ЮНЧЕТАТА са почти готови, а май е тук с цветя и балони (Тема 7 - 2021)

• 46 828
  • 747
  •   1
Отговори
# 390
Heart Честита радост, Джеси! Heart Да сте здрави и бързо възстановяване! Heart Eyes Как се чувстваш?

Аз съм с ръчната помпа на Авент, не се харесваме много, но такава ми подариха и ще карам пак с нея.

# 391
Джесииии 😍😍😍😍😍😍😍 честити малко сладки бебенца!!! А имената са толкова хубави, особено значението им, така хубаво си го измислила♥♥♥♥ Пу пу мама да е добре за да си ги гледа, а те е ясно че ще са герои, издържаха толкова време, сладки малки бебенца♥♥ Да са живи и здрави душичките

Аз днес бях на тонове и на преглед. Около 2.300 сме в 33+4. Каза че е главично разположен, просто е настрани, за това коремчето не ми расте голямо. Всичко е наред, освен че изписа, че имам някаква бактерия в урината и сега на 11 иска да нося стерилна, но щом се налага за бебчо всичко😍

# 392
  • Варна
Честити принцески, Джеси, да са ти много здрави! 🌺

# 393
  • София
Мимичета аз съм в 36та седмица, днес ми свърши магнерота и се чудя дали да вземам още и ношпа също?! Вие пиете ли още?
Моята АГ каза да го пия до края на 36 гс и да го спирам, ама аз имам още блистер й май по-рано ще го спра 🤣

Днес се чух с акушерката и се разбрахме да се видим другия вторник за тоновете Simple Smile Единствено ме притеснява, че бебка става все по-мързелива и вече не рита, а по-скоро се върти из корема.

Да се похваля - вдигнала съм нивата ня Б12 и Д, както и желязото и хемоглобина, дано не спадат повече.

Аз с каката ползвах Медела електрическа, беше страхотна. Сега ще ми даде една приятелка някаква друга електрическа, много я хвали. С каката се кърмехме до 1г4м и я отбих, защото се върнах на работа. От 33гс виждам, че
Имам капки по зърната.

Джеси, честито двойно щастие! Много хубави имена! Да са ти живи и здрави принцесите, да растат много послушни, да ти носят само здраве ❤ През много премина, но всичко си заслужаваше!! Бързо възстановяване на теб! Страхотно е, че устискаха толкова много!

# 394
Шели, избрали ли сте дата? И аз съм при Вецев за средата на юни (говорихме за 16ти, но не сме го записали, предполагам, че на 19.05, когато ми е следващия преглед ще я потвърдим окончателно).

И ние не сме определили точната дата още, но д-р ми спомена тези: 12, 13 или 14 юни. Разбира се нещата могат да се променят и в движение, че днес пусках хемостаза да кръвосъсирването и Д димер и фибриноген са ми височки, в горна граница на референтите стойности за бременни, въпреки че съм на фраксипарин 0.6, аспирин 150 и натаспин. А в 35 г.с. трябва да спра аспирина и съвсем не знам как ще е кръвосъсирването, засега кръвотока е перфектен, но ще го следим стриктно. Това, че се доближаваме до термин никак не успокоява страховете ми...

# 395
Джеси, честита радост. Страхотна новина. Да са ти живи и здрави малките принцеси и много да те радват, бързо да се прибирате. 🌹💐🍀🤍🌸🌺

# 396
Честита двойна радост, Джеси! Sparkling Heart Sparkling Heart Много хубави имена си избрала.
Да сте здрави, силни,  бързо и спокойно възстановяване!  Flowers Hibiscus 

Днес ми е последният работен ден преди майчинство. Прибрах дреболиите си от шкафчето в офиса и малко ми стана тъжно.

Преди 2 дни в късни часове имах силни контракции с продължителност 20-30 секунди през 10 мин.
Това продължи 2-3 часа, въпреки че изпих 2 таблетки но шпа. Много се стресирах, но не се обадих на болницата. Аз съм в 33 г.с.
С каката не съм имала толкова продължителни контракции. Вие имали ли сте такива ?

