Колко е нормално?

• 24 099
  • 700
  •   1
Отговори
# 675
Изумително е как успя от нищото да съчиниш толкова много на тема "твоят свят и моят свят".
Предвид твоите генерални оценки за нечии успехи на база неща по 2 лв от етажерката в банята - аз бледнея.

# 676
Луксът не го свързвам с човеци и аз. А с вещи и неодушевени предмети, процедури.
Също ми е безразличен. Не ме впечатлява. Ако го има, супер, ако не, същата работа. Има начини човек да се чувства и изглежда добре и без да кара Бугати или да носи бижута Булгари.
А поддръжката на тялото всъщност изобщо не изисква лукс. Начин на мислене, познание и дисциплина.

# 677
  • София
Нарциса, на мен ми е все тая. Има неща, които са ми важни и неща, които не са ми важни. За двама различни човека едно и също нещо може да е успех, а за другия да е падение. Историята ще си каже тежката дума кое какво е.

Впрочем, какъв е проблемът с нещата от 2 лева на етажерката в банята?

# 678
  • Пловдив
А поддръжката на тялото всъщност изобщо не изисква лукс. Начин на мислене, познание и дисциплина.
Чак лукс не, но изисква средства. Фризьор, козметик, маникюр, педикюр, карта за фитнес, екипировка, качествената храна е скъпа.

# 679
Не мисля, Янтра. Даже знам. Всичко е въпрос на оптимизация и да знаеш как.

# 680
  • София
Нито качественият протеин, нито сносният зеленчук е евтин.

# 681
  • София
Значи добър психолог е равно на лоша коса? Брей, докъде стигна тая тема! Отивам да си направя прическа и да се гримирам, пък нека съм тъпа.

# 682
Сори, ама аз не искам мъж със скромни умнствени способности в леглото си, пък колкото ще да е финтат. 
И да уточня - на този луксозен и бляскав мъж не го признавам работата му да е да е луксозен и бляскав, да работи любовник, фитнес-красавец и нещо такова, а да има истинска работа, бизнес, професия.
Луксозен отвън, а отвътре характеропатия, както често се случва, защото и луксозността като краен резултат минава често през някои неприятни качества и постъпки, безскрупулност дори. Всяко нещо си има цена.
Май забравяш какво си писала. 
А на грозния никой не му пречи нито на тъпотата, нито на характеропатиите, нито на обикновения животец. Даже на малкия инструмент не му пречи.

# 683
Евтин е протеина, то не се мушка само протеин. За жена даже не е нужно всеки ден и всеки път при тренировки да се пие. Зависи от целите, които има за тялото си. На база във времето не е скъп. Това е за повече от 2 месеца – 100 кинта.
Зеленчуци също не се ядат с кила. Повече от 5 лв. на ден едва ли са нечии били и добри зеленчуци. Ядат се сезонни зеленчуци.
Сега, който иска да пръска пари на вятъра, варианти има. Другото са оправдания.

# 684
  • София
Нарциса, първият ми пост е в коментар на поста на Невена.
Вторият е основно към тези мъже, които работят любовник на застаряващи жени и прехвърчат от една на друга според както им е изгодно или докато ги наритат. На тях хубавото тяло им трябва за работата като любовник, а не за да печелят призове по фитнес състезания.
Да, характеропатията често върви с лъскавостта и успешността, особено ако мъжът е изключително успешен в някои области.

# 685
Прозираш, не се хаби.

# 686
  • София
Бази, под протеин имам предвид жълтопера риба тон и френчрак котлет.
Синтетика в кофи няма начин.

# 687
  • София
Аха. Ако мъж изглежда добре, то той може да работи само жиголо! За свястна работа - плешив, с шкембе.

Между другото, умирам за мъже с коса!

# 688
  • София
Плащай си тогаз Stuck Out Tongue Winking Eye

# 689
  • София
Не знам, аз едно пиша, а вие друго разбирате. Вероятно от мен идват неяснотите.
Нарциса, може ли да уточниш за прозирането? Как да го разбирам?

Общи условия

Активация на акаунт