Колко е нормално?

• 24 085
  • 700
  •   1
Отговори
# 495
Докато обсъждате чуждите бройки форумно, хората се трудят за ваше улеснение и правят нови.
Just sayin…
Живи и здрави, честита 2022... година Joy

# 496
  • София
Три дни и половина има за нови бройки, назад, назад, не бързай.

# 497
Докато обсъждате чуждите бройки форумно, хората се трудят за ваше улеснение и правят нови.
Just sayin…
Живи и здрави, честита 2022... година Joy

Изпълнена с нови бройки и преживявания.

# 498
Голям кеф ми е на дивана, да коменртирам във форума или да зяпам филми:) Пълен релакс:)

# 499
Мързелуваш, а не трупаш бройки? Scream

# 500
  • Paris, France
И аз си имам типаж, но все пак тук става дума за бройкане, в чиято основа е разнообразието. Когато "колекционираш" тела, не личности, но избираш едно и също всеки път, изглежда малко странно и излишно. Затова и на мен "портфолиото" на някой обикновен бройкаджия би ми било доста по-интересно като извадка, и защото средствата за набирането му са по-предизвикателни. А това, че някой 80 годишен е привлякъл 20 годишна с пари не го намирам за постижение. Парите, славата, лайвстайлът дори, те са си постижение. Но закупуването на секс не е такова.

В разнообразието на бройкането повечето жени рядко излизаме от много точен, почти смелен и премислен стереотип. Ние никога, никога не излизаме от уравнението, в което личния капитал на мъжа се преценява, като на всяко качество се придава точно определена тежест. Е, имаме различни предпочитания, разбира се. Всичките ми бройки са от абсолютно един и същи типаж. Те са раждани в десетгодишен диапазон, по всички краища на света. Сред тях е имало бедни, богати, средни, защото финансовото им състояние не ме е интересувало. Имало е с коли, без коли, защото за мене това не е важно. Всички до един са били високи 1.70-1.85м, с дълги бедра, широки рамене, тясна талия, слаби, с добра дефиниция на мускулите, ситно към едро къдрава, буйна коса, широк, къс нос с прибран връх и латерална част на ноздрите, която е по-високо разположена от края на носната преграда, леко раздалечени очи, широка брада, леко издадени зъбни дъги, плътни устни. Мога да продължа до утре. Всички са били добри танцьори, владеели са английски, някакъв латински + още 2 езика, изразявали са се добре, начетени, с терен, недалече от мястото, което обитавам. Всичките предпочитания, взети заедно, изключват 99.9% от мъжете наоколо, а в някои държави и 100%.

Не се виждам да се разнообразя с накой дебел или плешив. Не е моето. А в този форум жени се женят за такива и вероятно биха се разнообразни с подобни.

На повечето редовни потребителки им знам типажа, поне ако са го споменавали. Всички жени имаме някакъв типаж, макар и много да не могат да го обяснят и даже да не го осъзнават.

Млада, неопитна жена може да преспи с мъж, който не е точно идеален, но с опита започва да гравитира все по близо до идеала си и да отхвърля бързо това, което не и хваща окото. 40 годишната  ако е бройкала като млада, или е пренаситена или е много претенциозна. Ако не е бройкала, то бройкането не е нейният стил и няма и да почне да бройка. Остават тези, които излизат от дълга връзка, в която са влезли млади и неосъзнато, но те пък имат деца, битовизми и семейни задължения + още разходи.

А за Мимето и Памела Андерсън - несравними са. И двете получават нишани, разбира се, но Памела ги получава от по-апетитни физически и финансово мъже. Памела едва ли готви, прибира деца, пише домашни и затова има повече време за бройки и любовници. И Памела не ще бройки. И Памела изхвърли френския футболист, висок над 1.85м, с поне 20 години по-млад от нея, с огромен пенис и със собствени финанси като разбра, че все още има вземане и даване с майката на децата му, която е млада, красива и известна, а не пъпчиво, пълничко Миме. Памела и футболистът могат да си продават снимките, правени заедно, да дават платени интервюта, да издават книги и да печелят от връзката си. И за двамата връзката е рентабилна. От панелния коцкар Мимето какво ще получи? Ще се оцапа, ще се омирише на евтин, мъжки парфюм, може и на манджа. Ще си иде с: букет цветя? ... може и малко трипер и хламидии. Колко от нас биха избрали външността и начина на живот на Мимето ако имахме избор? Толкова от нас биха и избройкали кварталния коцкар. 🤩

А Хефнъровите зайчета са на първа страница, тоест предизвикват интерес. Ако в два броя на Плейбой турят Мимето или мене, Плейбой фалира ☹.

