216 кокетни противогазни костюми в НЕМСКАТА тема

• 22 433
  • 751
  •   1
Отговори
# 495
  • Немция
Моето хронично не е свързано със стрес, имам си го отдавна, но нищо повече.
Не пия лекарства, не се налага (пу-пу), само съм под периодично наблюдение, но ето на, в приоритетна група съм. Затова и се възползвам от това.
Има някаква вероятност да се влоши състоянието на засегнатия орган, ако съм с ковид.

Бльо, лактозна непоносимост има открай време, просто много хора си живеят с нея.

# 496
Хора, това изброяване беше "или". Laughing Познавам и хора без нито една пломба, но пък с други проблеми. За мен напълно здрав човек трябва да има и напълно здрави зъби. Моите не са. Sad Още от тойн имам пломби. Корони, мостове, импланти още нямам, но сигурно е само въпрос на време.

Бибит, знам за лактозната, но внезапно появяване заедно с фруктозна не може да е без причина...

# 497
  • Berlin
Моите болежки се п(р)оявиха след първото раждане, преди да дойдем в Германия, така че не е свързано с това.😂 Тук си преживях малко стрес, ама посвикнах. Ето сега, от няколко дни ми се вие свят, ама не знам защо, сякаш от нищото. Последно се чувствах така 2019та, мина си след няколко месеца и сега пак започна, нямам идея какво съм променила и дали е свързано изобщо с нещо. Лошото е, че ме хваща понякога и докато вървя навън.

# 498
Аз си имах бая стрес като дойдох тук..но времената бяха други, нямахме телефони и връзка със семейството рядко.  Но пък луди, млади, не го приемаш толкоз навътре.

# 499
chrissy  мерси. Чух го това, но съм се нагласила в другата посока.   Ще наминем няма начин , но не веднага.

# 500
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
От вчера следобед аз и децата сме болни.
Мога ли със симптоми да ида в бърз тест център? Edit: не можело... ЛЛ не работи, трябва да видя къде мога.
Ако съм хванала корона, не искам да изпусна заветния момент да получа документ за това 🤣

Мъжът ми и той лежи 🤪
Зле му било.

Последна редакция: сб, 08 май 2021, 08:28 от asyalein

# 501
  • Варна
Ася, някоя приятелка да ти отслужи с бърз тест. Сега почти всички имат в къщи поне по един такъв.
Бързо оздравяване Simple Smile

# 502
  • Немция
Ася, има си регионално телефонна линия, където може да попитате как да процедирате.

Леко боледуване и бързо оздравяване!

Даливали, ние нямаме бърз тест за ковид вкъщи, не знам колко е масово.

# 503
Във всеки супермаркет ги продават. Само че аз като имах симптоми и негативен резултат от бърз тест, ЛЛ ми каза по телефона да отида да направи ПСР.

# 504
Ася, бързо и леко изкарване. Имам тестове в къщи, мога да изпратя веднага, ако няма кой да излезе, не знам как стоят нещата, предполагам карантината е след положителен ПСР, но все пак.

# 505
Glow, благодаря, много мило, но ще успя да организирам тест.

Сега ще го търся този корона телефон...

# 506
Ако решиш, само дай знак. Ще бачкам днес, но хубавото време ми убива хоум-офисната креативност Simple Smile

Последна редакция: сб, 08 май 2021, 10:45 от GlowFlow

# 507
Ася,
Телефонът трябва да го има на сайта на вашата община задължително, където са информациите за короната. Стискам палци и бързо и леко оздравяване.

# 508
Изобщо не е задължително да е ковид. В момента е активен и друг вирус с леки грипоподобни симптоми. Ася, тествайте се всички,  ако имаш възможност.

# 509
Да, и мен ме е яд за времето, утре исках да идем на езеро.

Иначе съм сигурна, че малката го довлече от яслата. В петък бяха 5 деца от 12.🙄

Мьос, аз не съм се притеснила, че е Ковид, по-скоро ако е, да не изпусна заветния PCR, който да ми осигури 6м свобода.😁
До къде стигнахме 🙈

Съседите го изкараха, децата и жената са с положителни тестове, мъжът с отрицателен, макар да беше болен.

Единствения телефон, който намирам е 116117...
Едит, намерих още един.

Последна редакция: сб, 08 май 2021, 10:56 от asyalein

Общи условия

Активация на акаунт