ЮНЧЕТАТА са почти готови, а май е тук с цветя и балони (Тема 7 - 2021)

• 46 976
  • 747
  •   1
Отговори
# 285
Минавам само да кажа, че вече имам дата за раждане - в края на май. Scream
Съвсееем реално стана Grinning

Вие имате ли дата за секциото вече?

# 286

И аз вече нямам търпение да си имам дата и да си знам. Сега на 10ти съм на консултация и имам надежди. Ти в коя г.с си? ☺

# 287
Момичета, на вас краката ви отичат ли? От както стана топло и започнаха да ми отичат, леко, но пък доста неприятно. Усещам го и по обувките си вече. Така се надявах да се размина с този симптом. Пръстите на ръцете ми нощем започнаха да се схващат също.
Иначе бебка е много подвижна вече пу-пу. Хич не обича да спя на ляво, само на дясно.

# 288
34та Hug

И аз вече нямам търпение да си имам дата и да си знам. Сега на 10ти съм на консултация и имам надежди. Ти в коя г.с си? ☺

# 289
Чери, с теб сме заедно и аз днеска имам повечко стягания и болки. Усещам и един натиск, а за капак преди малко видях и 2 капчици кръв, та съвсем съм във филма. Още се чудя да да не скоча до болницата, ама няма кой да гледа лапето утре. Та ще изчакам май май и утре ако трябва ще ида с него.
Леле, момичета щом имате вече и дати съвсем почва обратното броене при вас. Пък аз всеки ден си викам "айде още 20 дена ако може..."

# 290
Ехо момичета какво ви е мнението за бибероните/залъгалките? Ще давате ли на бебетата, живот и здраве, като се родят? Моята бебка е още в неонатлогията, но аз подготвям малко по малко нещата за нейното идване вкъщи. Днес взех две биби за всеки случай, но не съм говорила с никой по тоя въпрос 🌷

# 291
Ехо момичета какво ви е мнението за бибероните/залъгалките? Ще давате ли на бебетата, живот и здраве, като се родят? Моята бебка е още в неонатлогията, но аз подготвям малко по малко нещата за нейното идване вкъщи. Днес взех две биби за всеки случай, но не съм говорила с никой по тоя въпрос 🌷
А как е малката борбена кукла?
Бибврони и залагалки няма да давам, само после да се чудя как да го махна. За мен е един изкуствено създаден навик. На гърда и това е. Поне такъв е плана.

# 292
Всеки ден звъним да питаме как е и слава богу е добре, храни се и качва по малко грамчета всеки ден. В четвъртък ще ходим с таткото да я видим. Преди това ще минем през лабораторията на болницата за по един бърз тест и после при нея. Нямам търпение 😍 Надявам се скоро да я извадят от кувьоза. Утре стават две седмици откакто се роди, надявам се за първата месечинка вече да си е вкъщи!

# 293
Залъгалки ще даваме, с баткото нямахме никакви проблеми с отказването им - сам се отказа на 7-8месеца. Още в родилното носех.

# 294
Всеки ден звъним да питаме как е и слава богу е добре, храни се и качва по малко грамчета всеки ден. В четвъртък ще ходим с таткото да я видим. Преди това ще минем през лабораторията на болницата за по един бърз тест и после при нея. Нямам търпение 😍 Надявам се скоро да я извадят от кувьоза. Утре стават две седмици откакто се роди, надявам се за първата месечинка вече да си е вкъщи!
Дано скоро се прибере и да се гледате у дома!

# 295
Даването на залъгалка малко зависи и от бебето. Първото ми дете не желаеше биберон, беше ми много странно като видя бебета блаженно спящи с биберон. Моето го плюеше и си карахме без, някъде до към 8ми месец, тогава заради зъбите почна да ползва, по-скоро го гризеше и се чешеше с него. Аз бях от кърмачките, които кърмят, за да се нахрани детето. Не съм давала гърда, за успокоение от зъби, за приспиване, т.е не исках да ме приема мен като биберон и затова го оставих, но после го махнахме малко след годината. Сега мисля да не давам, ще видим как ще се развият нещата.

# 296
Купила съм една залъгалка,ако се наложи...Не заемам позиция "за-против " и ще се водя по малкия

# 297
  • София
Каката не искаше биберон и не съм я пробвала, така или иначе не ми слизаше от гърдата 😀

Момичета, вашите бебоци станаха ли малко по-мързеливи в движенията си? Бебка от 2/3 дни почти не ме рита, не знам наобратно ли се е обърнала, но това че не я усещам често както обикновено, много ме притеснява и ми се въртят все тегави мисли, колкото и да не искам Sad Утре трябва да звънна на акушерката и да дам кръв. Искам и каката да даде, че последно кръвни сме й пускали на годинката, ама нещо не успявам да я убедя 🤣

Иначе съм започнала с пролетно почистване, вадя летни дрехи, прибирам зимни, пера всичко и щом свърша ще почна с бебешките покупки и пране Simple Smile Само се надявам и това бебе да не бърза и да си изчака юни, че няма да сме в града 5 дена.

# 298
Вики, коя седмица стана?
Аз моята госпожица вече 10 дни от (32+) я усещам по-различно. Не се мята и блъска, а едно побутване, намествсне... Някои дни даже е много слабо активна. Тука от 3 дена пак се активизира, ама вече не рита яко, повече ми издува и избутва на места.

Иначе и моя син беше "алергучен" към силикон, щом биберон го доближи и почваше да се обръща, да киселее, дори е повръщал насила и изобщо не съм се опитвала. Сучеше на поискване и ни беше добре.

# 299
Моя господин става още по-активен, не знам къде го намира това място, мърда си постоянно, освен като си правя дневната разходка 😄 вече се е обърнал ама не го знам да не се обърне пак то е нещо страшно, ама предполагам, че все още си намира място, сега съм в 33+2

Общи условия

Активация на акаунт