Кафеавтомат – заслужава ли си и какъв да изберем. Тема N⁰3

• 86 173
  • 828
  •   1
Отговори
# 765
  • На изток от Ада
Явно няма да купувам от тук го има магазин за кафе и чай,но е насипно. Пекарна нз има ли...

# 766
Преди месец закупих този модел кафе автомат на Филипс
 https://www.emag.bg/kafeavtomat-philips-12-niva-na-smilane-15-ba … 40/pd/DDN2CMMBM/?.
 Всички настройки направихме според упътването. Още след първото кафе автомата протече отдолу чиста вода. Съответно веднага върнахме в магазина за рекламация. Утре изтича едномесечния срок, който от "Зора" ни дадоха за получаване (дори ни увериха, че обичайно до 1-2 седмици ги ремонтират и връщат), но след няколко обаждания от моя страна, отдел Рекламации на магазина все още е в неведение дали машината е готова и пристигнала.....Поисках телефон на сервиза, но там пък никой не отговаря дори... Страшно съм разочарована !Посъветвайте ме, моля какво бих могла да направя в случая и какви права имам, ако някой се е сблъсквал с такава ситуация.... Благодаря предварително!

Последна редакция: пн, 27 ное 2023, 15:20 от huliganka

# 767
  • Русе
КЗП. Утре

# 768
Е, как какво. Още по-добре за вас, вместо да ви я ремонтират ще ви дадат нова - щом в едномесечен срок не са ви я отремонтирали трябва да ви я заменят. КЗП задължително

# 769
Ели_дечкин, deede, благодаря! Толкова немарливо и непрофесионално отношение от тяхна страна, че повече не желая нищо да купя от тази верига.... От друга страна сега чета в сайта на Филипс България, че срока за рекламации е 7 дни, в най-лошия случай 14 дни, та съм направо на "полу съединител" да отида още днес в Зора и да поискам да ми възстановят сумата, но не знам дали имам това право....

# 770
Днес не, когато изтече законовият едномесечен срок тогава!

# 771
Филипс и за мен е разочарование.

# 772
Най-накрая и ние се уредихме с един PHILIPS 5400 SERIES EP5447/90 LatteGo 15 bar от Технополис. Добри са ревютата и съм сигурна, че ще прави хубаво кафе, капучино и другите екстри. Беше с подаръци-1кг.кафе Лаваца оро и един допълнителен филтър.  Не сме го разучавали, ще го пазим до Коледа и след това мога да дам отзиви.
И аз съм с този и съм много доволна, почти 2 месеца вече! Чистенето е елементарно, кафето е вкусно и гъсто, всичко ми харесва засега!

# 773
  • до най-прекрасния мъж
Към магазин Зора, особено ако е в Пловдив, Тракия тая ненавист. Мотаха ме с един климатик сума време. Избрали са някаква дебилна (дано не ме баннат) фирма, която извършва монтажите за града. Такъв монтаж ми бяха направили, че ум да ти зайде. Добре, че монтажистите бяха толкова залюхани, че да забравят да си искат парите за монтажа и искат не искат ми го оправиха да бъде както трябва. Направих пътеки до Зора да ги принудя да ги накарат да дойдат да си оправят нещата, защото взаимно си отриваха ръцете един с друг. Управителят им е под всякаква критика. Там с пистолет на челото не влизам.
Чакаш 30 дни и на 31-вия с бодра крачка в магазина да си искаш парите. Ако не искат, КЗП.

