ЮНЧЕТАТА са почти готови, а май е тук с цветя и балони (Тема 7 - 2021)

• 46 842
  • 747
  •   1
Отговори
# 375
  • Германия
Честито мила Джеси! Честита сбъдната мечта!
Да са много здравички и с късмет, на теб бързо възстановяване 💗💗🍀🍀🌸🌸

# 376
Честитооо,бъдете здрави🍀 Бързо възтановяване 🌷

# 377
Честита двойна радост Jessito,да растат здрави и щастливи малките госпожици!На мама бързо възстановяване и само хубави моменти от тук нататък Flowers Bouquet

# 378
Честито и от мен! Здрави и с много късмет да бъдат!
Чудесни новини и все така да бъде до края на юни за всяка една от нас! 🥰🥰🥰

# 379
Благодаря ви момичета! Пожелавам всички да гушнете своите сладки мъници на термин/определената дата за секцио! Heart
По 2 кг са моите мъници. Надявах се да са повече, но поне дишат самички и плачкат многоо.

# 380
Честито Джеси! Страхотни имена, да са живи и здрави малките принцеси и много щастие на цялото семейство! 🥰

# 381
  • България, Русе
Честити бебчета Jessito, много здраве и радостни моменти.
Много се радвам и нямам търпение да чакам още 1 месец, искам вече да излиза и моето момченце 😃

# 382
Джеси, честито щастие! Нека бъдат здрави, щастливи и много обичани от всички, да растат с късмет и любов! Бързо възстановяване Heart Heart

# 383
Джеси, честито и от мен💗💗💗
Бъдете благословени! Само радост и гордост да ви носят малките принцеси 💗💗💗

Аз помпа взех електрическа медела. Дано имам кърма, че от 15 г. Не съм кърмила 🙈

Вторник ще говорим за секциото. Аз искам максимално късно, все пак съм с термин 30.6, но да видим и госпожицата какво ще реши.
Нямам контракции, но плацентата е ниско, тя все още е седалищно. Има време за мен. Чакаме чудесни новини от мамите, които са по-напред 💗💗💗

# 384
Джеси, честито! Да са здравички и много да те радват! 😍

# 385
Gift HeartДжеси, честити ти бебчета, прекрасна новина, в 36 г.с. да си доносени вече, така си майка герой с близначетата. Да са ти живи и здрави и много да те радват, бързо възстановянане на теб, а на тех бързо наддаване, за да сте си скоро у дома Gift Heart
По- натам ще ти пиша на лично за подробности около секциото, защото и аз съм при Вецев, но имам още време до средата на юни.
Момичета, аз също съм взела ел.помпа за кърма, но основно за болницата и тъй като ще съм секцио и съответно няма как да ми го дадат веднага. От опит обаче ви съветвам вкъщи се старайте повече да давате да сучат, а не да цедите, тъй като само сукането стимулира производството на кърма, а не помпата. Още повече на много места чета как момичетата изцеждали малко количество и затова дохранват- помпата не може да изцели толкова, колкото бебето може да изсуче. Освен това регулирането на кърмата отнема време и едва към 3 месеце със сина ми влязохме в ритъм на яде на 3 часа за около 10-15 мин. Хубаво е да се дава първо едната гърда, тъй като има предно и задно мляко, които са с различна хранителна стойност и именно задното е по- хранително и чак на следващото кърмене- другата гърда. Помпата я ползвах, ако трябваше да го оставя с някого за малко, за да му оставя мляко. Кърмих почти 2 г. и спрях заради счупено зъбче. Така че не се отказвайте лесно и не бързайте с дохранването, но разбира се, при липса на кърма е неизбежно, важното е бечето за е сито. Споделям просто личния си опит. Иначе и аз съм забравила точно как съм го държала, как да му поднеса гърда, та тези дни ще гледам клипчета да си припомня нещата.
Моята дата за секцио ще се падне около моя РД: 12, 13 или 14 юни (аз съм на 12-ти Simple Smile ), та има още време, ако не избърза сам, но съм поподготвила нещата за болницата и от другата седмица почвам да ходя на тонове всяка седмица при др. Вецев.

# 386
Шели, избрали ли сте дата? И аз съм при Вецев за средата на юни (говорихме за 16ти, но не сме го записали, предполагам, че на 19.05, когато ми е следващия преглед ще я потвърдим окончателно).

# 387
Честито, Джеси, пожелавам ви най-вече здраве и възможно най-скоро да си ги гушнеш мъничетата ❤

Аз днес бях на преглед и госпожицата е 2.600 гр в 35 г.с., разположена е главично и поне засега няма предпоставки за секцио. ☺

Иначе с покупките сме почти готови, днес ни пристигна легълцето и вече съм спокойна. 😀Останаха само по-дребните неща - термометър, аспиратор за нос, хигиенен комплект..

Относно помпата за кърма, колкото повече четях, толкова повече разногласни мнения чувах. 😀 В крайна сметка, избрах среден вариант и си взех електрическа помпа на Cangoroo Elegance, за която бях чувала добри отзиви.

# 388
Еха, явно доста момичета сме при д-р Вецев Blush Дано при всички ни мине благополучно и скоро ще завалят бебчета Heart

# 389
  • варна
Джеси , Джеси - разплака ме от радост ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤Честитоооо ❤❤❤
Помпа взех ръчната на Авент
Днес ми казаха да си избера дата - края на май 🤔🤔🤔

Общи условия

Активация на акаунт