз, после недоумяваш на 2 неуспешни месеца, при това всичко беше в точния момент. Така или иначе ще изгубим някой и друг месец още, щото големият късмет да овулирам откъм тръбата 2 поредни пъти няма да е безкраен.

# 650
Слънчево момиче, много съжалявам ❤️ Аз пък ти пожелавам и следващия месец да овулираш отляво и този трети път да е успешен 🍀🤞🍀
Литълче, стискам ти всички палци да се похвалиш другата седмица ❤️❤️❤️
Розалинда, можете да направите инвитро на естествен цикъл, както някой ти беше писал. Мижеш да си спокойна, че няма да имаш лоши последици. Успех, каквото и да решиш!
Аз още си чакам 13ти 😁 Вчера бях 12 часа, днес съм 11часа и си е лудничка. Довечера ще правя резервация и хващаме балкана. Стискайте ми палчета за другата седмица 😊🌞🍀❤️

# 651
Кактусче, ей го къде е 13!
Палците не са пускани, да знаеш!! Дано да имаш добри новини и да завършим темата подобаващо! ❤️

# 652
  • В страната на мечтите.
Не успях да направя теста сутринта момичета. Вдигнаха ме по спешност да ходя да превеждам на един в ареста (така е когато си преводач) и нямах време за нищо. Все още не съм сварила даже да отида до тоалетната дори и един път от както съм станала. Сега отивам да довърша работата и се прибирам.
Според вас, ако го напраея следобяд дали ще покаже вярно или да чакам утре сутринта? Все още нямам и помен от това, че трябва да ми дойде.

# 653
Трополинка според мен може и следобяд. Стискам силно палци да се похвалиш, имам предчувствие , че е станало при теб. 🍀

Маце хубаво е, че изследванията са ти ок! Аз също мисля, че при Вас ще стане естествено, но разбира се се консултирайте и със специалист.

Момичета какви мили думи сте изписали, всички сте толкова позитивни, разбиращи! Аз имам около себе си 3 много близки, забременели след 40, даже след 42-44, така че вярвам , че е абсолютно възможно, макар и борбата да е дълга и трудна. Стискайте зъби и се борете докрай да сбъднете мечтите си!

То и аз не съм мислила, че при мен няма да стане от първия път, бях абсолютно убедена, че ще стане веднага (на 26 съм) , но ето, че не стана.

# 654
Момичета, аз вчера бях на първия си преглед. Видя се плодно сакче с размер 5 мм и на 26-ти пак съм на преглед. Тогава вече надявам се да се чуе и сърчице.
А като препоръка мога да кажа, че аз пих Профекунд-точно 22 таблетки и стана. Бях си поръчвала 3 кутии, а се получи от първата. Не знам дали е от него, но със сигурност ми беше регулирал цикъла и Овулацията ми беше точно на 14 ден. Така че кураж и може и вие да пробвате, ако решите.

# 655
veni1005, радвам се, че прегледът е минал добре!
Ще те чакаме да се похвалиш и след следващия и смело да ни ръсиш с прашец!

Трополинка, когато и да прецениш да направиш теста, знай че имаш много стиснати палци!
Малко остана до края на темата, нека се напълни с положителни тестове!

# 656
Вени, а преди профекунда колко време опитвахте?

# 657
Вени, а преди профекунда колко време опитвахте?

От октомври 2020г., а сериозно със следене на овулация с лентички, от Януари.

# 658
Пфффф. ЩЗ ми е мазало 😬

ТСХ 5.33
Фт4 9.23 дори под норма.
Инсулин 10
КЗ 5.53
Средна стойност на КЗ за 3 месеца 4.9

Отврат, дето се вика. Начев ще ме назоба с елтироксин до козирката.

# 659
  • София
Rosa Linda и на ръба си за ИР, 2.5 ти е индекса. Ти пиеш ли сега L тироксин?

Общи условия

Активация на акаунт