Отговори
# 600
Да - и аз усещам в същата поза - седнала, присвит корем - той просто си изскача напред Simple Smile

# 601
Момичетаа , днес минах ФМ и ето,че очакваме малка принцеска , беше заспинкала и докато я поразбуди мина време ,но после така се заигра 🥰 според доктора всичко е наред и каза,че мога да спра дуфастона. Аз мисля,че се спира постепенно ,но той не спомена. Някоя от вас пила ли го е .. и как и кога го спряхте? 🍀

# 602
Момичета кокичета, здравейте!

Записвам се за групата с термин 27.01.2022г и с нетърпение чакаме бебенцето - то е толкова желано и искано! Имам една загуба в ноември миналата година и в много случаи не съм една от най-спокойните бременни, защото се моля на Господ всичко да е наред този път.

Искам да попитам дали някоя от вас е слагала Утрогестан вагинално в началото и кога го спряхте за да ви вземат микробиология?

Благодаря! 🌸

# 603
Искам да си купя възглавница за бременни, но много се чудя каква точно и коя е по-удобна.. Вие каква използвате?
Скрит текст:
Скрит текст:

# 604
На мен никой не ми е казал да спра утрогестана за взимане на микробиология...

# 605
Искам да си купя възглавница за бременни, но много се чудя каква точно и коя е по-удобна.. Вие каква използвате?
Скрит текст:
Скрит текст:
Аэ не съм полэвала още такава въэглавница (първа бременност ми е), но честно теэи модели от снимката ми иэглеждат неудобни. Таэи, която съм си набеляэала, е по-обемна и ми иэглежда по-стабилна. Естествено въпрос на вкус и кое на тебе ще ти е удобно..

Последна редакция: пн, 12 юли 2021, 18:25 от snowwhite12

# 606
Аз бях днес при доктор Искилиева.

Момичета, при кои лекари бяхте в Щерев за фетална морфология?

# 607
  • София
Аз бях днес при доктор Искилиева.

Как мина прегледа? Предполагам, че всичко е наред Simple Smile
Аз в петък съм при доктор Калев, по препоръка на моята лекарка. При миналата бременност бях при Чавеева, но сега нямаше часове за нея.

# 608
  • Ботевград
Аз съм с втория модел от показаните и съм многооооо доволна. Уникално ми пасва на тялото и ми е много удобно. Със сигурност ще си спя с нея и след това 😄

# 609
Аз съм с втория модел от показаните и съм многооооо доволна. Уникално ми пасва на тялото и ми е много удобно. Със сигурност ще си спя с нея и след това 😄
Благодаря, поръчах точно такъв модел и се надявам и на мен да ми е удобна. 🤗

# 610
  • Пловдив
Привет и от мен! Вчера и аз бях на преглед 11+5 ,взеха ми кръв за бсх и лекаря направи доста обстоен преглед, но не спомена нищо за фетална морфология. Каза,че оглежда всеки път нещата ,като на фетална и важната била в 18+ седмица. Направи ми схема за спиране на лекарства и след 4 седмици пак. Посъветва ме да се запиша на женска консултация, сега останах леко объркана, да запазвам ли час специално за ехографски преглед за фетална морфология, според вас? Нищо не каза за спиране по схема на дуфастона, но последната седмица на своя глава от 3*1 го намалих на 2*1 и след няколко дена ще го спра.
А за възглавниците за бременни ,няма такова удобство. Изключително много я ползвах с предната бременност, после и за кърмене и бебето стоеше и върху нея. Бях взела на съседката, беше дълга и права и си я омотаваш както искаш.

# 611
Момичета имам въпрос 13+0г.с как го смятате, начало на 4-ти месец или не? Защото реално са минали 13 седмици и започваме 14-та.. Нещо се обърквам

# 612
13+0 до 13+6 е 14та сца.
14+0 до 14+6 е 15та.
Колкото до месеците, не ги смятам по седмиците, эащото тогава се окаэва, че бременността е10 месеца (40сци/4) 😄 Смятам по месеци от април до 3.януари са 9, т.е. сега като сме юли месец съм в средата на четвърти месец, 16 г.с. Ако смятах месеците по седмици, другата седмица би трябвало да съм в пети месец, което не е точно така. :Д

Последна редакция: вт, 13 юли 2021, 11:01 от snowwhite12

# 613
13+0 до 13+6 е 14та сца.
14+0 до 14+6 е 15та.
Колкото до месеците, не ги смятам по седмиците, эащото тогава се окаэва, че бременността е10 месеца (40сци/4) 😄 Смятам по месеци от април до 3.януари са 9, т.е. сега като сме юли месец съм в средата на четвърти месец, 16 г.с. Ако смятах месеците по седмици, другата седмица би трябвало да съм в пети месец, което не е точно така. :Д

Така се връзва, спора с една колежка е, че доктора й казал, че като стане 15+0 тогава влиза в четвърти месец, а не мисля, че е ок така.. До колкото разбирам аз 13+0 вече е 14-та седмица и начяло на 4-ти месец. Спора е, понеже разликата ни в бременността е една седмица 😂😹

# 614
Май всеки го смята различно, моят доктор пък казва, че 11+5 си е 11, а аз по тази таблица се водя колкото да знам в кой месец съм като ме пита някой Joy

Общи условия

Активация на акаунт