Колко е нормално?

• 24 037
  • 700
  •   1
Отговори
# 660
  • София
За тази работа се търси спонсор, има си сделка. Някои и баджанаци стават даже Wink

# 661
Не измествай темата. Ясно написах - щом първият му успех е с външен вид, значи не става? С други думи, не може да постигне други успехи?
Конкретен външен вид се постига с много пари. Повечето визии се поддържат с малко хубави дрехи, малко бяла козметика, малко грим, самобръсначка, чифт пинсети и няколко аксесоара за коса - това за жените, нали - и никое от което не е нужно да е скъпо.
Ама неее, трябва косата да е измита, ама може да е накъсана, пък веждите може да са неоскубани, пък и дрехите за какво да са подбрани ...

# 662
  • София
Колко ограничен взор имаш.
Малко повече критично мислене и малко по- малко жълтини и телевизия Relaxed

# 663
  • София
май изобщо не разбираме за какво говори всяка от нас. Всеки си има нещо на ума и си го приказва. За мен цялата идея за луксозност е мако куха, напомня ми на Панаир на суетата в прекия и преносния смисъл като литературно произведение и метафора.  На когото му е важно да се занимава. Мен ме интересуват други неща. И не, гроздето не е кисело. Гроздето ми е безразлично.

# 664
  • София
Защото приемаш лукса като нарицателно за фалш, лустро и показност.
А, аз говоря за луксозни хора, не вещи.
Симбиоза от всичко и по много.

# 665
Каква луксозност? Хората говорят за личност, която е добре във всяко направление. Мнението, че визията определя стойността на успехите, е не просто елементарно, а по селяшки завистливо. Всяка провинциална продавачка, която е прецъфтяла, без да се омъжи добре, споделя такова мнение. За интелигентна, образована жена да споделя такава селящина просто не върви.

# 666
  • София
На мен дори не ми е хрумвала думата луксозност, когато се отнася за хора. Ако човек е спортист и на него това му е работата, да се грижи за тялото си, защото то е неговото оръдие на труда и неговият капитал, то ок. Това също е професия, в която се иска много труд и време да се докаже човек.

# 667
Боже, спорт...
Андариел, ти наистина ли дотолкова нямаш идея от света? Тази визия, която толкова ти бърка в здравето, се постига и със спорт. Не е само силикон, хиалурон, ботокс и евентуално фасети.

# 668
  • София
Явно не, но какво и толкова му има на този свят, дето трябва да имам идея от него? С какво е свръхценен?

# 669
И кво сега, като си готин, умен, успешен, значи си нереален ли? Нещо не можах да схвана ква е тая драма тук?

# 670
  • София
И кво сега, като си готин, умен, успешен, значи си нереален ли? Нещо не можах да схвана ква е тая драма тук?
Държанка в общия случай и задължително тъп.

Явно не, но какво и толкова му има на този свят, дето трябва да имам идея от него? С какво е свръхценен?
За теб по никакъв начин, стой си където си.

# 671
В твоя свят явно е невъзможно човек да е и умен, и красив, затова не спираш да се изказваш против добрия външен вид и изглеждащите добре. Защото за теб няма начин те да имат и други качества. Ако за теб е по-ценно човек да неглижира едни свои дадености за сметка на други, и да си намира оправдания - това е , освен другото, много тъжно. Такъв човек е просто идиот, щом няма капацитет да развие всичко, което има, пък ако ще и 5 дипломи да има.
Това е и основната разлика между 'луксозната' и обикновената личност. 'Луксозната' просто има, обикновената просто не може.
Боже, доживях да защитавам позицията искам всички торти в сладкарницата.

# 672
Луксът ме успокоява Blush

# 673
  • София
Изумително е как успя от нищото да съчиниш толкова много на тема "твоят свят и моят свят".

# 674
  • София
Гъзарията ме тресе Heart

Общи условия

Активация на акаунт