Великден на вратата чука, а аз показвам тест с две чертички тука. ~бебеправене 388~

• 30 693
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Caprice съжалявам за цикъла, дано следващия ви е успешен.

Няма какво да чакаме, юни миналата година почнахме опити, имахме почивка три месеца, сега се събраха 6 месеца редовни опити. На 36г съм, тиктака часовника вече много бързо, искам времето да спре ама ме надбягва...

# 631
Разбирам те, аз преди дни навърших 37. Съпругът ми е на 44. Но сме решили, че няма да правим АРТ, ако не се получи естествено. Майка ми имаше рак на гърдата, не искам да рискувам и да приемам хормони. Засега сме на този акъл, занапред ще видим. 🙄
Стискам ти палци да се получи от първия път! 🤞

# 632
Кактусчее, и аз съм за тест на 13ти амаа.. Тоя месец правихме ден преди положителния тест.. И преди това 3 или 4дни. И няма да правя тест по рано от закъснението.. Така ми се иска все пак да е станало.. Ама едва ли Confused Heart

Дими, честитооо двойно лилаво 💜
Веднага минавам подпрашеца 🍀🍀🍀
Маце, радвам се, че всичко е наред до тук с изследванията, дано и останалите да са по учебник 🤞🍀😊
Май 3 момичета сме за тест 13-14ти 🥰
Дано завалят две чертички, крайно време е 💕

# 633
  • София
Разбирам те, аз преди дни навърших 37. Съпругът ми е на 44. Но сме решили, че няма да правим АРТ, ако не се получи естествено. Майка ми имаше рак на гърдата, не искам да рискувам и да приемам хормони. Засега сме на този акъл, занапред ще видим. 🙄
Стискам ти палци да се получи от първия път! 🤞

Не е винаги АРТ, има и по не инванзивни начини, има и ин витро на ЕЦ, не се отказвайте. Аз съм сигурна че сега док няма да каже веднага ин витро, тя е винаги про опитване на повече неща преди голяма сабя.

# 634
Dimi2402 честитооо !!! 💜🤗
Аз (не)очаквам цикъл на 18.05, обаче със сигурност ще започна от по-рано да си правя тестове. Много съм нетърпелива, няма какво да направя. 😂 Миналия месец си бях накупила 4-5 теста лентички на Lady test и ги правех през ден.. мисля и този месец така. Успех на всички момичета, които ще се тестват другата седмица! Стискам палци да видите + !!! 🍀🤞🤞🤞🍀

# 635
Дими много хубави новини! Двойно лилави 😍 Леко бременнеене,минавам през двойния прашец и аз! Благодаря, дано ни е на късмет! 💜
Пожелавам успех на всички и ви стискам палци! Аз този месец почивам, просто нямам сили, влезнах в някаква дупка, и няма излизане. Както и да е. Ще изляза скоро време.Успех 🙏🤞🍀

# 636
Здравейте!
Казвам се Стела и съм на 29 г.
От февруари 2019г. правим опити за бебе.
Около февруари 2020г. посетихме репродуктивни специалисти, като още преди да започнем опитите аз си правих изследвания на щитовидната жлеза, а той спермограма и всичко беше наред.
И втората спермограмата на мъжа ми е перфектна, но имаше левкоцити и се изолираха стрептококи.
При мен единствено пролактина беше повишен и имах антитела срещу зона пелуцида.
Имунолог ми изписа големи дози витамин Д и аспирин по схема.
През цялото време си пиех мултивитамини.
Междувременно се оказа, че имам и вродена анемия.
За пролактина нищо не ми изписаха освен да повторя изследването, но все излиза нещо и така и не съм го повторила, но започнах да пия Витекс на своя глава, а после и лекар ми изписа една добавка, която съдържа мака и Витекс, но аз ги приемах и двете отделно.
Пих Витекса 9 м., забелязах, че от него болките в гърдите ми намаляха бях най-доволна от течната формула на от iherb.
От всички витамини доста напълнях, но и инсулиновата резистентност ми е в норма.
Казаха ми, ако до ноември 20-та не се получи да направя цветна снимка.
Но се разболяхме от Ковид и някак го отложихме да се възстановим.
Малко преди Коледа имах зацапване, правих тест, който беше отрицателен, но след малко време се появи бледа черта, след което ми дойде и всичко беше нормално докато не правих леки упражнения към края на менструацията и получих болка ниско вляво, а след цикъла зацапвах.
След четене реших, че е извънматочна бременност и посетих спешен кабинет. Правих ЧХГ- беше ниско за седмицата, в която трябваше да съм, после леко нарасна и започна да пада, но понеже лекарката при която ходих и и обясних всичко ми каза просто да отида, когато съм в шеста седмица, а аз знаех, че нещо не е наред тъй като имах съвсем нормален цикъл, отидох при друг лекар.
Казаха ми, че е аборт, но не могат да ми гарантират, че бременноста е била в матката и че тръбите ми не са запушени.
Помолих да ми пуснат прогестерон, защото незнайно защо в клиниката по репродуктивно здраве прогестерон не ми беше пускан, но и той беше в абсолютна норма.
Но ми откриха ентерокок.
Две години нямах никакви инфекции, преди това 4 г. водих упорита борба с кандида, но победих освен с лечението с диета и добавки.
Реших да излекувам ентерокока, да си управя зъбите и да си почина от опитите за бебе след аборта, защото бях емоционално изтощена.
Спрях витамините включително и фолата и започнах диета.
В отчаянието си поръчах един чай с Ортилия и Агелика, цикълът ми не стана безболезнен, но стана точен като  часовник, което ми даде нови надежди, след него чух за Неоменор и още го пия.
След четири месеца почивка имах овулация, която усетих по секрета и желанието, като се настроих, че просто ще се забавлявам, но като дойде време за цикъла започнаха леки болки в кръста и левия яйчник и сякаш пак си мислих, че съм бременна, защото четири месеца ми идваше точно на 27-мия ден, а сега откакто го мисля отново ми дойде на 29-тия.
Не че е драматично закъснение, но някак след този чай се надявах да стане лесно...
Така и не разбрах бременността ми биохимична ли е била, според лекарката може анемията да е причина за аборта.
Знам, че трябва пак да изследвам пролактина, макар че точният цикъл показва, че е в норма.
А също да установя каква ми е анемията и дали тръбите ми са отпушени, според лекарите щом не съм имала хламидия вероятността да не са запушени е голяма.
А най-много ме притеснява причините да не са от ендометриоза, макар никой, никога да не ми е виждал киста на ехограф.
Просто ту се боря, ту съм отчаяна и имах нужда да споделя в вас моята история.

