Отговори
# 150
Аз съм с чести придърпвания отдолу, но знам, че е нормално. Нещо стомаха ми се е прецакал (кисели, гастрит и тн) и ще хапвам само пречени филиийки докато се нормализира.
Уж трябва да се храним здравословно, но как да стане, или ти се повръща, или те боли корема. Grinning

Започна ли да ви личи коремчето?

Честит 1-ви юни! Пожелавам ви другата година всички да празнуваме с нашите бебоци. 😊

# 151
На мен нищо не ми личи, но аз смятам, че е мноого рано, за да си личи нещо.
В събота бях на преглед, беше пораснала точицата. Опитвам се вече да не чета нищо, защото предишната седмица полудях от нерви до прегледа. Даже и в темата като вляза и се стряскам от размери и симптоми.
Иначе имам необичаен апетит - почнах да се храня редовно. Joy Вечер заспивам рано-рано, понеже работата ми е свързана с ранно ставане и ми е поспаливо. Болките си продължават и аз си продължавам с хапчетата по съвет на лекарката. Надявам се всичко да е наред.

# 152
Рано е за коремче и според мен.
Аз за 1м съм свалила 2кг а съм попр 50. Не съм порвъщала, просто съм свалила, не знам защо. Като цяло съм доста лакома, но сега не всичко ми е вкусно.
И аз се старая да хапвам здравословно, но към момента не се получава особено😀

# 153
И аз съм свалила 2 кг за няколко седмици. Нищо не съм променяла в храненето, освен че сладко почти не ям, само солено ми се яде и кафе не пия. От 2 дена имам някаква сладост в устата постоянно, без да съм яла Шоколади. Не знам каква е причината, захарта не ми се е покачила- вчера ми беше 4,3.

# 154
Може да ти се хапва сладко, затова.
Аз си правя здравословни сладкиши, понеже без сладко немога да живея.
Още не съм разговаряла с доктора какво да ям или да не ям, ама съм запозната, че какаото като цяло не се препоръчва.
Рано е и по темата "плаж" да говорим като гледам и времето😀

# 155
При мен пък е обратното, на моменти имам някакъв горчив вкус и слюноотделяне, даже като пия вода и вкуса ми идва още по горчив, не знам каква е тази щуротия 🙄

# 156
Аз също обожавам сладко, но от вчера с този сладък вкус в устата е ужасно. Абсурд да помисля да ям... Четох в Интернет кофти неща, затова по-добре да не се чете. 😀

# 157
Аз имам вече коремче, а дори съм свалила един кг, не се храня много, защото нямам апетит и ми се гади, но още от 2рия месец ми се закръгли коремчето леко и си личи.

# 158
И на мен ми се заформя коремче, а не съм качила нищо. Обаче все имам газове и оригвания, какво е това чудо не знам. Много ми се гади - като си помисля за храна, като съм гладна и като се наям...Само ми е добре в моментите преди да започна да изпитвам глад. Освен това няколко вечери се будя 2-3-4 и не ми се спи. Предишната бременност бях от късметийките без никакви неразположения Simple Smile

# 159
Честит празник! Обичайте децата си и им го казвайте често!

И на мен ми се поувеличи сякаш коремчето. Със сина ми нямах никакви неразположения през първите месеци. Едва през последния триместър страдах от киселини. Сега си имам и гадене, и болки и придърпвания, и напрегнати гърди. Явно е различно всяка бременност.

Днес се наложи да съобщя на шефовете, за да мога да работя от вкъщи. Дано всичко е наред. Утре съм на втори преглед, в кварталния кабинет, с недобра техника. Моля се да се види сърдечна дейност (7ма седмица и 4 дни ще бъде).
Стискам палци на всички, които сте на терапии, да забравите бързо за притеснителните симптоми и да имате оттук нататък лека и спокойна бременност!

# 160
Здравейте, бъдещи мами.
Да попитам как се справяте с гаденето? Нещо ефикасно? 🤣🤣
Какви витамини пиете освен фолиева киселина?

# 161
Аз се мъча с чай от джинджифил...не действа особено. Забелязах, че ако дълго време стоя гладна започва да мо се гади. Гледам да хапвам често и да пия повече вода. Пия Огестан, Алеракт, Циклогест ваг. и Клексан всеки ден.

# 162
Здравейте, бъдещи мами.
Да попитам как се справяте с гаденето? Нещо ефикасно? 🤣🤣
Какви витамини пиете освен фолиева киселина?

В дните,в които съм ламята Спаска - ям и ми минава, а иначе хапвам няколко лъжички кисело мляко или пия айрян 🤣

# 163
Здравейте и от мен! Simple Smile
Записвам се с термин 02.01.2022г.
Втора бременност, имам детенце на 1,1г.
Записах се в декемврийската група, тъй като най-вероятно ще раждам декември, но реших да се запиша и тук Simple Smile
Има ли фб група?
Желая на всички леко бременеене и пухкави здрави бебоци на финала! ❤

# 164
Добро утро😊
Днес вече се записвам с леко гадене. Всъщност нз какво ми е точно ама не ми е окей. И на стомаха и на червата.
Някой пие ли пробиотик?
Сигурно има и за бременни, ама дали се препоръчва🤔

Общи условия

Активация на акаунт