Отговори
# 690
Момичета колко голяма беше вашата нухална гънка при пускане на БХС? При мен док измери 2,31 mm и съм леко неспокойна, ако има и други с подобно измерване, и вече излезли резултати, моля да споделят 🙏

# 691
Днес е хубав ден момичета, ама много хубав!
Правих пренатален тест миналата седмица в понеделник и с нетърпение чаках деня, в който ще ми кажат, че се борим за здраво детенце. Така и стана, представителката на компанията, която избрах ми се обади днес и каза, че резултатите са страхотни (изследвах стандартният пакет за анеуплодии) и трите хромозомии са отрицателни. Толкова много се развълнувах, почнах да плача по телефона, не могах да и кажа дори Благодаря от вълнение. И съм още по-щастлива, че мечтата ми се сбъдна - очакваме момиченце, дългоочакваната Амая! 💝

Пожелавам на всяка една жена да й се изпълни сърцето с такова щастие скоро, мисълта, че всичко е наред ме кара да се чувствам толкова спокойна в момента.

Имайте хубава вечер изпълнена с прекрасни емоции! ❤

# 692
Здравейте, записвам се и аз в 13та седмица с термин 25.01. Още ми е доста лошо и отслабвам. Засега всичко е наред, но изследванията ми показаха бактерии и урати в урината. Много се притеснявам, че ще се наложи да пия антибиотик, а това исках да го избегна. Sad Утре мисля да пускам стерилна урина. Има ли някоя в моето положение?

# 693
Аз като започвах 14 г.с я попитах дали да купя фолиева или витамини , и каза фолиева . Аз я пия също по 2.
Здравейте,
днес официално влязох във втори триместър. Може ли някоя от вас да ми каже до кога трябва да се пие фолиевата киселина? Докторката ми е в отпуска и не знам дали да я спирам или да я продължавам. Имам останали още за четири дни хапчета и се чудя дали да си купувам нова опаковка.

# 694
Момичета,ще ви питам един по-странен и не толкова важен въпрос, но ми е интересно да чуя мнения. Качвали ли сте "бременни снимки"  (ако мога така да се изразя 😁 ) в социалните мрежи ? Суеверни ли сте и по-скоро има ли и такива които да не са ? Мислите ли да качите снимки на този ранен етап (тепърва 4-ти месец) ,ако все още не сте ? 🥰

# 695
Аз все още не съм качвала снимки, но скоро мисля да го направя. Не виждам нищо лошо в това с напредването на бременността да споделиш в соц. мрежи. 🙂

# 696
На мен сърцето ми бие по-учестено понякога вечер и напоследък ми причернява навън, когато е много горещо.
Метилирана фолиева пиех до 13 седмица, сега пия витамини за след 13 седмица, които съдържат фолиева киселина 400 µg.
Относно снимките е въпрос на лично усещане. Ние имахме премеждия преди да се появи детето и исках да изчакам да го гушна преди да обявя новината в мрежите със снимки. Бяхме правили сесия докато съм бременна и качих част от снимките с новината за раждането на детето. Сега сигурно ще действам така пак, дано всичко е наред. Просто имам край мен доста драматични случаи в късни месеци и предпочитам да запазя очакването ни само за най-близките. Още не съм успяла да се чуя с всички близки за новината, повечето знаят. А които ме видяха по един или друг повод, веднага познаха, колкото и да се крия с дрехи. Личи ми по формата на корема много.   
Sophie6776, много се радвам за хубавия резултат!

# 697
Аз мисля да направим фотосесия с коремче края на септември... но не съм убедена, че ще кача нещо.
Не трябва да мислиш само лошо разбира се, и нямам намерение да крия корем или нещо подобно. Та аз съм толкова горда с бременността. ❤ Но чак всички да разбират... винаги съм се удивявала на снимки от видеозони още в 3ти месец да знае целият свят, нещо толкова лично. Всеки решава... аз днес ще казвам на колегите. Почнахме на приятелите, но сме казали на не повече от 10%😁
А аз искам аз да им кажа... не да чуят от други.. и искам да е лично.. 😁

# 698
  • Пловдив
Аз с дъщеря ми имах мн.трудна бременност и много , дори и от най-близките ми хора разбраха в 7ми месец, а във фб въобще не съм качвала снимки. И сега не мисля. За мен лично си е специален момент, които със сигурност не искам да споделям с всички във фб. Знаят до момента само колегите, шефовете, семейството и няколко много близки приятелки. Не ,че не ми личи ама всички ме гледат и никой не пита 😆😆😆 Ама и аз си мълча 😆😆😆 Честно и аз не мога да разбера хората,които си качват снимки от родилната маса и магаре ... Еми не е нормално за мен. Но при мен си е и от зодията , с много малко и много подбрани хора споделям.

# 699
Момичета,ще ви питам един по-странен и не толкова важен въпрос, но ми е интересно да чуя мнения. Качвали ли сте "бременни снимки"  (ако мога така да се изразя 😁 ) в социалните мрежи ? Суеверни ли сте и по-скоро има ли и такива които да не са ? Мислите ли да качите снимки на този ранен етап (тепърва 4-ти месец) ,ако все още не сте ? 🥰

Не съм, эащото не поддържам социални мрежи, но и не съм суеверна иэобщо. Вярвам в Бог и суеверието е противоречие с вярата ми. Мисля, че Бог ме паэи и никакви лоши очи или поверия не могат да ме хванат. Ако нещо стане с бебето, е било писано, не реэултат от поверие или лоши очи. Grin

По съвсем други причини не съм каэала обаче на много роднини. Энаят горе долу всички в ежедневието ми, родителите и брат ми, от страна на мъжа ми неговото семейство (эа роднини там не сме каэвали лично, по-скоро ако някой от родителите му е споменал).

# 700
Момичета,ще ви питам един по-странен и не толкова важен въпрос, но ми е интересно да чуя мнения. Качвали ли сте "бременни снимки"  (ако мога така да се изразя 😁 ) в социалните мрежи ? Суеверни ли сте и по-скоро има ли и такива които да не са ? Мислите ли да качите снимки на този ранен етап (тепърва 4-ти месец) ,ако все още не сте ? 🥰
Покрай нас всички знаят, но още не съм качвала снимка с шкембенцето 😁

# 701
  • Ботевград
Привет от морето ☀️🌡️👙🌊
Пътя го минах бързо и без проблеми.
Времето е страхотно. Влизам си в морето. Пека се. Бременна съм.. Нее болна 😅Пълно е с шкембаци на плажа и всеки си живее съвсем нормално 😁
За снимките във социални мрежи.. Качвам си. Всеки път съм си качвала и от видеозини и от всичко.
Както аз гледам на тоя и оня задника... И всичко останало.. Така ще ми гледат и шкембаците с бебоци. Въпрос на личен избор. Не съм суеверна.Супер щастлива съм и си се кефя както ми е гот 😁
Който не желае да гледа да подминава и заминава ☺️🤰

# 702
Излезе ми резултата от бхс
Не съм съвсем сиг, че разбирам всичко, ама май е добре. Вие какво мислите?

# 703
  • Пловдив
Излезе ми резултата от бхс
Не съм съвсем сиг, че разбирам всичко, ама май е добре. Вие какво мислите?

Всичко е наред!

# 704
Мимоэа, идеални реэултати колкото мога да преценя от минимален опит и беэ мед. обраэование (това не се ли обсъжда с лекар? ). : )

Общи условия

Активация на акаунт