# 501
Btw, зайчетата не са дори и бройки, защото са купени.
Бройка е да се награбите с Мимето докато се е отбила да събере входната такса, защото не можете да си устоите взаимно, а не заради вторични облаги следствие на секса. По която логика в публичен дом също няма бройки. Вкл. частния на Хефнер. Там е сделка.

Горджъс, тука нали е полигон за писатели фантасти, къде да ходим?

# 502
  • Пловдив
Чакай сега, ти какво казваш - че като си платил не е бройка?

# 503
Ами не, като не те желаят теб директно, не бих го броил.
Бройката трябва да е някакво постижение все пак, тук няма нищо.

# 504
С плащане и баба знае, така че и аз казвам, не се брои.

# 505
  • София
Още един глас, че платено не се брои!

# 506
  • Paris, France
Ами не, като не те желаят теб директно, не бих го броил.
Бройката трябва да е някакво постижение все пак, тук няма нищо.

Е, то по този критерий 95% от мъжете не се класират. Финансите са част от личния капитал, заедно с физиката.

Хефнър не е задължително да плаща в брой за да живее със зайчетата. Не съм сигурна, че на 70 или 80 години ги е онождал всичките ежемесечно. Много от тези жени са си намерили в замъка на Хафнер безплатна, удобна квартира all inclusive, за която иначе трябва да кихат по поне 1000 или 2000USD месечно + да чистят, да се перат по обществени перални и да плащат сметки. Ще трябва и да си пазаруват и готвят или да си поръчват храна. При Хефнер всичко това е осигурено, нямат дертове, самият Хефнър рядко се вясва, все пак има бизнес, ходи по изяви. Имат си компания на себеподобни. Ако изобщо има секс, групов, разбира се, то 2 или 3 могат да барат и посмукват Хефнер докато останалите си пилят ноктите или си говорят за бизнес, времето, добър пластичен хирург, оглеждат си белезите от мамопластиките, татуираните вежди, имплантите в задника и вземат нови идеи една от друга.

Чакай сега, ти какво казваш - че като си платил не е бройка?

Баш бройка си е. Броиш пари. То мъже коя нормална има време да брои?

# 507
Че то има ли безплатно.

# 508
Е то така излиза че голяма група хора ще са го сложили на много дами, но ще са с нула бройки.
Например милионера, милиардера винаги ще го гризе, че еди коя си си е легнала с него за парите и никога няма да се знае за какво точно е легнала. Префесора дето си ляга със студентките, ще е заради титлата му и т.н.. Шефа на болница дето оправя специализантките ще е за да им уреди по-добро място и старт в кариерата. Ако същия човек не е професор или доктор, а обикновен тюфлек шофьор едва ли някоя ще му пусне. Пък и да не е за директна лична облага за дамата понякога жените обичат да си лягат с мъже с власт, привлечени от социалния им стстус. И той няма да знае заради титлата и статуса ли е всичко или защото е много хубав и тя го харесва него лично като човек, тяло, външен вид и т.н.
За един и същи човек - ако е с един социален статус ще е свиня и шегите ще са му просташки. Ако е с друг статус ще е мечо и чувството му за хумор ще е уникално....
А всички родни певици и тв знаменитости дето се изпожениха за 10-20 години по млади от тях жребци - там платено ли е, безплатно ли е, сделка ли е, или не, бройка ли е, не е ли...

Последна редакция: вт, 28 дек 2021, 20:39 от Дмитри

# 509
Е, то по този критерий 95% от мъжете не се класират.
Техен проблем, не е казано, че е за всеки тая работа.

Една мадама със сериозна кариера, социална професия, среща с много хора и т.н. веднъж (провокирана от друга) каза ехидно за бройнатите покрай работата ѝ - ми то ние с еди коя си (колежката) след 30-тия спряхме да ги броим. Е това е чиста работа, бройка за удоволствие. Другото е сделка без тръпка. А какво ни кара да обсъждаме бройките по принцип, ако не тръпката от спонтаността? Това ако не е споделено не виждам какво броим, празни калории някакви.

Общи условия

Активация на акаунт