Колко е нормално?

• 23 034
  • 700
  •   1
Отговори
# 105
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
А за мъже в женски форум, влезли да разправят колко бройки са имали, какво казваше баба ти?

# 106
  • София
А за мъже в женски форум, влезли да разправят колко бройки са имали, какво казваше баба ти?
Ти къде го прочете това, че нещо съм изпуснал?

# 107
Реално, норма не съществува като дефинитивно понятие в психологията. За норма се счита всичко, което хората искат, стига да не наранява никой друг,  без негово желание

Ако е по желание- отново е нормално

Тя психологията е някакво измислено занимание, много далеч от наука, ти искаш понятията ѝ да съществуват...

# 108
  • София
А, колко бройки имаш Heart Eyes

# 109
  • Paris, France
Искам да попитам с колко жени е нормално горе - долу да е бил интимен един мъж, наближаващ 40-те? Имам предвид средностатистическите, като външност, интелект и социално положение.

Зависи от нивата му на тестостерон, здравословното състояние, от потребностите му да прави секс с жена (вместо ръчна работа), покупателната способност, доколко държи на хигиена, страх от полово предаваеми болести и нежелана бременност, степен на религиозност, местонахождение.

Нормалният, популярен с жените мъж не си брои тековете и завоеванията 🤩. Също не се интересува дали начинът му на живот се харесва или не на огромното мнозинство квачки.

За мене не е нормално мъж на 30-40г да е девствен, но в арабските страни е пълно с такива. Там пък не е нормално неженени един за друг мъж и жена да правят секс и ако ги хванат, веднага ги осъждат и ги хвърлят в затвора. Доскоро в някои държави средностатистическият мъж на 40г беше ...... умрял 🥳. Свят широк, хора всякакви.

# 110
Невена, а стига вече с тоя арабски свят. Не разбра ли, че си единствената, която се интересува от него?

# 111
Твърде големия брой патньори означава,че не подбираш,а си лягаш с който ти падне.
Не е задължително. Бест френда ми борави с някакви подобни астрономически величини. Беше диджей преди да стане айти и е доста претенциозен относно жените, чак развеселяващо подбиращ. По принцип обича да раздува разни неща, та не се хващам много за цифрите му, така и така знам, че е бил с повече жени, с отколкото аз съм си казал "здрасти".
Сега е обвързан, ходят на инвитро, а по-въпроса вика "поне си поживях".

# 112
Хора, които смятат безразборните и безброй сексуални контакти за "живот" обикновено са с някакви съществени смислови липси,  проблеми на личността и ценностната система. Бе как ще се клецаш с всеки под път и над път. Това е лудо.

# 113
Джеймс, не закачай Невена, много обичам да я чета.

# 114
Хора, които смятат безразборните и безброй сексуални контакти за "живот" обикновено са с някакви съществени смислови липси,  проблеми на личността и ценностната система. Бе как ще се клецаш с всеки под път и над път. Това е лудо.
Именно.

П.П. Към Джеймс: и аз тъй - Невена пише много интересно, защото има нестандартен опит.

# 115
  • София
Джеймс не го закачайте, такъв смотан коректив е, че е ужасно сладък Heart Eyes

Неве пише отатък вала. Днес я четох за българските мъже и леко я вкарах в графа “Джеймс”. Трябва ѝ само малко да дойде да се завърти и да ахне! Иначе е любима, любима!

# 116
/явно хората с недозрял прочит на хубави абревиатури се надушвате /

# 117
  • София
/явно хората с недозрял прочит на хубави абревиатури се надушвате /
Ти, разбра ли се?

# 118
  • София
Не знам. Не съм си правил труда да броя, а и не е важно в случая аз колко имам. Не мисля, че числата са важни, но ме изумява понякога заблудата и мисленето на жените

# 119
Скрит текст:
Не знам. Не съм си правил труда да броя, а и не е важно в случая аз колко имам. Не мисля, че числата са важни, но ме изумява понякога заблудата и мисленето на жените
Какви са тия изумяващи заблуди в женските глави?

Общи условия

Активация на акаунт