Последна редакция: пт, 07 май 2021, 20:25 от lita_2003

# 637
Добре дошла Стела. Пожелавам ти в най-скоро време да видиш двете чертички 🍀🍀🍀

# 638
За години си говорите....а аз навършвам 39 през август. ММ е на 42. Аз се надявам до края на годината да се случи...защото после в главата ми има психологическа бариера с възрастта. 🤧

# 639
Аз ще закръгля на 40 Disappointed
Нямам бариера, просто ми писна вече от път, висене пред кабинетите и операционните, планове, броене на дни, цикли, хормони, харчове, бодене, болки и кръв.
Чак нереално ми се струва да се случи нещото "животът след раждането на детето ми". Да имам съвсем други неща в съзнанието, други притеснения. Сякаш всичко е притихнало някъде през 2017-та, когато видях амх 0,05.

# 640
  • В страната на мечтите.
Момичета, аз чак сега се включвам в новата тема, макар, че не сте питали и не сте ме търсили Grinning шегичка.
Напоследък нещо не бях в добро настроение. Чаках М преди 2 дни и още го няма, днес купих тест и утре ще го направя. От няколко дни забелязвам много странни неща у себе си и не знам дали не си въобразявам, защото очевидно е рано, но страшно много ми се прияждат разни работи. Онази вечер сънувах, че ям козунак, ягоди и кисело мляко и нямах търпение да си купя и да ям на сутринта. А в същото време ни помен, ни вест от моя "приятел" - цикъла, никакви симптоми, никакви признаци, но може и да се дължи на това, че пия пшеничната трева по ваша препоръка вече от почти месец. Ще видим какво ще покаже теста утре и дали няма да съм следваща, която ще се похвали.

# 641
Преди месец станах на 39, съпруга ме е на 38години. От 2 години живея в Германия и не мога да се приспособя.Тук здравеопазването е нямам думи. За да отидеш на лекар, часове за след 2, 3 месеца. Ако искаш сам да си пуснеш изследване някакво е невъзможно. Гинеколожката ми тук, ми каза,че съм нямала да забременея, да съм се прибирала в БГ, на афроамериканките им спирал даже цикъла. Била съм още млада, какво съм се притеснявала, тя била родила на 40 първото и на 44 второто си дете.Толкова убидена се почуствах, как можеш да говориш така на човек, който иска бебе и е с две загуби. Сменям я разбира се, на 26.06 си запазих час при друга. Гинеколожката ми в БГ роди на 48 близначета, заченати естествено на екскурзия в Гърция. Не губя надежда, но и нямам търпение вече. Мрънкам на мъжа ми да си прибираме в БГ, но си оставам само с мрънкането😁

# 642
Момичета, чета Мандариа, чета Емонка, силни и борбени сте. Дано Господ е мил и ви прати рожбички скоро. От сърце ви го желая честна дума. 😘

# 643
Момичета, Mandaria, Emonka, възрастта е просто цифра. Ще имаме деца, въпрос на начин и време. Статистиката не е в наша полза, но твърдо вярвам, че правим най-доброто, на което сме способни. Не ми е драго от месец да виждам 43 по епикризи и резултати от аг прегледи. Но това са факти, от нас зависи как ще ги приемем и докъде ще ни сриват. Та битката се води до успех, като има умора, малко почивка и отново напред! Да, пътят е тежък, висене много, очаквания, надежди, разочарования, загуби... Но ще спечелим! ❤️

# 644
Трополинка, късмет, очакваме те с включване от днес задължително!

Общи условия

Активация на акаунт