Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 78

• 47 370
  • 749
  •   1
Отговори
# 210
Viki,   бих те посъветвала да  си починеш малко. Аз така бързах след стимулация на следващия месец правих ЗЕТ за който пак пих естрофем и прогестерон. Беше неуспешен, после ЕРА тест пак лекарства и сега съм решила поне 2 месеца почивка, че доста ми дойде. Ако се чувстваш ок, со го обсъди с лекаря си, но ако не бързаш, една почивка, ще дойде добре на тялото.

# 211
Здравейте,дами.
Започнах стимулация на ден 14, след блокираща инжекция. Цикълът дойде и свърши (по график).
Имам питанка - случвало ли се е на някоя след поставяне на инжекцията (Гонал Ф при мен) ,да получите леко зацапване по бельото? 🤔

# 212
Успех ❤️🥰
Чета ви ,но нямам време да пиша ,че сме претоварени в работата Frowning1Ние от днес започваме стимулацията,стиснете по едно палче,че нещо са ми потънали гемиите.

# 213
Vvikipa., моя първи опит след свеж трансфер също приключи с биохимична. Казаха ми след два цикъла ЗЕТ. Дано е успешен. Чакам си спокойно и се чудя какво мога да направя, за да допринеса за положителния резултат. Може би ще влея прословутия Интралипид изписан ми от Русев от преди 3 години.

# 214
Vvikipa., моя първи опит след свеж трансфер също приключи с биохимична. Казаха ми след два цикъла ЗЕТ. Дано е успешен. Чакам си спокойно и се чудя какво мога да направя, за да допринеса за положителния резултат. Може би ще влея прословутия Интралипид изписан ми от Русев от преди 3 години.
Съжелявам за случилото се ! Дано следващия път стане !! ❤🍀
Следя ! Моят въпрос е подобен. Искам да подготвя тялото.Витамини пия, но какво още мога да направя ?

# 215
Дейзи , ако интралипидът е изписан заради НК клетки преди 3 години, а не е правено ново изследване, може и да не е подходящ. Може да пробвате с йогата за забременяване или пък акупунктура.

# 216
Дейзи , ако интралипидът е изписан заради НК клетки преди 3 години, а не е правено ново изследване, може и да не е подходящ. Може да пробвате с йогата за забременяване или пък акупунктура.
Здравей, Рени 😊 Може ли линк за йогата, ако е възможно ❤️

# 217
Кактус, не съм Рени и линк няма как да дам. Сваляла съм я от някоя от темите за ин витро, а е от някоя от софийските клиники.

# 218
Iren11, много ти благодаря 😊😊😊 Извинявай, но по навик на Ирен и Ирена, казвам Рени 😁 Между другото аз се дразня като ми казват Рени, ама аз съм Ирина 😃 Напоследък много хора започнаха да ми казват Ина, беше ми странно, но вече свикнах 🤣
Надявам се при теб всичко да е наред ❤️

# 219
На кой ден от стимулацията ви беше пункцията?Знам че зависи от големината на фоликулите,ориентировъчно питам

# 220
Пункцията зависи от обичайната овулация, аз съм с късна ову и пункциите ми са от 14 до 19 ден включително.

# 221
И моята пункция беше около обичайната ми О - 10 дни от началото на стимулацията. 3 дни преди пункция, фоликулите бяха 15 и 17, 5 мм
Понеже не стигнах до трансфер, разсъждавам каква може да е причината... Едната въобще не се беше оплодила, а другата спря на трети ден. Аз си мисля, че оплодената е по-малката, а за спирането й, възможно ли е да е заради МФ? Като ми звъннаха ембриолозите на втория ден, казаха че е много хубава... Спермограмата на М е с 1% морфология, а коментара по нея беше единствено - "Не се притеснявайте, щом сте за инвитро - те ще си изберат!“ Просто си чертая план за действие..

Последна редакция: нд, 23 май 2021, 09:10 от 🍀🌼Desire 🌼🍀

# 222
Утре ми е пункцията, пада се 14ти ден от МЦ. За справка Инсе правихме на 12-13 ден, но може би заради лекарствата, този път Овул. ще е по-късно.
Не открих да е обсъждано тук, или има друга тема, но малко ме притеснява хиперстимулацията. Някой може ли да сподели повече инфо за нея?

# 223
Здравейте !Какво ви е мнението за доктор Петко Илиев в Надежда ?

# 224
Здравейте! Съвсем нова съм в групата и в това начинание. Предстои ни подаване на документи. Колко време горе долу има одобрение?

Общи условия

Активация на акаунт