216 кокетни противогазни костюми в НЕМСКАТА тема

• 22 411
  • 751
  •   1
Отговори
# 555
Колега се ваксинира с астра миналата седмица, след 3 месеца е втората доза.

# 556
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Астрата е с отстой 9 до 12 седмици.
Аз също го намирам несправедливо: пазехме възрастните и приоритетно ги ваксинираха (нямам против), а семействата с малки деца откачиха в хоум офис и децата, а сега и ограничени, щото виждаш ли не са ваксинирани.

Шехи, още по-тъжно е когато го казваш ти, с оглед на професията ти...

Аз днес съм още по-зле 🤐
Утре не вярвам да успея да заведа малката на ясла, а незнам какво да я правя....

# 557
  • Пловдив
Ако живееш в Бавария няма карантина. Изпращаш резултата от теста, направен преди да се качиш в самолета, декларираш, че си бил при роднина от първа линия и това е всичко. Не знам обаче ти в коя провинция си.

# 558
Аз четох за сърдечни удари след Пфайзер при абсолютно здрави хора. Един лекар, когото следя, беше пуснал линк.

asyalein, утре да си по-добре! Не бих пратила детето на ДГ, при положение че не е изключен ковид.

# 559
  • Берлин
Аз нямам търпение за 2-та доза и каквото дойде. Ваксинирах се в приоритетна група. Вярно, мина тежко няколко дни, но мина.
Ася, а тестът в домашни условия какво показва?
Момичета, къде да се разтърся за тия дребни къщи в града с градинка. Мм е пощурял на тази тема. Искал да копае и да сади зарзавати, а вечерите да врътне пържолка на барбекюто. 🤷♀

# 560
Blеu само мъже доколкото чух ?

17 коренчета малини в  5 лехички . В тази жега се стопих.

Децата са се покрили и те на хладно. Чудя се дали да не поръчам едно басеинче или ще отворят нормалните басеини.

# 561
PAPURCHE MEHURCHE, търси Kleingartenverein и проучи как раздават местата в Берлин - централизирано или трябва да кандидатстваш поотделно в сдруженията, които те устройват като местоположение.

bella_ciao, да, за мъже ставаше въпрос.

# 562
  • Немция
За ваксината на Бионтех/Пфайзер не става дума за подозрение за сърдечни удари, а за миокардит, възпаление на сърдечния мускул.
Поне аз не съм чела за сърдечни удари.
Но още се разследва. Защото миокардит при млади хора може да се получи вследствие на вирус и без ваксина. Не е голяма рядкост.

Ние се разходихме сега край едно естествено езеро, рай за птиците. Направо се изпържихме на 28 градуса.

# 563
  • Берлин
Аз от вас научавам за подобни опасности. И аз съм с Пфайзер.
Зъболекарят ми е с АЗ. Бях на почистване скоро, та се заговорихме. И той ме посъветва да слагам до каквато се добера, защото последиците от ваксината са единични случаи, а тези след вируса - доста масови.
Bleu, благодаря, почвам да ровя в нета. (Аз нямам никаква тръпка към подобни дейности, но ако Мм ще е щастлив, ще му съдействам с каквото мога.)

# 564
  • Немция
Не са приятни тези последици, макар и доста редки, но не би ме спряло да се ваксинирам.
И с други лекарствени препарати има опасност от последици от различен характер, но когато е желателно, ги пием и живеем с риска.

# 565
Нищо няма да ме спре да се ваксинирам с каквото се добера. Не вярвам в изключителната опасност на този вирус, но друг изход от патовата ситуация освен ваксина няма, заради което съм много благодарна на създателите им. Ако изтегля къса клечка, така било писано. Един приятел умря след като падна от табуретка, на която се качил за да сменя крушка. На друг пък 14 годишният му син умря ей така на масата по време на семейна вечеря. Имал заболяване, за което никой нищо не знаел. И колежка от университета почина внезапно на 40. Имала хепатит и пак никой не знаел. Ваксини за тези неща няма, за този вирус поне има. Много внимание мисля му се обърна, но така или иначе само с ваксина може да свърши всичко.

# 566
  • Primum non nocere !
Къде е Татко Панда? Да почерпи по едно уиски и да честити празника!  Joy
Само той ли е “ И сам Воинът е Воин”
То ще дойде Himmelfahrt

# 567
Къде е Татко Панда? Да почерпи по едно уиски и да честити празника!  Joy
Само той ли е “ И сам Воинът е Воин”

Полуумрял лежа на дивана. Точно на 28 градуса ме изнудиха да излизам цял ден навън. Ако мразя нещо повече от трезвениците, това е топлото време. Опитвам се да се съвзема, застанал на сандвич между два дайсъна.

Пс. Не съм само аз - и Допела пие и редовно се "поздравяваме", ама нещо избяга от тази тема. Явно сте му скучни. Joy

# 568
  • Primum non nocere !
Така е. И аз го забелязвам. Пълни картофи сме станали! Скука!

Джон или Джак Папа Панда?
Аз съм на Джак момичета!
Вечке Наздраве!

# 569
Последно време - японски. Все такива викат моето име в магазина Simple Smile (име нема кажа, че започва с КУ...)

Общи условия

Активация на акаунт