Отговори
# 285
Mimoza88 нямам идея, с вторите било така, честно казано имам 10000% доверие на доктора си, щом е казал по-добре да го направя, ще го направя. Не каза, че е задължително, но каза, ако мога да го направя, ще е по-добре...

Разбира се, не го подлагам на съмнение. Просто мислих, че се е аргументирал с нещо или е намерил причина... затова ми стана интересно дали нещо подсказва за това.

# 286
Честно казано нямах време да го разпитам, защото други неща ме тревожат повече в момента.

# 287
Момичета,нормално ли е два дни да не мога да стана от леглото?Супер изморена се чувствам и все задрямвам?При вас така ли е?

# 288
Момичета,нормално ли е два дни да не мога да стана от леглото?Супер изморена се чувствам и все задрямвам?При вас така ли е?

Аз задължително си дремвам следобед или над вечер 😬

# 289
Аз днес цял ден лежа - болки ниско долу, замайване, гадене, повдигане, лошо ми е. Направо не ми се мисли утре как ще работя.

# 290
Малее сега реших да си измеря температурата.Имам 37,3?А това нормално ли е?Вече голяма паника ме хваща.

# 291
Аз съм в болница... В петък получих кафеникаво зацапване. С бебето всичко е наред, но не се знае от какво е. Пуснаха ми система и ми бият инжекция. В събота ме пуснаха да си ходя, защото нямаше нищо и днес пак имах и отново дойдох. Направо не знам какво става... 10 г. седмица съм...

# 292
И аз нямам никаква енергия и си лежа предимно. Предишната бременност не се чувствах толкова отпаднала.
Veni1005, стискам палци всичко да е наред!

# 293
Аз съм в болница... В петък получих кафеникаво зацапване. С бебето всичко е наред, но не се знае от какво е. Пуснаха ми система и ми бият инжекция. В събота ме пуснаха да си ходя, защото нямаше нищо и днес пак имах и отново дойдох. Направо не знам какво става... 10 г. седмица съм...
Надявам се всичко да е наред 🤗🍀

Същата съм, нон стоп ми се спи. Събота и неделя си позволявам да поспя повече, защото таткото гледа баткото, но през седмицата по-трудно намирам време да дремна 😁

# 294
И аз съм пак със зацапване. Всъщност почти не е спирало. В петък бях на лекар, каза че всичко е наред... но не е спирало както предния път. И в събота имаше зацапване леко и вчера... не е кафяво по-скоро бежово 🤦‍♀️ но не знам на какво се дължи вече... не е възможно да е заради многото прогестерон нали?
Ще пиша пак на аг днес.
Трябява днес вече да се върна на работа, нямаше ме 15 дни 😐

# 295
И аз съм пак със зацапване. Всъщност почти не е спирало. В петък бях на лекар, каза че всичко е наред... но не е спирало както предния път. И в събота имаше зацапване леко и вчера... не е кафяво по-скоро бежово 🤦‍♀️ но не знам на какво се дължи вече... не е възможно да е заради многото прогестерон нали?
Ще пиша пак на аг днес.
Трябява днес вече да се върна на работа, нямаше ме 15 дни 😐

И аз имам бежово-жълто зяцапване от време на време, но доктора ми каза, че това не трябвало да ме притеснява. След 13-та седмица може да ме изследва да види на какво се дължи.

# 296
Аз от днес имам много леки болки като спазми (8 г.с.). Вие по колко но шпа пиете? Мисля да си взема. Надявам се това да е нормално от разтягането. В събота уж вско беше ок на ехографа (но тогава нямах болки).

# 297
Аз имах жълтеникаво течение миналата седмица. Не искам да влизам в илюстративни подробности, ама си беше кофти. Лекарката ме пита дали е зацапване или подобно на кървене, но аз съм сигурно, че не беше и каза, че е нормално в начална бременност. Попрочетох и аз и наистина пише, че доста жени имат. Аз утре пак съм на преглед, ще питам за нещо за гаденето. В момента ми е по-добре, но вчера цял ден се чувствах страшно зле - имах адски силни болки по едно време и цял ден ми се виееше свят, гадене, лошо ми беше, абе, пълен пакет.
Не провръщам, обаче съм свалила около килограм, предполагам, защото карам основно на домати, череши, зеле от вчера и ябълки. Свекърва ми и мъжът ми ми омесиха по една питка и поне малко хапнах уикенда, че от това ядене на само зарзават бях постоянно гладна, но от всичко ми се гадеше.
Нещо по-забавно да развеселя обстановката: чувствам се ужасно погрозняла. Joy Работя от къщи, но дълго време не ми се беше случвало да се гримирам като излиза от чувство за необходимост за придобиване на човешки вид. Grinning По принцип ходя с лек грим, но понеже ми харесва, а сега направо имам чувството, че на човек не приличам. Joy #firstworldproblems

Дрийминг гърл, аз от пета седмица пия три пъти на ден по една таблетка но шпа и по една бузколизин.

# 298
Аз от няколко дни съм се превърнала в съвсем различен човек. Така както бях с вълчи апетит и можех да изям всичко около себе си, сега от 2,3 дни не мога да се храня 😵 гладна съм, усещам, че искам да хапна, но след третата хапка всичко приключва. Вчера и днес не съм повръщала, но не мога да се храня и това е 🙄

# 299
Аз пия 3x2 Но шпа и Бузколизин, но така ми е предисал доктора. И въпреки тези хапчета, пак имам болки.

Общи условия

Активация на акаунт