# 397
  • София
И аз съм при Вецев 🙂 Така че ще чакам и аз за повече подробности.
Още не знам дата, но и аз ще съм в средата на юни. Малко се стресирам и всяка нощ сънувам разни кофти неща, но дано бързо да мине и да се забрави това и само бебенцата ни и ние да сме здрави!

# 398
Честито, мила Джеси, да са ти здрави принцесите, да растат силни, щастливи, обичани ❤️ Бързо възстановяване на теб и скоро да се гушкате всички.

Аз днес направих голяма глупост. Ходих да си взема резултатите от АГ. И на излизане от клиниката и аз не знам как но паднах на земята. Имаше 2 стъпала, хлъзнах ли се, какво стана, не мога да кажа. Паднах на ръце и колена, не съм си удряла корема. Обаче много лошо ми се усука крака. Че звънях на мъжа ми да дойде, ходихме на ортопед, искаха да ме снимат, аз отказах. Уж не е счупен глезена, но има оток и ме боли. Горе в таза също ме боли, но доктора каза, че няма травма там, от усукването. И сега лежа вкъщи и се надявам да ми мине. Бебето мърда, не отидох на преглед за нея, просто ужасно ме болеше крака и се уплаших, че е счупен 😒 Ще се наблюдавам тази вечер, ако усетя нещо не както трябва, ще ходя на спешен.

# 399
Честито, мила Джеси, да са ти здрави принцесите, да растат силни, щастливи, обичани ❤ Бързо възстановяване на теб и скоро да се гушкате всички.

Аз днес направих голяма глупост. Ходих да си взема резултатите от АГ. И на излизане от клиниката и аз не знам как но паднах на земята. Имаше 2 стъпала, хлъзнах ли се, какво стана, не мога да кажа. Паднах на ръце и колена, не съм си удряла корема. Обаче много лошо ми се усука крака. Че звънях на мъжа ми да дойде, ходихме на ортопед, искаха да ме снимат, аз отказах. Уж не е счупен глезена, но има оток и ме боли. Горе в таза също ме боли, но доктора каза, че няма травма там, от усукването. И сега лежа вкъщи и се надявам да ми мине. Бебето мърда, не отидох на преглед за нея, просто ужасно ме болеше крака и се уплаших, че е счупен 😒 Ще се наблюдавам тази вечер, ако усетя нещо не както трябва, ще ходя на спешен.

Аз преди една седмица паднах вкъщи пред банята, разминах се с насинено коляно и уплах. Стискам палци и при теб да е така, повече почивка и внимателно, че баш накрая да не стане цирка😄😍

# 400
Благодаря, благодаря, благодаря момичета! Др Вецев е прекрасен и нямам думи да опиша колко грижи хвърли по мен. Направи всичко възможно да стигнем до тук, защото шийката нали се скъси още в 26гс. Носи ми новини за бебчетата постоянно и аз се раздвижих най-бързо от всички.
Ако искате ще ви разкажа за секциото подробно, но не знам дали да спамя тук.

Милите бременелки които са се наранили днес. Надявам се да ви мине бързо и да не се притеснявате.  Two Hearts

# 401
  • София
О, Радева, милата! Съжалявам за неприятностите, но всичко ще е наред. Дано не те боли много вече.

Джеси, браво, че толкова бързо си се раздвижила. Разкажи, разкажи, сега е моментът за спам 😃

# 402
И аз бих искала да чуя повече подробности за секциото, все пак доста момичета това ни чака, а на някои ни е и за първи път 😅

# 403
Джес и тук да кажа, ти си една много борбена мама, заслужаваш цялото щастие на света! Възхищавам ти се Hug

И аз имам предложени три дати от Вецев да си мисля. Моите са в началото на юни, но и схемата ми е малко сложна и ще видим кога къде накрая Blush

Радева, много ти съчувствам. Аз днес се размазах жестоко на улицата, спънах се и паднах по колена и длани и доста се ожулих и подух. За щастие си опазих корема, но се уплаших доста. Не стига че ходя като пингвин, сега и с ожулени колена и болежки Neutral Face

# 404
  • варна
Джеси , какъв спам - разказвай 🥰🥰🥰Бебчетата в кувиоз ли са ?
Радева , ако те заболи много веднага на спешен 🥰🥰🥰

Общи условия

Активация на акаунт