# 774
Към магазин Зора, особено ако е в Пловдив, Тракия тая ненавист. Мотаха ме с един климатик сума време. Избрали са някаква дебилна (дано не ме баннат) фирма, която извършва монтажите за града. Такъв монтаж ми бяха направили, че ум да ти зайде. Добре, че монтажистите бяха толкова залюхани, че да забравят да си искат парите за монтажа и искат не искат ми го оправиха да бъде както трябва. Направих пътеки до Зора да ги принудя да ги накарат да дойдат да си оправят нещата, защото взаимно си отриваха ръцете един с друг. Управителят им е под всякаква критика. Там с пистолет на челото не влизам.
Чакаш 30 дни и на 31-вия с бодра крачка в магазина да си искаш парите. Ако не искат, КЗП.
Аз тъкмо се връщам точно от Зора Тракия Пловдив ... просто се заклех, че наистина кракът ми няма да влезе повече в там, камо ли да купя каквото и да било....
31 ден, след като закупих кафе автомат Филипс от тях и след първото кафе се наложи да го върна за рекламация заради теч...Направо ми секнаха и радост и удоволствие, не можах да се нарадвам Rage След законния 1 месечен срок, в който трябваше да бъде отремонтиран и върнат, след множество обаждания и никакъв резултат, днес се оказа, че автомата все още не е пристигнал. Триста опита да се свържем аз и персонала на Зора ( само че едва днес от тяхна страна) със сервиза на Филипс в София - никакъв резултат, просто никой не отговаря. След един час висене в магазина, успяха да се свържат със сервиза и видите ли чак днес са успяли да го ремонтират и да почакам до края на седмицата , за да ми го изпратят...След настояване от моя страна ми върнаха парите, слава богу се случи. Започвам да обмислям нова покупка, този път ще се насоча към Де Лонги. Ако някой може да препоръча модел около 800 лв, ще съм благодарна изключително много!

# 775
Купете си автомата онлайн ,защото имате законно установен 14 дневен срок да го върнете ако желаете ,без обяснения каква е причината.Ако е в добър търговски вид имате право ,дори и да не работи.Сина ми върна така една автомобилна диагностика ,която не работеше.Имах спор с търговеца който не я искаше обратно.Излезе с довода “Ами ако е повредена и не работи?Как ще я вземем ,дори и в добър търговски вид ,неработеща?”
Аз отговорих “Не ,ако !Тя не работи!А ние как я взехме в добър търговски вид и се оказа неработеща?Така ,че си я вземете моля ,така е по закон!” Следваха едни намеци за КЗП ,питаха ме заплашвам ли ги?Не търся си правата.Но общо взето един неприятен разговор и върнаха парите ,взеха си продукта! Реално купувани в магазин доста неща ,съм пила една студена вода.

# 776
  • На изток от Ада
Аз тъкмо се връщам точно от Зора Тракия Пловдив ... просто се заклех, че наистина кракът ми няма да влезе повече в там, камо ли да купя каквото и да било....
31 ден, след като закупих кафе автомат Филипс от тях и след първото кафе се наложи да го върна за рекламация заради теч...Направо ми секнаха и радост и удоволствие, не можах да се нарадвам Rage След законния 1 месечен срок, в който трябваше да бъде отремонтиран и върнат, след множество обаждания и никакъв резултат, днес се оказа, че автомата все още не е пристигнал. Триста опита да се свържем аз и персонала на Зора ( само че едва днес от тяхна страна) със сервиза на Филипс в София - никакъв резултат, просто никой не отговаря. След един час висене в магазина, успяха да се свържат със сервиза и видите ли чак днес са успяли да го ремонтират и да почакам до края на седмицата , за да ми го изпратят...След настояване от моя страна ми върнаха парите, слава богу се случи. Започвам да обмислям нова покупка, този път ще се насоча към Де Лонги. Ако някой може да препоръча модел около 800 лв, ще съм благодарна изключително много!
Ево

# 777
Някой има ли с този модел De'Longhi Magnifica Evo ECAM 290.61.SB, да сподели мнение?
https://www.emag.bg/kafeavtomat-de-longhi-magnifica-evo-ecam-290 … 075/pd/D8MP7MYBM/

# 778
  • На изток от Ада
Някой има ли с този модел De'Longhi Magnifica Evo ECAM 290.61.SB, да сподели мнение?
https://www.emag.bg/kafeavtomat-de-longhi-magnifica-evo-ecam-290 … 075/pd/D8MP7MYBM/
имам ево магнифика , но червен. За същата цена. Доволна съм

# 779
И аз я взех на черния петък. Със съветите от Тинтина определено е доста по-добре.
Прочетете предната страница. Успех!

Общи условия

Активация на акаунт