216 кокетни противогазни костюми в НЕМСКАТА тема

• 22 432
  • 751
  •   1
Отговори
# 510
  • Deutschland/HE
Да, и мен ме е яд за времето, утре исках да идем на езеро.

Иначе съм сигурна, че малката го довлече от яслата. В петък бяха 5 деца от 12.🙄

Мьос, аз не съм се притеснила, че е Ковид, по-скоро ако е, да не изпусна заветния PCR, който да ми осигури 6м свобода.😁
До къде стигнахме 🙈

Съседите го изкараха, децата и жената са с положителни тестове, мъжът с отрицателен, макар да беше болен.

Единствения телефон, който намирам е 116117...
Едит, намерих още един.

Ася, обади се на вашия Гезундхайтсамт, те имат дежурни и ще ти кажат пътеката за действие. Трябва да видиш къде е вашият тестцентър за ПСР, а не тези тестцентрове за бързите тестове.

# 511
Защо да плаща за PCR  ако не е това. По-добре първо бърз тест. Ние имаме тестове вкъщи, мъжът ми е длъжен да се тества седмично.
Като чета с тия тестове тая корона е много капризна, къде изскача къде не.
Сега в у-ще въвеждат лоли тестовете и били уж много достоверни, изследвали ги по метода на PCR.

# 512
  • Немция
Reina, и при моя третокласник минават на лоли тест от понеделник.

Ася, и аз бих се обърнала към Gesundheitsamt, който е за региона ви.
Мъжът ти нали тези дни се ваксинира, да не прави реакция към ваксината?

# 513
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Бибит, да, той е с реакция от ваксината, но ние не - хрема, гърло и главобол 😳
Него го тресе.

# 514
  • Germany
Ася, стискам палци да ви размине бързо! Според мен помолете някой да ви донесе от бързите тестове, а ПСР евентуално в понеделник.

# 515
  • Primum non nocere !
Гледам, чета и не вярвам на очите си! 

Хубав и здравословен уикенд желая на всички!

# 516
Бибит, да, той е с реакция от ваксината, но ние не - хрема, гърло и главобол 😳
Него го тресе.

Аз бях така 2 дни тази седмица. Някакъв вирус има, наподобяващ. Мина ми от само себе си, но сутрините беше най-зле с гърлото. Тестът ми е негативен (за ковид), отделно съм с 1ва доза ваксиниран.

# 517
Защо да плаща за PCR  ако не е това. По-добре първо бърз тест.

Защо да плаща за ПСР?

И аз наскоро бях с такива симптоми и жестоко главоболие, но за съжаление не беше корона.

# 518
Ася, почти съм сигурна, че не сте с Ковид.🙏

Бързо закрепване!!!👍
А съпругът ти е явно от тези, които реагират по- изявено. Моята зъболекарка така изкара и двете си боцкания. Със сериозни странични симптоми по пълната програма.

Хубав и слънчев уикенд на всички🌞🤗🍀

# 519
Прочетох и се оказа, че трябва да имам положителен Schnelltest или Selbstest, за да ме насочат от амта за ПСР.
Моят е негативен. Детето ми обясни как да си го направя 🤣

При нас не може който иска ПСР. Затова писах напред как деца с негативни бързи тестове висят в карантина, заради болен съученик и не ги тестват с ПСР безплатно.

Мъжът ми вече взе болкоуспокояващо.
Втората игла се пада понеделник, може и да намаже болничен, ЛЛ е щедър.
Малката е само със сопол и дивее 🤪
Въобще весело е...

# 520
Ася нали онзи ден го ваксинираха? Как така втора игла пак след няколко дни?
Моето се побърка с тия тестове. Даже прави и днес един. За него е чиста играчка.

# 521
Рейна, чак юли е втората, но дискутираха с хелферин дали петък или понеделник.

# 522
Втората игла се пада понеделник, може и да намаже болничен, ЛЛ е щедър.

На мен ми предлагаха 2 дни болничен след първата (то докторите са ми и семейни приятели, де). Явно дават и се приемат този вид болнични. Ама аз, хоум офис... мога да блея пред пц.

# 523
Papa Panda, в нашата фирма стана много актуално да се мелдват кранк в хоум офис. Петъците са особено популярни. Първите два дни не искат болнични по принцип и някои колеги всяка седмица се възползват. Хем уволниха вече две. Лошото е, че едната от следващите ми е приятелка от много години и аз я уредих на работа като търсиха служител с български. Такава грешка вече ще се замисля дали и за детето си да направя.

# 524
Мъжът ми в хоум офис не блее пред компа, нито може да работи болен. Докато чакаше за ваксинацията, шефът му се обадил да пита дали ще влезе в един кол, макар петък да му е свободен ден. 😐

Но е зле, виждам го. При втората игла сигурно ще предупреди и ще си вземе официално болничен.

Сега някой да ми обясни защо при падащи числа малката пак трябва да я спра от ясла?! Кметът апелира 🙄

Общи условия

Активация на акаунт