ЮНЧЕТАТА са почти готови, а май е тук с цветя и балони (Тема 7 - 2021)

• 47 041
  • 747
  •   1
Отговори
# 210
elfinaa и моя е седалищно, по тази причина коментирахме секцио, но аз се чудя за оставащия минимум месец не е ли възможно да се обърне? До кога най-късно се чака да се обърне преди окончателно да се насрочи дата за секцио?

# 211
Може да се обърне, за сега това са предположения, ще чакаме до 37-38ма 🤗

# 212
Мойто бебче се обърна скоро, така че има надежда да се обърне и при вас! Не знам дали е защото правя някакви упражнения, но едното от тях беше да се стои в поза "кучешка" на четири крака, може и да са бабини деветини, но факт бебчо се е обърнал🤣.
Аз на 07.05 съм на преглед рано сутринта, но не знам защо не ми казват за термин... по прм ми е 21.06, те ми казват "вървите напред" 🧐 е с колко и кога може да се очаква, получавам отговор " ще видим "😂 не че ме притеснява просто не искам да стане по-рано и аз да не съм подготвена, въпреки че то никога не знаеш ... много се радвам на всички ви за хубавите новини, които имате за бебчетата, но кажете и вие как се чувствате? Все пак, това че сме майки или бъдещи такива, не ни прави половин хора - напротив! 😘❤

# 213
bl00dflowerz, в Шейново ли ще раждаш? Ако да, какви документи взе за попълване. Аз още не съм била в болницата, не знам защо все отлагам.

# 214
Да, в Шейново реших най-накрая. Ето този топ с документи ми дадоха днес. Като много не разбрах кое да попълвам и кое не. Ще седна да ги гледам тези дни. Мисля, че първите 4 документа те ги попълват, другите аз.
Скрит текст:

bl00dflowerz, в Шейново ли ще раждаш? Ако да, какви документи взе за попълване. Аз още не съм била в болницата, не знам защо все отлагам.

# 215

Между другото и с при двете раждания не са ми се пукали водите, а все така си го представях, като по филмите Grinning Да видим сега дали ще се получи така!

и на мен и при двете раждания не ми се спукаха водите, аз това чаках като признак за раждане, разбира се от филмите. Така и не можах да кажа драматично "изтекоха ми водите" ами то беше едно "нещо ме наболява, дали са контракции, да ходим ли към болницата", никаква романтика Grinning И двата пъти ми спукаха водите с шиш на магарето.

На мен днес ми беше последният работен ден, още ми е нереално, че няма да работя известно време.И на тонове бях, док каза, че са идеални. На 4ти съм пак на тонове, радвам се, че са начесто, така ми е по-спокойно.

За багажа още не съм си помисляла, имам две нощници и нови джапанки и това е. Ще му мисля след празниците.

Радева, супер за добрите новини. Такива едни съмнения са голям стрес.

Теди, аз се чувствам добре като цяло, само дето съм качила много килограми и много ми тежат физически и психически.

Сега като не работя, сигурно ще се включвам по-често. Blush

# 216
Ехеее, те наистина са за попълване вкъщи. Grinning , благодаря!

Избор на екип и ВИП стая, кога се заявява, знаеш ли?

Да, в Шейново реших най-накрая. Ето този топ с документи ми дадоха днес. Като много не разбрах кое да попълвам и кое не. Ще седна да ги гледам тези дни. Мисля, че първите 4 документа те ги попълват, другите аз.
Скрит текст:

# 217
Момичета от известно време имам една болка ниско доло като менструална, нещо подобно може би е болка в яйчниците. Случва ли ви се понякога и докато спя през нощта я усещам. А съм на преглед на 5ти та чак тогава ще мога да попитам доктора.

# 218
tido, хубаво ме подсещаш за стаята да питам следващия път, че и аз не се сетих. Иначе за избора на екип, мисля че като съм се разбрала с д-р Вецев един вид съм избрала екип. Него съм го избрала и той ще си събере екип в деня на раждането/операцията.
И аз имам такава болка отвреме навреме - като походя повече или се натоваря повече. И си мисля, че това са някакъв вид контракции. Но не продължава повече от 1мин при мен.

# 219
Момичета, в коя седмица сте и с колко килограма преднина? 😀
Има ли някакъв ориентир в последните седмици по колко е нормално да се качва на седмица/месец?

# 220
И аз малко да помрънкам Confused

В понеделник бях на преглед с доктор,уж да обсъдим кръвните  резултати на които излезна,че имам анемия,нисък хемоглобин и съмнение за гестационен диабет и да обсъдим отново секциото.Еми нищо от това не се случи,всеки път когато отидя на преглед винаги са нови лица и въобще не знаят какво сме обсъждали предният път.Сами си противоречат и въобще показват абсолютна незаитересованост.Казах им за болката която ми се появи и въпреки,че им споменах,че е постоянна и дори не мога да спя от нея не се трогнаха особено и сега си седя и търпя,а като гледам няма никакви изгледи да спре.Не знам защо отново реших да раждам там въпреки,че пътуваме около 1час до там,а имаме страхотна болница с много по добри отзиви близо до нас,но ми се искаше и това дете да родя в същата болница...сантиментална глупост.
Просто скапаха предната ми бременност и раждане и освен финала,нямам никакъв друг хубав спомен,а като гледам са на път да скапят и тази.От няколко дни ми е едно такова минорно и се замислям дали да не се преместя.

И аз бях по същия начин , исках да родя в същата болница въпреки , че не бях доволна ! Сега в 31 г.с си намерих друга, защото ми писна  да се ядосва да не говорим , че резултатите от ноември ми ги видяха февруари ... все ме пращаха при друг лекар и накрая ми викаха защо съм ходила при друг , и вече не издържах ! Важното е да си чувстваш спокойна !

# 221
Аз съм 35 г.с. - 13 кг. Притеснявам се, че последните седмици започна рязко да ми се хапва сладко и тествено, а съм със стаен режим и нямам много движение вече 4 месец. :/

# 222
  • Германия
35 г.с. + 13 кг, мисля, че е ок, добре се чувствам, качила съм на корем, дупе и бедра само.

Трябва да обновим албума във фейса 😄 последен месец на отчет: снимка на коремчета!

# 223
И аз съм 35г.с. и 2дни и съм 8.5кг нагоре. Откакто съм на диета за гестационния диабет (от около 2 седмици) съм свалила 1кг.. не знам колко е ок, но бебето е добре. Вчера на ЖК го измериха 2.7кг, днес Вецев 3.2кг. Направо не знам.. какви мерки, какво чудо Grinning

# 224
+13 кг в 33+4, но откакто съм на лечение от 2 инжекции за разреждане на кръвта постоянно съм гладна, както и като съм на инжекция и натаспин х 2,всъщност в последно време за 1 месец, лечението ми го смениха 3 пъти🥲 дано не съм опитно зайче. А може и просто да ми се яде, сега идва Великден, а аз козунаци не връщам 😂😂😂😂

Общи условия

Активация на акаунт