Отговори
# 210
Здравейте момичета,чета ви от известно време,записвам се с предполагаем термин 29.01.Влязох в 6 седмица и от няколко дни не мога да погледна кафе,започна и гадене...преоткрих газираната вода,малко помага,вие как се справяте с гаденето?Тази сутрин закусих Активия и като че ли от нея стана по-зле.

Здравей, аз няколко дни подред ядох активия, но не ми влияеше добре. В последствие си раздразних стомаха и не мога да хапна нищо различно от банан и солети. Така че, ако смяташ, че е от нея, по-добре не я яж.

# 211
  • София
И аз искам да се включа във фейсбук групата Simple Smile

# 212
Аз също бих искала достъп до фб групата Simple Smile

# 213
Здравейте, бременна съм в 8ма г.с . С термин 13.01. Приемам вит. Д  , фолиева, Л - тироксин , циклогест и деган . Много ми се гади, няма миризма която да понасям. За съжаление и с храната е така. От две седмици се мъча с череши,  тъй като до момента бяха и единствената хранаа която успявах да  приема. Но от няколко дни и от черешите ми става гадно и освен гаденето започват и болки в стомаха. Препечена филия, солети общо взето всичко тестяно което четох, че спомага за намаляне на гаденето не успявам да го приема.. мирише ми и до там. Вече не знам какво да опитам, за да намаля този постоянен дискомфорт. Душ гела в банята, омекотителя за дрехи, праха, сапуна , а пастата за зъби няма да я коментирам. Има ли и други като мен който приемат деган. При мен е изписан от АГ. Първо бях на Вомитосхил  смесвах ги с лимонов сок и вода , но и това спря да помага. Само се надявам всичко да бъде наред и след 12та г.с това гадене и непоносимост към храни да отмине. Ще помоля и аз да бъда включена в фейсбук групата.

# 214
Здравейте. Аз съм в 10 седмица и сякаш имам някакво подобрение и не ми е толкова зле или поне не постоянно както беше до преди няколко дни. Забелязах, че ако ям кисело мляко след това ми е доста лошо. Основно се храня с филии, солети и доста нездравословно като цяло...опитвам се да хапвам по малко салата и плодове, но след тях ми става лошо. Дано скоро да отмине този период. Днес бях на лекар и от утре трябва да приемам тироксин.
Аз също бих желала да се включа във фейсбук групата, ако може.

# 215
Здравейте, отново. На мен в последно време са ми много променени вкусовите рецептори. Почти нищо не ми е вкусно. Ям по малко и спирам. И с този сладък вкус в устата е ужас. Дано вече да спират да бушуват тия хормони 😀
Беше ми кофти няколко пъти и ми се гадеше (като цяло не съм повръщала) и лекарката ми каза да си купя това хапче. Не е лошо, мисля, че помага. Ако иска, някоя може да го пробва. Аз не го бях чувала.

# 216
  • Ботевград
Здравейте 🌞
Днес мина прегледа ми💗Имаме си сърчице. Чухме пулс💕Чусвството всеки път е неописуемо☺️
От 17-ти излизам в болничен ☺️
В края на месеца на изследвания и ще записвам час за скрининга в 12 седмица. И това е всичко ново от мен ☺️
Хубав, слънчев ден🍀

# 217
Здравейте 🌞
Днес мина прегледа ми💗Имаме си сърчице. Чухме пулс💕Чусвството всеки път е неописуемо☺️
От 17-ти излизам в болничен ☺️
В края на месеца на изследвания и ще записвам час за скрининга в 12 седмица. И това е всичко ново от мен ☺️
Хубав, слънчев ден🍀
Ех, че хубаво 🤗 аз съм на преглед чак на 21 пак и нямам търпение 😍 Хубав ден и на теб 🍀

# 218
Много хубави новини, момичета! Много се радвам за всички! Надявам се и зацапването преминава при останалите!
Тези хапчета Emil си ги бях взела по препоръка на АГ при командировка с колеги, бях бременна в начална бременност с първото дете и много се притеснявах да не повръщам в самолета. В крайна сметка имах късмет да получа място зад пилота и турболенциите не ги усетих. Но всички колеги назад повръщаха много, дадох на всички от хапчетата и много бяха доволни. Така че действат при всякакви ситуации. Simple Smile Пих ги също и на едно корабче, пак бях бременна, а аз си повръщам без да съм бременна на плавателни съдове, не ми стана лошо тогава също.

# 219
И аз бих желала да се включа в фб групата

# 220
Момичета,изкарах ужасна нощ,24 часово гадене,непрестанно...днес съм на лукчета,солети и айрян,да ви кажа при мен спасяват положението.Взех си и хомеопатични капки Воминусхил,все още не съм ги пробвала,някой дали има опит с тях?

# 221
Аз бях на преглед днес. Чухме сърчице. ❤ Много е вълнуващо. Записах го за таткото, за да го чуе и той. Всичко е наред, расте ли расте. 😊 За гаденето и повръщането аз си купих таблетките Антиметил. Имат някакъв ефект, но е минимален. От 2 дни се чувствам доста по-добре, надявам се да отмине скоро, защото е ужасно.. Свалила съм 3 килограма от повръщане. 😢

# 222
Момичета,изкарах ужасна нощ,24 часово гадене,непрестанно...днес съм на лукчета,солети и айрян,да ви кажа при мен спасяват положението.Взех си и хомеопатични капки Воминусхил,все още не съм ги пробвала,някой дали има опит с тях?
Здравей, и аз изкарах кошмарна нощ. Все е било гадно, но от вчера изобщо не  е спряло да ми бъде зле. Аз приемах Вомитусхил. Мисля че по опърване се пиеха по 10 капки. Аз пиех по 15 и ги смесвах с няколко капки лимон и вода. Това смесване не знам дали е удачно, но капките са на алкохолна основа и мен лично започваше още повече да ми пари на стомаха и ситуацията се усложняваше.

# 223
Здравейте и от мен, в осма гестационна седмица съм , с термин около 15 януари. При мен има две сърчица ❤❤.Чакаме близнаци 😊. Симптомите са гадене от всякакви парфюми, ароматизатори, манджи, омекотители. За момента си хапвам закуска към 10 -предимно тестено , обяд -таратор + нещо готвено от ресторант.

# 224
Ох, момичета и на мен ми е много лошо. Направоооо...... 🤮 едва стоя. В 11 г.с съм...., дано минава по бързо. Доколкото знам като се формира плацентата, отшумява гадостта, но не знам точно кога е това ? Май към 13-14 седмица.

Общи условия

Активация на акаунт