Колко е нормално?

• 24 190
  • 700
  •   1
Отговори
# 375
Абе, колко да не ти пука. Това да не ти пука, че най-близкият ти човек спи с друг/а граничи с разни разстройства на емоциите. Жомяш там и се правиш за пред хората и най-вече за пред себе си. Иначе трябва да установиш, че си нещастна. А никой не иска да е нещастен. Simple Smile

# 376
  • София
Почти прилича на идея за аристократизъм като във вицовете за сър Джон.

# 377
Там е друго. Става въпрос за висша форма на лицемерие заради пари. Много пари. Така бих го разбрала. Но на гол @ъз изневяра за ей така, ми не. Не е интересно.

# 378
Роден ли е или нероден Петкото, за който ревем?
...

# 379
Аз тия дни бях на доста партита, където се нагледах на не изневеряващи мъже и жени, дето се направиха на щайги...имаше и ергени, ама и те няма с коя да изневерят...просто обичат Великден, повече от секса, защото Великден е по-често...

# 380
  • София
Не е роден, разбира се.

Криси е друга бира, тя поначало няма какво да иска от мъж когото не понася. Да не пие и да не бие, другото е окей.
Пък и на теб ти олекват разни работи и всичко е наред Wink

# 381
Странно ми хората как живеят в не любов.
Нито пари, нито кариера могат да запълнят такава празнота. За мен животът е, да давам любов и да получавам,всичко друго е преходно.
И колкото повече, толкова по- добре.

# 382
  • София
Еха..изневерявай ми ама умно Simple Smile Все едно не знаете как се прави хубав секс, то хубаво с презерватив ама... Simple Smile
Пък ако вземат, че се и заговорят..

Моите наблюдения са, че колкото повече "граници" се прескочат, толкова по-вълнуващо. Повечето такива не го правят от липса на секс, а заради тръпката. Та няма стерилен секс, с презерватив, без чатчета и заигравки, и без всички екстри. То ако беше за такъв, по-добре при половинката Joy И мъже и жени знам с брутални изпълнения.

Иначе и мен ме съмнява някой съвсем да не му пука. Въпросът е, че е безсмислено да се вталясваш за неща, които не зависят от теб, особено предварително, особено недоказано. Колко хора съм видяла, изяди ги болката, огорчението, страха, предателството... и за какво? Като трябва, довиждане, и толкова.

# 383
  • София
Защото някои са фиксирани в притежанието, Лъвице.
Изначало разглеждат отношенията “ докато смъртта ви раздели” и друг полет на мисълта няма.

# 384
Ами Джорджи, аз реално си представях, че ще е докато смъртта ни раздели. Но защото мислех, че е любов и ни е приятно заедно.
Е смъртта не беше както си я представях. Доста добре изглеждаше..Simple Smile Оказа се, че има и живот след смъртта де:)

# 385
Понеже съм виждала вече как смъртта за един миг може да ти отнеме човека, ви казвам, че след такова преживяване разбираш, че почти всичко останало са много бели кахъри, обикновено просто пренатоварени с излишна значимост и смешни. В момента, в който поискате човека не за себе си, а за живота и щастието му.

# 386
Начи имаме участничка, която няма против изневерите, стига мъжа да не пие, и друга, която няма против пиенето, стига да не изневерява. Тва да си моногамен неалкохолик егати прецаквацията.

# 387
  • София
Рози, на 20 е в реда на нещата да мислиш нещо подобно. На 30 so so, след 40 не съвсем.
Не, че го няма, но е като бялата лястовица по- скоро.

Ако живеем с мисълта, че всичко тече, всичко се променя, ще е доста лесно в някакви повратни моменти да ги приемаме нещата.

Васудевая, така стана при майка ми и баща ми. Ужасно тъжно, но горчивата истина.

Вяско, за твоите на̀учни цели ще ти трябва извадка по- голяма от две.

# 388
А значи Горджъс, ти мислиш точно като мен по въпроса с изневярата. Ама  нали съм аз, трябва да ме мачкаш ( не се сърдя, де...аз не съм обидчива), ама на Рози същото го каза, ама с други думи...
Васко, ама в тоя форум само аз съм перфекта: не пия, не пуша, не изневерявам ( няма с кой, всички са ми под нивото), ти къде почна да се хвалиш повече от мен..

# 389
Не си перфектна, залюпена си. Перфектни няма. Stuck Out Tongue

Общи условия

Активация на акаунт