Колко е нормално?

• 24 059
  • 700
  •   1
Отговори
# 615
  • Пловдив
Поне приблизително. Не може ли да ми предложите някаква таблица - мъж на 40, правил секс с 1 жена - тоз къде е дрямал досега, правил секс с до 10 жени - приемливо, 10-30 - още става, над 30 - леле, какъв курвар. Нещо такова.

# 616
  • София
Някъде на трета страница имаше статистика. Аз отказвам да съдя. Знам, че когато се зададе такава тема, изначално идеята е такава, но отказвам да участвам.

# 617
Не може. Аз съм висока летва. При мен животът върви на други обороти.
При Гинка от Люлин на други.
Всяка си знае.

# 618
  • София
При мъж с 30 и повече бройки най- малък проблем е цифрата.
Уелкъм HPV Stuck Out Tongue Winking Eye

# 619
  • София
не е Гинка от Люлин, а Мимето от долния етаж.

# 620
Примерно:
Жена с над 20-30 бройки - лека.
Мъж с над 20-30 - пич.

Жена с над 120 - разпо...тина.
Мъж с над 120 - легенда.

# 621
Мойта Гинка е друга бе.
Тя е кокетна, но бедна.
Мимето си е простачка.

# 622
  • Пловдив
Примерно:
Мъж с над 20-30 - пич.

Мъж с над 120 - легенда.

Тъпо. Бих казала лицемерно, ама ме мързи да споря.

# 623
Не го разбирам аз бройкаджийството. Чукаш - отмяташ, пак чукаш - пак отмяташ и така 20 години. Ами ако си изгубиш тефтеря, дет си слагаш чавките? Кво праим - девствен again?

# 624
Мани. И мен ме мързи. Примерно го казвам това.
Защото ми се четат разсъждения по темата. Иначе няма значение.

Примерно:
Мъж с над 20-30 - пич.

Мъж с над 120 - легенда.

Тъпо. Бих казала лицемерно, ама ме мързи да споря.

Последна редакция: чт, 30 дек 2021, 20:02 от Дмитри

# 625
Ако си осъзнат относно себе си и не се обичаш, какъв си точно, защото не звучи като да си много качествен човек?

Иначе бъркаш любовта към себе си с нарцисизма. По-честият случай е някой, който не се обича достатъчно, да стои в токсична връзка, защото смята, че не заслужава по-добро. Не случайно такива хора, токсични, нарцистични, се опитват да сринат чуждата самооценка, защото ако тя е висока, даденият човек не би търпял отношението, което получава от такива хора.
Може да имаш траен проблем, заболяване, психическа разцентровка някаква, характеропатия, свръхчуствителност или нещо друго, което те мъчи, пък не можеш много да промениш. А е трудно да се мъчиш и да се обичаш едновременно. Ще си наясно защо и какво търпиш, ще буташ някак си напред, но няма да е пърхането колко си прекрасен с главно Аз. Не свързвам качествен човек непременно с щастлив човек.

Вторият ти абзац е верен когато си неосъзнат. Когато разбираш себе си и процесите, които те правят такъв какъвто си не компенсираш с токсичност, просто знаеш, че никой не ти е виновен, но и ти самият не си. Смиряваш се. Дори можеш да заобичаш повече ближния, че те търпи.

А, ако се обичаш малко, ще си способен да обичаш друг?
Държиш да ги обвържеш тия две неща, но според мен нямат връзка помежду си. Да, ще си способен.

# 626
Не го разбирам аз бройкаджийството. Чукаш - отмяташ, пак чукаш - пак отмяташ и така 20 години. Ами ако си изгубиш тефтеря, дет си слагаш чавките? Кво праим - девствен again?
Съжалих го Grinning

# 627
По темата кой се обича и може ли да обича някой друг. Представете си жена, която не се харесва особено и не е харесвана особено. Но не щеш ли, попада на як пич, който се влюбва в нея страстно и отдадено. ЗАТОВА именно тя се влюбва в него също - защото това й дава нов поглед върху нея самата и променя коренно цялата й история. В резултат тя става емоционално зависима от него, а той - от нея.
Е, как бихте анализирали това - здраво ли е, болно ли е?

# 628
Като е двустранно, няма проблеми. Бтв, повечето връзки на нарциси, които съм виждала, са между два нарциса, не между нарцис и жертва.

# 629
  • София
И започва да му пише 24/7, сакън да не го изтърве, и пича в един момент побягва...

Общи условия

Активация на акаунт