Колко е нормално?

• 24 168
  • 700
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Така да е.

# 406
  • Пловдив
Ако е красавец, и безпаричен ще си намери млада жена. Ако е опрял до лелята, вероятно има защо.
Не всички млади (мъже) са хубави.
Наистина красиви - да. Но колко хора и мъже, и жени са КРАСИВИ? Повечето са просто хора, нищо особено, нито грозни, нито красиви. Ако е средно привлекателен спокойно си изпада зад борда при липса на изборените от мен други качества.

# 407
Ох, не мога да разбера какво му е хубавото на всичко това (някакви горе-долу ставащи младоци, не успели да хванат младо гадже, на опашка за лесен секс Persevere), за мен всяка бройка би трябвало да е страхотен (в моите очи) мъж, в когото съм влюбена, но всеки си знае за себе си.

# 408
  • София
Ти си млада, гледаш за потенциален съпруг. Засега не можеш да погледнеш от друга гледна точка.

# 409
Щом казваш, че съм млада... мерси, Роки! Kissing Heart
(Не съм, ама явно звуча по младежки наивно. Simple Smile)

# 410
  • София
Аз на 35 имах съпруг и две деца вече де...
Още имаш време за тази глава от живота. Но има и следващи, възможни и невероятни сценарии...

# 411
Само да вметна, че това дали някой бил "красив" или "грозен" /по чии стандарти?!/ няма нищо общо с надареността и колко е добър в онова нещо Stuck Out Tongue Closed Eyes
И много зависи какво търсиш и на какъв етап от живота си. На 20-30 естествено, че ще гледаш сто неща и ще избираш, защото си търсиш партньор в живота, ама на 35-40, вече с дете/деца И неуспешна връзка/брак, едва ли ще ти се занимава със сериозности. Тогава младоци са добре дошли, пък били и не-ставащи по нечии стандарти Joy

# 412
Аз съм на 42, с дете. Защо да не искам сериозности? Relaxed

# 413
  • Пловдив
Аз съм на 42, с дете. Защо да не искам сериозности? Relaxed
Това си ти. Аз казвам, че за жени, които са на 40+ и искат да натрупат бройки няма никакъв проблем. И с по-млади мъже. Сравнително привлекателни.

# 414
Добре, добре, да трупат. Sunglasses

# 415
  • София
Темата по принцип беше за мъжете след 40 и бройките. После малко и за жените.
Разбира се, може и сериозни връзки - кой каквото му е кеф, просто трябва да приемем че всичко е възможно.

# 416

След 40г жена може да се навакса с бройките на теория, а на практика е доста трудно.
За първи път няма да се съглася с теб. Вероятно няма да повярваш, но има жени, които са вървежни и след 40, та могат да направят много бройки за малко време.

Последна редакция: пн, 27 дек 2021, 15:34 от The Stranger

# 417
Аз например ти вярвам, но това прави ли я щастлива? Flushed
(То сигурно може и да припечели даже, ама... Confounded)

# 418
Аз например ти вярвам, но това прави ли я щастлива? Flushed
(То сигурно може и да припечели даже, ама... Confounded)
Щом го правят, значи им харесва. Не печелят и стотинка от това. Няма лошо, нали?

Последна редакция: пн, 27 дек 2021, 15:35 от The Stranger

# 419
Щом всичките тридесет и двама са й харесали... Joy Широка душа има.

Общи условия

Активация на акаунт