Отговори
# 240
Сутринта бях на преглед. Пораснали сме, но отново имаме разминаване между ехографа и календара. Според календара днес съм 8с2д, а според размерите на ехографа 7с6д. Не знам кога ще ги наваксаме тия дни, но аз не спирам да се притеснявам 🙄Док каза, че имам и леко отлепяне нещо като хематом, което не пречило на бебето и най-вероятно заради него зацапвам от време на време.
Бъди спокойна, вярвам, че всичко този път ще е наред и със щастлив край 🤗сега почивай повече и мисли за хубави неща ❤ а относно разликата по календар и етнографски. Аз по календар съм почти в 13 седмица, но реално съм в 8 седмица, но моят цикъл е на период от 35-45 дни и от там идва разликата 😊

# 241
Момичета,днес бях на преглед и чухме сърчице ❤Отговаря си на седмицата размера. Изпратиха ме и на системи малко да ме вдигнат,че това гадене не спира,та след тях се чувствам доста по добре.Болки имам и аз от време на време,придърпвания и понякога кръста.

# 242
Здравейте, щастливки Simple Smile най-после и аз се прехвърлям при вас, дай Боже всички заедно да си откараме до финал.
Днес съм в 7с0д но не посмях да се включа по-рано, тъй като чак днес видяхме пулсации. Нашата история е дълга и сме минали през проблемните, през процедури, но в крайна сметка сме тук изключително изненадващо и спонтанно Simple Smile термин 26.01.2022. Чак не мога да повярвам, че съм в такава тема Simple Smile сили и успех на всички, че тревогите тепърва предстоят.

Нямам никакви оплаквания освен много ранно събуждане, при все че обичах да си поспивам до по-късно и ужасен вкус в устата. Боря се с него с кисели и солени храни, но ефекта е временен.

Все още не сме споделили с никого, ММ е в командировка и ще го чакам да се забавляваме заедно Simple Smile

Стискам палци за все по-малко странични болежки, леки и безпроблемни бременности и здрави бебчета догодина Simple Smile

# 243
Аз днес пак имам кървене 🤦‍♀️
Пак супер стрес...писане, звънене.
Спират ми аспирина. Не е за мен явно това хапче. Някой знае ли защо изписват И аспирин И клексан ? Не действат ли по еднакъв начин 🤨
А що се отнася до гаденето..
Леле мале.. от 3 дни е някъв ужас при мен. Нон стоп глад и нон стоп ми е зле... от миризми почна да ми се гади също 🥺

# 244
  • Варна
Mimoza88 съжелявам да го чуя, но ако те успокоява някак си и аз имам зацапване. Предната седмица продължи 5 дни, събота, неделя и понеделник нямах нещо и във вторник се появи пак. И продължава… Освен да се доверим на лекарите друго не ни остава.
От както вземам прогестерона вагинално, не ми е лошо вече, явно той е предизвиквал това гадене. Дано сега да се заздрави плацентата, макар че слабо място не намериха.

Семейството ми се надява, като започне ваканцията да пътуваме към България, но ако тези проблеми продължат, незнам дали няма да е опасно. Вие планирате ли почивки сега лятото?

# 245
Спират ми аспирина. Не е за мен явно това хапче. Някой знае ли защо изписват И аспирин И клексан ? Не действат ли по еднакъв начин 🤨
Леле мале.. от 3 дни е някъв ужас при мен. Нон стоп глад и нон стоп ми е зле... от миризми почна да ми се гади също 🥺
Миналата седмица и на мен ми спряха аспирина за 2,3 дни, когато имах зацапване, но след това отново го почнах. Утрогестан приемаш ли?

# 246
Аспирин разрежда кръвта и засилва кръвотеченията. Предполагам това е причината да го спират при зацапване. От малка знам, че при кървене, каквото и да било, не трябва да се приема аспирин, защото забавя съсирването. Дано има резултат спирането му, стискам ви палци.

# 247
Миналата седмица и на мен ми спряха аспирина за 2,3 дни, когато имах зацапване, но след това отново го почнах. Утрогестан приемаш ли?

