Отговори
# 390
И аз имам разминаване. По ехографа съм 1 седмица напред. Не са ми казали, че е  проблем.
Когато е напред, мисля, че не е проблем, понеже това означава, че бебо се развива  по-бързо, а ние изоставаме с 1 седмица. Моля се само всичко да е наред 🙏

# 391
  • Ботевград
Добро утро, момичета 🌞🌡️
И аз имах разминаване. В началото с 3 дни назад, а сега е с 3 напред. Щом всичко върви нормално, няма от какво да се тревожи те. Може да се дължи на по-късна или малко по - ранна овулация..Имплантация.. Всичко е божа работа. Може сега да са назад.. После леко напред.Да сме живи и здрави и да издържим на жегите, че мен много ме мъчат 😫
Честити Blue Heart и Purple Heart  сърчица на всички разбрали пола на бебоците ☺️

# 392
И при мен има разминаване. Първият път бях с 4 дни назад, последният като отидох от тях ми върнаха 3 напред. От овулацията е, зависи дали е била по-късно или не, но важното е да са живи е зрави бебчетата. Аз съм 10+1г.с е главоболието си е на лице, гадене и повръщане нямам. Става ми неприятно от миризми, но нищо повече. Малко ви завиждам, вие от повръщането и гаденето не си похапвате стабилно. Аз вече станах закръглена, защото си похапвам и не повръщам. Даже бях изпаднала в паника тези дни как може за 2 месеца да качиш така рязко килограми.

# 393
  • Ботевград
shindarska, с теб вървим заедно. Днес и аз съм 10+1 и с адско главоболие на моменти вечер. Без повръщане и закръглен вид 😂😂 Докато те четях си мислех, че все едно аз съм го писала..☺️

# 394
Аз съм 2 кг надолу от началото на бременността точто защото ми се гадеше даже от мисълта за храна. Не си е работа Unamused При мен беше доста слабо изразено и беше гадно, а не ми се мисли
за девойките, които даже повръщат. Слава богу вече като че се поразмина, ама не бързам да се радвам,  че съм в началото на 10 седмица и има време за гадости Grinning

# 395
Ох, и аз съм 2 кила надолу, а съм повърнала точно 3 пъти. Хванах се, ако не хапна нещо сутринта, почват зверски киселини и не се издържа. Обаче основния ми проблем продължава да е гадния вкус в устата, заради който и не ми се яде особено. Все търся с какво да се освежа и обикновено е някоя студена напитка или ментови дъвки (оказаха се полезни и за киселините). Обаче като дъвча 1 час дъвка и после не ми се яде и почвам да приличам на скелет. Нямам кой знае какви оплаквания, дано и така се задържа. Най - нетипични за мен са ранното заспиване и ранното ставане. В нормална ситуация съм точно обратно.

Дано не се задълбочават тия проблеми, трябва някак да започна да захранвам, но и с настъпването на горещините съвсем губя апетит. 9с и 2 дни съм, за сега май си вървя по часовник Simple Smile

Момичета, мислите ли да плажувате, май беше обсъждано по-напред в темата, ама да питам и аз. На мен док нищо не ми забранява, все казва само пази се. Ама какво да си пазя и аз не знам вече. Повечето ми приятелки на есен почват работа и това ще е последното лято с компания, та се чудя дали поне сутрин, или надвечер да не отскачам до плажа.

# 396
На мен док ми каза никакво пътуване до края на 3 месец. Ще видим след бхс. Но аз съм на фраксипарин.

# 397
Аз пък сега съм в паника заради урината.Излезе резултат силно положителен за левкоцити.Само че АГ ми каза че мога да дам урина въпреки че слагам Утрогестан вагинално.Нещо не му повярвах и си мисля да не е заради него☹
Питах в темата за въпроси,там ми отговориха че е нормално да са завишени по време на бременност,но аз все се го мисля.Как ще я карам до края с тази паника 🙄

# 398
Ние ходихме на почивка миналата седмица и хич не съжалявам, после с големия корем не си се представям.
Не ходи на плажа в най-големите жеги и дръж корема под чадъра, това е моят съвет. Аз не влизах в басейна, а само в морето и после задължително се къпя с интимен гел, за да не ми бутне ph-то. Не съм имала никакви проблеми, ако бременността е рискова вече сигурно е друга бира, но ако всичко е нормално и се чувстваш добре - приятно изкарване!

