Колко е нормално?

• 24 234
  • 700
  •   1
Отговори
# 195
Недей да ръсиш глупости, тогава, Иване Relaxed
Ти цъфна да ни обясняваш колко фригидни сме, аз ти обясних защо си с такова впечатление.
Не те бива, не ставаш, но мислиш, че си дъ топ.

Не си, сори.

Жените не са моногамни, наложено им е, както го налагаш и ти.

Има вероятност, хората много често да отричат и да реагират емоционално на неща, които вътрешно знаят, че може би са истина. Не сте фригидни, доста по-малко сексуални сте от мъжете, да кажем, доволна ли си. Ти да  не си била с мен, че да знаеш дали става, брей.Сега ще ми падне самочувствието и няма да мога да живея живота си спокойно.

# 196
Ванко, какво въздържание, бе ? Тя планетата не може да ни побере, 7 милиарда сме. Туй не е от въздържание, туй от голямо плющене

# 197
Опс... тук ли се обиждате вече? Я да дойда да гледам? Nerd
По темата - както се е случило. Бих се радвала да не са твърде много (бройките), ако става въпрос за мой партньор.

# 198
  • София
Заявката не е голяма. По словото се водим, твоето не носи познание, съжалявам.

# 199
Ох, ши умръ Joy

# 200
Ванко, какво въздържание, бе ? Тя планетата не може да ни побере, 7 милиарда сме. Туй не е от въздържание, туй от голямо плющене

Ми да. Като не може да ни побере, повече въздържане и no fap.

Lorelada, аз не съм обиждал. Една от потребителките ми има зъб от предни теми, много я гложди, че казах за жените, че са по-малко сексуални, което от много мъже се тълкува, като фригидни и от тогава обръща на там темата, като ме види. Тя нали си е тигрица, какъв и е проблемът с мнението на другите и какво толкова и е останала тази мисъл или може би за секунда е помислила, че може  да има и истини в нея, както и да е.

# 201
  • София
Не реви, тук не е благодатна почва Joy

Това използва - фригидни. Твои думи отекнали в женски форум.

За оргазъм без еякулат не си дорасъл

# 202
Никой не реве, ти си засегната и си личи.

В грешка си, оргазъм без еякулат не е хубаво нещо, обикновено е на здравословен проблем, така че не ми е нужно Wink .

# 203
  • София
Много си е хубаво, не си на това ниво просто и никога няма да бъдеш на нужното за тантра Stuck Out Tongue

От какво съм засегната, че си някъв минзухар критикар, преглъщащ и трайкащ на жената до теб, че да не те чупира?

# 204

...мъжката девственост се премахва изкуствено чрез обрязване, или чрез издърпване на препуциума в много ранна възраст. Така че доказано си съществува, но за разлика от женската, се премахва изкуствено.

Ох, това е забавно... мога да си пиша цял ден JoyTrollface
Мъжете ги обрязват с цел главичката на пениса им да стане по-безчувствена, за да може акта да продължи по-дълго. Това помага при интимност и жената да си получи удоволствието.
 Много е забавно,  аз пък мога книга да напиша по темата.

# 205
  • София
Ауу, Иване, кажи коя е таз лошата, която те гони да те репресира по форума Joy Ако трябва протекция да ти осигурим Relaxed

# 206
Така е. Няма да бъда, ние мъжете не сме на такова духовна ниво за тантра, като теб и твоят човек предполагам.

Ми засегната си, чак и минзухар ще ми казва. Може да направим една среща с някои от мъжете/приятелите ви, та ще преценим, кой е минзухар Wink. Никъде не съм критикувал хора, слагаш ми думи в устата и не трайкам нищо, приятелката ми е подбрана измежду много жени и тя го е заслужила и се чувства щастлива. Сигурно твоят приятел е духовен човек, не е като мъжете в бг мама, трайкащи гадните си жени. Плюс това, повечето жени във форума имат перфектни мъже, то за това има тема с какво ви дразнят мъжете и се пишат романи, иначе нямат кусури хората бе, аз живея в друг свят.Та, ние обикновените хора си мечтаем да живеем в такава утопия, която за теб е реалност, завиждам ти.

# 207
  • София
Личи ти Laughing

# 208
Като цяло Иван пише доста смислено и логично, което естествено не се харесва в женски форум.
Дано не ми се обиди, имам една забележка към него.
Да не пише как другите се чувстват, имам предвид щастливата му приятелка. Убеден съм, че е вярно, но е по-добре тя да го каже. Съдя по себе си, ужасно ми е неприятно някой да казва вместо мен как аз се чувствам и какво мисля.
Интересното е, че на мен това ми се е случвало единствено с две разновидности хора. Досещате се, че едната са жените Simple Smile Не напразно пиша в женски форум Simple Smile Тренирам си поносимостта към издевателства Simple Smile
Другата са военните.

# 209
Мъже, като не ви харесват жените, вземете се с мъж и да се свършва тая мъка...

Общи условия

Активация на акаунт