216 кокетни противогазни костюми в НЕМСКАТА тема

• 22 429
  • 751
  •   1
Отговори
# 540
Bleu, аз от една година съм така. Седем чифта бански нямам, но много наблегнах на плажните хавлии и чанти. 😆

Последна редакция: нд, 09 май 2021, 16:38 от Анонимен

# 541
Ох, ударихте ме по слабото място Grinning много обичам да купувам обувки, от година и половина само нови маратонки за бягане съм си взела, което не носи същото удоволствие като купуването на убийствени токове, ама имам 2 нови чифта, които не съм носила още и съм ударила спирачки.

# 542
да ви каза тези спирачки са само докато не се разходите по улицата с магазините и предложенията. Вчера двамата ми драги сина замъкнаха най-безсрамно две от офертите за деня на майката от един магазин за кожени изделия ... които се полагаха на мен по принцип, но нали съм станала минималист ... Та единия има кожена чанта за пътуване, а другия има кожена чанта за презрамо за мобилния ... във фамилието само аз нямам мобилен. Та да си кажа само вече започвам да се чудя как ми е по-добре , това е шега последното, и предното , и пр.

# 543
Бела аз ве визирах възрастта за пенсиониране. За заболяванията...

# 544
Знам #Reina . Много има. Аз исках да кажа, че ако можеш да си поживееш човешки и без стрес и рекет между 50 и 70 може да не ти е толкова жал, колкото ако ттеглиш до 67-70 и накрая или малко след него се случи нещо ...
В смисъл аз съм за пенсия за жените на 50 и да дадем шанс на младите. Ние можем да си пием коктейлите някъде на морето и да им се радваме на успехите. Така ще има по-малко конкуренция и по-малко завист и по-леки отношения.
Сега не знам вече в ляво ли съм или в дясно. То в крайна сметка зависи как го погледнеш . В анфас или в тила .

# 545
Да, де, но е парадокс! Спестяват се пари при рентето, а повишават възрастта.
Бела по Pfingsten ли?
Тогава да бухна и аз. Hug
Ще вземем и Вечерница. И още някой друг беше навит..
Nordsee от моето кьоше ми идва далеч само за Pfingsten.
Ако е нещо по-централно може да кандисам.

Аз днес пак празнувам троен празник - Денят на майката, големият ми син навършва 18 г и аз празнувам 2 рожден ден.
Честито на всички майки сред нас!

# 546
  • Primum non nocere !
Хубав празник на всички!
Вечке, да ти здрав синът и много да те радва!
Честит Рожден ден и за теб!
Здраве, любов и сбъднати мечти!
Довечера ще пия едно вино и за твое здраве!

Ооои аз съм обувкофен. И  щерката направих такава. Лошооо

# 547
Веч, да ти е жив и здрав!

Честит празник на всички майки! Flowers Bouquet

# 548
Има ли начин неваксиниран, завръщаш се от България в Германия да се спаси от задължителната карантина?

# 549
  • Primum non nocere !
Тя е само 5 дни и негатив тест.
Дните за карантина ги определят провинциите.

И аз купих билети за лятото.

# 550
Ася,бързо оздравяване ! Hug
Аз ще си направя ПСР тестовете ,преди да отпътувам оттук за Бг и обратно ,преди да си дойда в Де,ще си направя в Бг.Мисля,че с резултатите от ПСР теста се  избягва задължителната карантина .

# 551
С негативен PCR от България и негативен на 5. ден се освобождава човек от остатъка карантина, това го знам. Дали е възможно да се избегнат тези 5 дни карантина? Според мен се появява една несправедливост. Аз съм имунизирана и нямам проблем. Мъжът ми също иска да се имунизира, но не е приоритетна група и не се е добрал до ваксината. Сега все едно е наказан за нещо, което не е имал право да получи. Иначе тези, които не искат да се имунизират, хич не ги мисля, да си носят последиците.

# 552
  • Primum non nocere !
Не е честно, да!
Това си е диктатура и дискриминация!

Аз отказах да се ваксинирам. Много усложнения с Астрата.
Сега се чудя. Ще видя дали личната ми има Байонтек.
Но аз имам време и нещата са динамични, както се отварят провинции,...ще се променят условията. Вие сега се връщате нали?

Отвориха и границите с Полша за ваксинирани. Дизел , цигарки без тестове за тях!
Каква далавера са тези имунизации. Милиарди...

# 553
FrauDanna, мъжът ти може да се ваксинира веднага с Астра Зенека, ако иска. В края на май, началото на юни най-вероятно и с Бионтех. Ако не, тестове и карантина.

# 554
  • Deutschland/HE
Отделно за Астра Зенека времето между две дози ще е четири седмици, а с Пфайзер е 6седмици. Явно им изтича срока на годност и затова гледат да махнат наличностите, личните лекари имат ограничения колко флакона могат да поръчат от Пфайзер на седмица, но за АЗ е без ограничение.

Общи условия

Активация на акаунт