# 399
Здравейте, престрашавам се и аз най-сетне.. Имам СПКЯ и ИР и след година и половина опити забременях. Водя се в 10г.с+5 дни, но според ехографа изоставам с 3 дни, като предполагаемия термин е 18 януари. Имам болки ниско в дясно и понякога е режещ спазъм, затова от началото на бременността пия 3*2 но шпа. Освен това пия алеракт, пренатал денк,витамин Д, л тироксин понеже имах леко отклонение при изследване на TSH. Имам записан час за БХС и фетална морфология на 12 юли в клиника Щерев и се надявам всичко да е наред. Желая ни една лека и безпроблемна бременност. 🤗

# 400
Здравейте Дами.
Дойде в моят ред да напиша два реда. Записвам се към темата (иначе ви следя от няколко седмици). С термин 29.01.2022г.според единия гинеколог, и с термин 05.02.2022г. според друг гинеколог, така че хвърлям едно око и на февруарските мами. 😁
Пожелавам на всички една лека бременност и бързо отшумяване на гадните симптоми🙂
По първия термин съм 8с6д. в очакване на първо дете, на 27 от Бургас.

Последна редакция: пн, 05 юли 2021, 13:15 от nnn333

# 401
Здравейте дами,
И при мен има разминаване в датите спрямо ехограф и последен цикъл, надявам се да се уравновесят. Вие забелязвате ли промяна в коремчето си, може би аз си въобразявам, но си мисля че е пораснало малко.

# 402
Здровийте Дами.
Дойде в моят ред да напиша два реда. Записвам се към темата (иначе ви следя от няколко седмици). С термин 29.01.2022г.според единия гинеколог, и с термин 05.02.2022г. според друг гинеколог, така че хвърлям едно око и на февруарските мами. 😁
Пожелавам на всички една лека бременност и бързо отшумяване на гадните симптоми🙂
По първия термин съм 8с6д. в очакване на първо дете, на 27 от Бургас.
Здравей,вървим заедно и аз съм 8+6 🤗

# 403
Добре дошли на всички! Simple Smile Освен изследванията в 6 седмица, които аз си пуснах (ПКК и TSH), цитонамазка при гинеколог, TSH след седмици пак заради корекцията на дозата Еутирокс, следващите изследвания вече ще са при регистрацията на бременността в 12 седмица, ще ми вземат кръв там и трябва да нося урина.
Аз си ходя на плаж вече, в 10 седмица съм, във водата влизам след 24 градуса поне, още е рано за мен, в момента е 20 градуса, детето само нищо не го спира. Simple Smile Но времето е много приятно и ми харесва да вървя боса във водата и по горещия пясък. Засега ходим през късния следобед. Относно тестовете според мен лекарите си получават процент, както и от лабораториите по принцип. Така че не винаги техните препоръки са на база надеждност на теста сигурно. И това ме дразни, защото често оказват натиск, а не винаги бъдещите семейства имат финансов ресурс за тях. Иначе при всички случаи е съвсем друга настройката при наличие на тест, който показва, че бебето е здраво!
Иначе относно коремчето, на мен вече много ми личи! Мои приятелки също казаха, че с втората бременност много по-рано им е проличало. С първата бременност в 3 месец почти нямах корем, а сега е като в 4-5 месец на първата бременност. Това доста ме озадачи. Simple Smile Естествено, аз забременях с 5 кг по-малко предния път, също има значение. Но все пак коремът ми беше прибран и стегнат, сега вече почти нищо не мога да закопчея от дрехите ми, качила съм половин килограм от началото , не съм повръщала, храня се често, предимно свежа храна и ядки,  понеже започва да ми се гади, ако огладнея. Но честно казано килограмите не ме плашат засега, ако не е нещо немислимо, разбира се. Моя позната качи 50 кг!!! И ги свали. Simple Smile Аз бях качила общо 9 за предната бременност, не бях повръщала, стремях се да се храня редовно и здравословно. И бях с 4 години по-млада почти. Simple Smile Не е за подценяване и възрастта.

# 404
Аз съм качила вече 2кг. Току що си купих първите бременни дънки😁
То голямо пробване беше...ест от тия, които най-много харесах нямаше номер. Та си взех светли, ама е лято все пак. Ако не ходех още на работа не бих си и помислила дори да взема дънки.
Ама бях много смешна, супер много бързах да не ме засече някой (че в малкия град шанса е огромен).

Общи условия

Активация на акаунт