Колко е нормално?

• 24 193
  • 700
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Досега не съм срещнала човек, който да е напълно ок с външността си. Аз също имам неща, които искам да попроменя, но само грим бих ползвала, без разни филъри и прочие. Другите дали ме харесват или не - какво да направя, някои ме харесват, други не ме харесват.

# 556
А?
Нормално е да се възприемаш субективно.
Дар е да можеш да се виждаш и отгоре.

# 557
  • София
На всеки му се иска да е по-хубав с поред собствените си представи. Един не си харесва носа, друг не си харесва брадичката, трети нещо друго.

# 558
  • София
Лично себе си напълно обективно се приемам, не приемам чуждото субективно мнение.
Поздравленията за РД ме накараха да се замисля как ме приемат хората - такава, каквато съм са ме приели.

# 559
Бих си сложила филъри и ботокс, но първо ме е шубе от интервенции, второ - честно казано, твърде съм хармонична , за да се правя на г*з. И платинена коса много харесвам, на моя косъм обаче не хваща без щети.

# 560
Човек без недостатъци няма, въпросът е как ги приемаш единствено ти, и как от негатив успяваш да извлечеш позитив.

# 561
Подсетихте ме, мисля, че съм цитирала тук едно шоу - Snog Marry Avoid. Е там да видите как се борят комплекси, ще се хванете за главата. А като се изкъпят и облекат една хубава рокля -  зяпат тъпо в огледалото и просто виждаш как избухва мисълта Боже, как съм могла да се правя на такъв урунгел.

# 562
  • София
Лятото бях доста руса, а филър ще си сложа - въпрос на разпределяне на средствата е. И двете не ги смятам за кой знае каква промяна на външния вид.

Дори Мимето може да призове вътрешната си Мерилин - въпрос на усещане е.

# 563
  • София
За себе си предпочитам вътрешната Маргарет Тачър. Или Меркел. Не съвсем като външен вид, а другото.

# 564
Мъжете обичат властни жени. Изпробвано.

# 565
Хубаво, но аз не обичам мъже, които обичат властни жени.

# 566
Що? Не можеш ли да сменяш сюжета?

# 567
  • София
То русата коса не пречи на властта.😜

# 568
Мъжете обичат властни жени. Изпробвано.

Затова ли толкова съм харесвана? Може.

# 569
Нямам представа. Аз сменям ролите.

Общи условия

Активация на акаунт