Колко е нормално?

• 24 200
  • 700
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Сигурен си по подразбиране. До момента, в който не се прокрадне подозрение за изневяра или признание или доказателства.

# 361
Да де, нещо като здрав си, до момента, в който не се разболееш, или пък си слаб, докато не напълнееш. Тъй де, разбрах те. Значи и моят не ми изневерява. Благодаря. Сега ми стана по-спокойно.

# 362
Няма изневяра, ако не знаеш за нея.
Както и пътните знаци не важат, ако няма катаджия наблизо.

# 363
  • София
Тъй де... ама после ти идва честитка по мейла, щото може да не е имало катаджия, ама явно имало камера, и ти не си знаела, и весело си си натискала педала на газта Joy

# 364
  • София
Хубаво е да си помним мненията от преди страница, две.
Или след метлата с нов устрем, в нова посока Joy

# 365
Омръзна ми с тая изневяра...аз тоя страх да не ви изневеряват го свързвам с комплекси...един вид предпочел е друг/друга...моят мъж знае ( говорили сме на тази тема, че не ми пречи да ми изневерява). Но интелигентно, разумно с презерватив, без да се разбира...той има пълна свобода, никога не го притеснявам за нищо, не у следя телефона, не му искам пари не го следя къде ходи и кога се прибира...живее като ерген, буквално...всички му завиждат...той казва, че никога не му е минавала и през ум идеята да ми изневерява...не му е тръпка, като знае, че няма да се сърдя. но аз имам огромно самочувствие за себе си...мен подобно нещо, не може да ме катурне...знам за изневери от повечето ни приятелски семейства, съвсем нормални хора...и като чета тук за вашите дилеми,  чак се шокирам...все едно един секс е равносилно да убиеш човек, бе джанъм. А в темата за пиенето сте ок с мъже щайги...ама да са си ваши...аз просто не съм от тая планета...съвсем различна съм.

# 366
Никога не съм се примирявала с мъже, правещи се на щайги, обиждащи, скандалджии, както и женкари ....отвращават ме такива типове.
Но, не казвам, че на някой не може да му се случи да изневери....това е човешко.
Но ако разбера, мисля че достойнство ми е по голямо от мисълта за прошка.
Всъщност докато не попаднеш в дадена ситуация, не можеш на 100% да си сигурен как ще реагираш.

# 367
Криси,
+100
Аз нямам голямо самочувствие, но аз знам, че ме обича. Та, затова не ми дреме дали ми изневерява или не.

# 368
Не ми пука дали ме обича или дали ми изневерява, искам да не се прави на щайга, дори и да не прави скандали..

# 369
Не ми пука дали ме обича или дали ми изневерява, искам да не се прави на щайга, дори и да не прави скандали..

Искам да ми отговориш, как живееш с човек, който твърдиш, че не те обича? Аз без любов не мога.
Това те не  го разбирам, честно. А дали пие или не е най- малкия проблем, стига да не те засяга директно.

# 370
Мен лично пиенето ме разстройва, много и се изненадах, че при другите хора не е така...то щото тия дето изневеряват много се обичат...

# 371
Че каква файда да мислиш и да се притесняваш от изневяра предварително. Тя като се случи, тогава я мислиш, тъй де действаш.

# 372
  • София
Абе каквото и да сте си казали, тая работа с "ще го направи умно, разумно и с презерватив" я забравете. Като хванеш кацата с меда, няма да натопиш само върха на пръстчето. Като знам някои хора как се спуснаха в такива неща... Човек може само да се надява, че си мият добре устата, преди да се върнат вкъщи да целуват половинката Joy

# 373
  • София
Грам не вярвам на твърдения "не ми пука и да ги прави интелигентно". Винаги се крие нещо друго. Евентуално безразличие към партньора и да се пази статуквото пред хората и изгодата.

# 374
Еха..изневерявай ми ама умно Simple Smile Все едно не знаете как се прави хубав секс, то хубаво с презерватив ама... Simple Smile
Пък ако вземат, че се и заговорят..

Общи условия

Активация на акаунт