Великден на вратата чука, а аз показвам тест с две чертички тука. ~бебеправене 388~

• 30 695
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Излезнаха ми и повечето изследвания, до тук няма нещо сериозно... Единствено глюкозата ми е на горната граница, чакам сега инсулина да излезне и да видя как ще е ситуацията, май ще трябва да вдигна дозата. Б12 ми е супер, вит Д не е зле също, може още да се вдигне. Имам си антитела от ваксините. Щитовидните са перфектни, тсх е 1.42 което никога не е било толкова. LH:FSH въпреки ПКЯ са в супер съотношение. Остава сега Инхибин и Амх. Той след колко дни излизаше?

На 17ти съм при док, да видим какво ще предложи.

Teenmomy според мен няма смисъл от кръвен, ден два преди цикъл вече почва да показва със сутрешната урина.

# 616
Маце, пиеш ли нещо за ТСХ? При мен е 2.40 или 2.60, но АГ каза, че е ок.

# 617
  • София
Не пия. При предните бременности веднага скачаше над 3, иначе беше 2.5, но веднага почва терапия. Следи го на положителен тест.

# 618
Преди бременност е желателно ТСХ да е под 2, защото при бременност се вдига много и бързо - при положителен тест веднага се прави контрола на ТСХ и ФТ4.

# 619
Teenmommy, дано да е било имплантационно и да ни се похвалиш.
Маце, по принцип си права за вглеждането(в общия случай), но аз не се вглеждам от много време, защото тялото ми е като часовник, на определен ден преди М ми излизат болезнени пъпки, както и нервност, чувството, че ще ми тръгне всеки момент. Никога до сега не са ме лъгали тези знаци. При БХ си беше различно, за това и направих тест тогава. Сега ми е супер различен този цикъл, до сега не съм имала такива усещания. Честно казано то толкова натрапчиво си боли и придърпва, гадене, повръщане, сънища, че то и да не се вглеждаш, просто ти се набиват. Много се надявам тези непознати до сега усещания за тази фаза от МЦ да се окажат повод за радост. Днес сутринта също много ме боля корема и се надявам на имплантация 🥰🤞🍀

# 620
Момичета, не съм писала отдавна (последно писах в началото на февруари) и по принцип не съм от най-пишещите, но не съм спирала да ви чета. Много се радвам за всички, които видяха двете чертички в последните месеци и стискам палци и всички други, без значение стари или нови са в темата, да се изнасят от тук дружно в най-скоро време. Flowers Four Leaf Clover
Когато писах за последно тъкмо ми беше минал първия трансфер. Някой от момичетата вече знаят от темите в "Проблемно забременяване", че за мое щастие този първи трансфер се оказа и успешен. Сега минавам официално от тук да ви поръся с 15-седмичен прашец в двойна доза. Още не знам какви бебета чакаме, затова засега ви ръся с лилавичко Purple Heart Purple Heart
Продължавам да ви следя и чакам още много плюсчета в скоро време.
Скрит текст:
За момичетата, при които варианта е АРТ процедури и се страхуват - аз съм на мнение "намерен проблем, разрешен проблем". Гледах на ин-витро процедурата като на очила например. Щом има някакъв проблем, търсим лечението му. Срещнах мнения в темата, които напълно подрепям, а именно, че ин-витро и инсеминация не са страшни и срамни неща. Просто са една стъпка в повече към сбъдването на мечтата ни, така че действайте смело. Simple Smile

# 621
Цоп, под прашеца, леко бременеене, Dimi2402!
Teenmommy, аз лично не виждам смисъл да се прави кръвен тест, ако нямаш нещо на ум. Най-добре уринен и после преглед, вече ако тогава нещо е съмнително - кръвен. Сега и да забременея не мисля да ходя на кръвен, да се редя по опашки и т.н. То иначе всеки път при съмнение за Б, ако се боцкахме...
А за усещанията, аз по принцип винаги се вслушвам в тялото си,  притеснявам се от кофти болки и няма как да не усетя или отчета нещо нетипично. И както и Кактус, не мога да не забележа липсата на дебела пъпка, отделно имам леко бяло течение, каквото иначе нямам. Дори да не е Б, ще е повод да посетя гинеколог, ако продължава, че да не съм се обзавела с някоя гад.

# 622
  • София
Честито Дими, какво хубаво!

Слънчева и аз имах все едно ЦС ден два преди цикъл.

Пфуу излезна и инсулина, перфектен е, индекса на ХОМА ми е 1.4, отличник... До тук няма нищо притеснително. Пише че след 5 дни ще са готови Амх и Инхибин + 17 OH progesterone. Не че исках да има нещо не наред, ама искам да знам срещу какво се боря.

# 623
И аз се цопвам в прашеца. Лека и безпроблемна бременност ти желая Dimi2402🍀❤😊
Момичета вчера бях на лекар ( в Германия), нещо с бъбреците не ми е наред. Изписаха ми Ципрофлоксацин. Попитах лекарката не е ли проблем да го пия, ако съм бременна. Каза не. Чета, че не се препоръчва при бременност. Не чакам МЦ на 14.05., овулацията ми беше на 9 ден. Според вас, ако си направя тест неделя(11  ден след О)  дали резултата ще е достоверен или да си търпя болките до датата и тогава да почна антибиотика?

# 624
Маце, браво, радвам се, че засега всичко с изследванията ти е наред! Hug
Дими, честито, чудесна новина! Скачам смело в прашеца и си представям каква радост би била ако ми се паднат две Hug Purple Heart Flowers Four Leaf Clover

# 625
Dimi2402, честито, а и са двечки! Пожелавам ти всичко да минава наред по прегледите и да ни радваш все така!
Минавам и аз под лилавкото и дано ни е на късмет в темата!

# 626
Dimi честито , лека бременност ти желая .

# 627
Дими, честит двоен прашец! Много се надявам и аз на такова нещо. ❤️
Отчитам се с цикъл. Съпругът ми е много разочарован, макар че други ми ги говори. Аз очаквах, че ще ми дойде и като че ли малко си отдъхнах, че точно този месец не е станало. Вероятно звучи ужасно, но терминът щеше да съвпада с годишнината от смъртта на майка ми, и това ме разлюляваше емоционално само като си го помислех. 🙄
Маце, защо не си от пуснеш още 2-3 месеца преди да преминеш по-нататък? Може би трябва малко време още.

# 628
Дими, честитооо двойно лилаво 💜
Веднага минавам подпрашеца 🍀🍀🍀
Маце, радвам се, че всичко е наред до тук с изследванията, дано и останалите да са по учебник 🤞🍀😊
Май 3 момичета сме за тест 13-14ти 🥰
Дано завалят две чертички, крайно време е 💕

# 629
Здравейте момичета,
Бърз ъпдейт и от мен. Днес видяхме фоикулчето, добре расте. Очаква се да се спука в понеделник и тогава ще е и инсето. Единственото което ме притеснява е да не го изпусна, защото док каза че сигурно ще го правим на спукан фоликул...Така че сега само ми остава да се моля да се спука веднага след процедурата, а не много преди това Hands Pray

Общи условия

Активация на акаунт