Аз бях на аспирин, прокървих, спряхме го, почнах го и след 4 дни 5... днес пак кървене. Прогестерона..нз дали може повече от това, което приемам. Утрогестан вагинално 3х2 пролутекс инжекции 2х1 и 1 път седмично пролутон депо.
И турците и тук аг казаха спираме аспирина.
Утрогестана 1ви прием пробвах през устата разбрах, че не е ок и само вагинално. Не ми се гади от него.
Не повръщам...ама нон стоп ми се повдига 🤦‍♀️

# 248
  • Пловдив
Здравейте и от мен ,с някой май сме се засичали по други теми преди години, с други тепърва ще се радвам да се запознаем. Нашата история също е доста дълга, но се надявам всичко да е наред. Имам момиченце на 3 и половина след ин-витро с мъжки фактор (под 4%) и след толкова много години в който сме искали и сме правили опити ,сега нещата се случиха без лекарска намеса. Доста голям шок беше в началото, но и голяма радост. Никои от нас или нашите близки не вярваха и не предполагаха,че може да се случи, макар че съм чувала за много такива истории. Бях на преглед в 6-та седмица,но още лекаря каза ,че е само плодно сакче и жълто мехурче, очаквам да чуем стрчице другара седмица. Каза,че върви малко по-малко от седмицата, но дано се навакса с времето. Честно казано още съм леко е шок. Пожелавам лека бременност на всички мацки в групата , дано неприятните симптоми като гадене и повръщане отминат скоро и да няма поводи за притеснения при всички. Термина го изчислявам около 24ти януари.

# 249

Аз бях на аспирин, прокървих, спряхме го, почнах го и след 4 дни 5... днес пак кървене. Прогестерона..нз дали може повече от това, което приемам. Утрогестан вагинално 3х2 пролутекс инжекции 2х1 и 1 път седмично пролутон депо.
И турците и тук аг казаха спираме аспирина.
Утрогестана 1ви прием пробвах през устата разбрах, че не е ок и само вагинално. Не ми се гади от него.
Не повръщам...ама нон стоп ми се повдига 🤦‍♀️

Аз само утрогестан вагинално 3х2 ползвам за това зацапване, и от неделята до сега не съм имала, но вчера като бях на преглед, док каза, че имам малък хематом и най вероятно от там идва зацапването, също така каза, че отново мога да получа такова зацапване заради него и да не се шашкам. При теб проблема може да е същия,не се притеснявай. 😊

# 250
Ами утре ще отида да ме погледне, макар че много скоро бях на преглед 31.05
Ноооо няма значение. По-спокойно ще ми е. Премина от червено в светло кафяво, надявам се да няма утре нищо.
На мен всичко ми е ново, 6г четях за забременяване.. нищо не съм чела какво се случва после 😀😀

# 251
Аз също пия аспирин, но всеки път като си го взимам от аптеката ми казват, че не трябва да се пие по време на бременност. Вярвам на доктора и отделно имам познати, които са го пили през цялата бременност и са родили здрави бебчета. Така, че си е до конкретния случай.

А това със зацапването е много стресиращо, всеки път като ходя до тоалетна се надявам да няма нищо.

Лека бременност и живи и здрави бебета на финала!🍀🌺☺️

# 252
При мен гаденето почти го няма вече(влизам в 9 г.с.днес),както и зверския апетит.Но тея спазми ниско долу все ме хвърлят в паника 🥺

# 253
При мен гаденето почти го няма вече(влизам в 9 г.с.днес),както и зверския апетит.Но тея спазми ниско долу все ме хвърлят в паника 🥺

А тези спазми от ляво или отдясно са?

Аз също имам, но пия и обезболяващи, и ми помагат. Знам, че е нормално, защото марката се разширява.

# 254

А тези спазми от ляво или отдясно са?

Аз също имам, но пия и обезболяващи, и ми помагат. Знам, че е нормално, защото марката се разширява.
Точно матката сякаш ме боли .Ниско долу по средата.

Общи условия

Активация на акаунт