Отговори
# 420
  • Варна
Това с инката е интересно, напомня ми на детството ми като го пиеха дядо и баба, и може и аз да пробвам.
Аз съм болна, настинах ужасно и слезе чак надолу до дробовете, кашлям, зачервено гърло, такова време не ми е по вкуса, а и с бременността имунитета ми е много отслабнал. Исках да си купя премама витамини в аптеката и не ми дадоха, казаха да си направя кръвни изследвания първо, да отида на доктор. Това ми се струва много глупаво, но в малък провинциален град е така предполагам, все има с кой да се ядосваш за нещо.
И така, трудни времена, но като мина първия триместър се надявам да стане по-леко и да се следя редовно от гинеколог.
Огромна съм, корема ми е все подут и съм пълна, така че вече изглеждам като бременна в 5-6 месец с тия двете Simple Smile Дай Боже да са живи и здрави, пък че съм страшилище за хората ще го преживея и после се надявам да вляза във форма. То има някакви апове за упражнения по време на бременност, но аз първо че не съм много по тях, второ, че не им вярвам много.

# 421
  • Пловдив
Много неприятно, Кремена, бързо оздравяване ти пожелавам! Започна ли да пиеш нещо по-сериозно? Дори ако се налага има и антибиотици подходящи за бременни. Ти в кой град си? Виж за Биозин мама, много хубав продукт. С предната бременност го пих и сега пак ще го почвам. Какво ти изписаха? Ходи ли на лекар да те чуе и види?

# 422
За запека на мен ми помага сироп Лактолуза - MIP. Всичко се случва много леко и без спазми. За бременни е.  Иначе в някои дни си позволявам да пия кафе с много прясно мляко и тогава нямам проблеми.

# 423
Здравейте,прекрасни момичета! Записвам се и аз в тази група с термин 19.01.2022 ♥️ днес мина поредния преглед и съм в 10+6 д. 😍 С нетърпение чакам резултати от пренаталния тест,който направих днес към cells4good Simple Smile надявам се да дойдат по-скоро,за да си знам,че геройчето ще е добре 😍 Днес се опита да ми го покаже доктора в лице,но упорито се криеше с ръчички 😍
Пожелавам ви леко бременеене и да се радваме на прекрасни бебчета 🌞

# 424
Честитоо 😊 Каква беше цената на пренаталния тест и за колко време излизат резултатите? 🍀

# 425
Честитоо 😊 Каква беше цената на пренаталния тест и за колко време излизат резултатите? 🍀

Ние пуснахме базов пакет,който вкл.3те най-чести синдрома+3 тризомии+пол и струваше 1200 лв.Резултат чакаме от 3 до 5 раб дни. 😊

# 426
Здравейте,
има ли някоя от вас леки болки в корема, нормално ли е? От вчера започнаха, но съвсем леки и от време на време. Възможно ли е да бъде от образуването на плацента примерно?
P.S. Според последния си цикъл съм 11с + 1 ден.

# 427
Здравейте,
има ли някоя от вас леки болки в корема, нормално ли е? От вчера започнаха, но съвсем леки и от време на време. Възможно ли е да бъде от образуването на плацента примерно?

Аз през почти цялото време имам болки. Особено силни бяха до 7г.с.
Сега са доста по-нарядко. (10г.с)
В началото приемах 3х2 но шпа.
Сега пия х2 на ден.

# 428
Здравейте,

Аз през почти цялото време имам болки. Особено силни бяха до 7г.с.
Сега са доста по-нарядко. (10г.с)
В началото приемах 3х2 но шпа.
Сега пия х2 на ден.

И аз бях на 2х1 но шпа до скоро, но лекарката ми го махна. Мога да почна пак! Благодаря!

# 429
И аз имах болки в началото-после поспряха,миналия ден имах пак и то по-силни. Притесних се и отидох да ме погледнат. Докторът каза,че всичко е наред и ми обясни,че са нормални спазмите,поради разтягането на матката. Надявам се да е прав и при всички ни да няма поводи за притеснение. Както са писали момичетата но-шпа при болка е идеален безобиден вариант 🍀

# 430
Аз имах много силни болки кажи-речи до средата на девета седмица. Пием 3 по 1 бузколизин и ношпа. Сега утихнаха. Утре съм на лекар да ме регистрират за ЖК. Много се надявам всичко да е наред и да е попораснало човечето.

# 431
Днес бях на преглед, 11+4 по ехограф (от първия ми преглед в 4 седмица, до сега ехографа кове според размера термин 14.1, а лекарят си смята 19, не разбрах защо.) Та бебо е 4.84см, всичко е наред. АГ ми каза, че ще почива юли и август, та не знам как ще изкарам, сигурно ще ходя и другаде. Няма да правя пренатален, взе данни за бхс, утре ще дам кръв. Обаждах се за профилактичен на зъболекаря ми- и той щял да почива до 15 септември. С предната бременност по Коледа ми беше първата фетална и пак така всички почиваха, ама сега лятото... големи ваканции...

# 432
Тия хора сериозни ли са?
Как 2 месеца отпуск егати...
2 седмици Ок, ама 2 месеца...
Не е нормално.
Не работят в администрация...тцтц

# 433
Като стана въпрос за БХС + ФМ и пренатален тест,какво мислите по въпроса..? Чета страшно противоречиви мнения , и обратно случили се резултати при всеки вариант (макар и рядко) .. та стигам до идеята,че накрая ще става каквото е писано. Но като цяло смятате ли да правите нещо по-различно от насочените от лекар БХС+ФМ ? Благодаря предварително за информацията 😊🍀

# 434
Здравейте,
Моля за мненията Ви,къде ще правите биохимичния скрининг и защо?

Последна редакция: ср, 30 юни 2021, 09:04 от zv01

Общи условия

Активация на акаунт