Отговори
# 585
Момичета да ви попитам, когато ходихте на ФМ пуснаха ли татковците с вас? Понеже аз съм в понеделник в Щерев,а там до колкото знам, все още не допускат придружители..

# 586
Аз бях вчера на ФМ в Щерев и за съжаление не пускат, но можеш да си носиш флашка и да помолиш да ти качат прегледа.

Момичета да ви попитам, когато ходихте на ФМ пуснаха ли татковците с вас? Понеже аз съм в понеделник в Щерев,а там до колкото знам, все още не допускат придружители..

# 587
Имам въпрос. Някой наболявал ли го е кръста? От два дни ме тормози една тъпа болка , пия но шпа 3 по 2 , но за кръста явно не помога.

# 588
Мен ме боли кръста. От както се върнах на работа след болничен и нося всеки ден дамска чанта + папка с документи (сравнително тежка) и вървя около 30 мин с тях пеша, дори се бях сковала. Joy Четох, че по време на бременност и от малко товар може да се получи. Да не си носила по-тежки торби/ нещо друго?

# 589
  • Ботевград
Аз вчера бях в Щерев и не пускат татковци дори в болницата, камо ли на прегледа 😒Моя мъж ме чакаше отвън.

# 590
Не, мисля че от лежане ме боли вече 😀😀😀

Мен ме боли кръста. От както се върнах на работа след болничен и нося всеки ден дамска чанта + папка с документи (сравнително тежка) и вървя около 30 мин с тях пеша, дори се бях сковала. Joy Четох, че по време на бременност и от малко товар може да се получи. Да не си носила по-тежки торби/ нещо друго?

# 591
  • София
Момичета, при кои лекари бяхте в Щерев за фетална морфология?

# 592
Момичета, как сте със съня? Аз заспивам лесно и после към 3 сутринта се ококорвам и е някакъв ужас. До 6-7 никакво спане, после заспивам и като звънне алармата за работа едвам ставам.

# 593
  • Ботевград
Портокалкова, аз бях при д-р Росен Билчев Simple Smile

# 594
Момичета, как сте със съня? Аз заспивам лесно и после към 3 сутринта се ококорвам и е някакъв ужас. До 6-7 никакво спане, после заспивам и като звънне алармата за работа едвам ставам.

Аз спя добре, но всяка сутрин към 3 ставам до тоалетна.. кучето влезе в моя ритъм, той пък пие вода 😀

# 595

Аз спя добре, но всяка сутрин към 3 ставам до тоалетна.. кучето влезе в моя ритъм, той пък пие вода 😀

Заспивам по-рано от обичайно към 22:30 23:00 и се будя в 7,през нощта ставам по два три пъти за тоалетна.Преди заспивах към 12 1 и съавах в 9.Понякога ако имам възможност предремвам и през деня 😆

# 596
  • София
Аз имах ужасна нощ, обикновено спя доста по-добре. От 4 часа ме тормози един комар, нямам идея откъде е влязъл, навсякъде имаме комарници. А и снощи легнах късно, след 1. Едвам гледам, а днес имам доста задачки. Дано следобяда имам възможност да дремна Simple Smile

# 597
Не, мисля че от лежане ме боли вече 😀😀😀

Ако много лежиш може. Мен като ми изписаха утрогестана ми казаха няколко дни да лежа. Изпитах го, неприятно е. От лежане боли, въпреки, че много хора не го вярват 😂😹

# 598
Момичета вчера за момент ми се стори, че усещам бебето да ме побутва. Днес също и сега съм почти сигурна че е то. Миналата бременност започнах да усещам в средата на 16 седмица (проверих си). Побутването сега обаче е на съвсем друго място спрямо миналата ми бременност. Предният път беше ниско, почти отзад, сега е високо, до пъпа.

# 599
  • Ботевград
Значииии не с съм единствена🙄
На Феталната онзи ден докато доктора ме преглеждаше и тя мърдаше усеща абсолютно същото каквото и сега на моменти 💖Не е често и постоянно, но като се свия повече или седя дълго време свита започва да ме почуква☺️

Общи условия

Активация на акаунт