Колко е нормално?

• 24 058
  • 700
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Тес си се приема чудесно, намерила си е ниша, прави кариера. Къде е проблема?

Че Мимето я хейти? Joy

# 541
Да де, кат ù потропа кръвното на портата на луксозното имение, ще четем в МамаМиа преводни материали, че вече е анорексичка с кръвно . Засега е само анорексичка.

# 542
Не ги знам кои са тия. Аз съм олд скуул, живея класически по мои си правила. Грам не ми дреме за Памела, Тес мес онез. Simple Smile

# 543
Скрит текст:
Разбира се, че платеното не е бройка. Плащаш си, получаваш. Там го няма момента неочакваност.
Бройка е да има флирт, игра или дори само първичен секс. Важно е да има някакъв импулс, това е бройката. Сега, за един / една импулсът може да е външност, за друг статус, за трети общуване, заигравка и т.н.
Чакай малко, бройката не е ли това в онова?

Да! Обикновено е така..
Освен ако не изгубиш бройката..
И измислиш нова броячна система Wink

# 544
Всичките ми бройки са от абсолютно един и същи типаж. Те са раждани в десетгодишен диапазон, по всички краища на света. Сред тях е имало бедни, богати, средни, защото финансовото им състояние не ме е интересувало. Имало е с коли, без коли, защото за мене това не е важно. Всички до един са били високи 1.70-1.85м, с дълги бедра, широки рамене, тясна талия, слаби, с добра дефиниция на мускулите, ситно към едро къдрава, буйна коса, широк, къс нос с прибран връх и латерална част на ноздрите, която е по-високо разположена от края на носната преграда, леко раздалечени очи, широка брада, леко издадени зъбни дъги, плътни устни. Мога да продължа до утре. Всички са били добри танцьори, владеели са английски, някакъв латински + още 2 езика, изразявали са се добре, начетени, с терен, недалече от мястото, което обитавам. Всичките предпочитания, взети заедно, изключват 99.9% от мъжете наоколо, а в някои държави и 100%.
Скрит текст:

А имало ли е от онзи тип искра, да си поговориш с някой, когото не си забелязала като физика, да ти докосне ума по някакъв начин и впечатлението ти да премине в страстно желание....Или да сте се виждали преди по формални поводи, после някога да се разминете с небрежен допир на лактите в коридора и да осъзнаеш как го искаш, въпреки че латералната част на устните му не образува правилната хипотенуза с кътните му зъби (не говорим за плешиви и дебели)...

Всеки зрял, осъзнат и приел себе си човек, нормално функциониращ, без значение мъж или жена, не би заменил външността си за друга. Другото са липси или отклонениея.
Клиниките по пластична хирургия могат да променят малки неща, не могат например да сменят един човешки облик с тотално друг. Но ако можеха щяха да бъдат пак толкова пълни. Ако не и повече.
Знам, че ключовите думи са зрял и осъзнат, но не виждам връзката с "приел себе си". По-скоро всеки зрял и осъзнат знае докъде са му възможностите да се промени, вътрешно и външно. Което не значи, че не би, ако можеше повече. Бих заменил "приел себе си" с "примирил се със себе си". Има и изключения де, изключвам теб и Лъвица, за всеки случай.

# 545
Както се виждаме в собствените си очи  излъчване,  енергия, чар...така те виждат и околните. Изпитано....

# 546
Ето ме  в цяла си прелест...😀

# 547
Някои сме самоуверени въпреки недостатъците си. Мен това ме вади в живота.

# 548
  • София
Човек, който вижда кусури в себе си, ги вижда и в другите. Това го държи на повърхността - ето, тя е слаба/дебела/ниска/ висока - аз съм по- добра.
Нека, щом се чувстват добре.

Ама на мен да седне да ми обяснява, че съм ниска/висока/слаба/дебела/руса и това не е добре за мен - ела ми, ела….

# 549
Аз съм повече Т1000 - мачвам по-бързо и стрелям.

Гордж, все тая е какви са ти кусурите, важното е да си здрава. Което може доста да свие вариантите на всетаята.

П.п. дебели, грозни, тъпи може, ама като сложиш и злобни, селски и интриганти - вече не може.

# 550
Единствено за отношение към себе си говорим. При осъзнат човек то не се проектира върху другите. Те са си те, наясно си, че себеусещането не идва отвън.

Ей, много войнствени бре...

# 551
  • София
Тъп никой няма право да бъде.

Единствено за отношение към себе си говорим. При осъзнат човек то не се проектира върху другите. Те са си те, наясно си, че себеусещането не идва отвън.
Опитваш се да ме убедиш, че към днешна дата не си харесвам кое?

Не съм си харесвала на 16, сега се обичам, за Бога! Laughing

# 552
Точно това казах, както се усещаш ти, и каквото излъчваш, по често така и те приемат хората. И изобщо не става дума за кухо самочувствие без покритие, а за завършен, цялостен човек, по много критерии.

# 553
Човек, където и да отиде, носи това, което има в себе си. И това е най- голямото наказание, че не можеш да избягаш от себе си. Маската все някога се сваля, но ти си си ти.

# 554
Нуждата от бягство предполага желание за някаква промяна.

Общи условия

Активация на акаунт