Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 78

• 47 352
  • 749
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте момичета, от днес започвам Регулон противозачатъчни като подготовка за инвитро другия месец. Някой имали впечатления от приема им? Като прочетох възможните странични ефекти ми призля още преди да съм ги започнала.
Здравейте,
Аз също пих Регулон преди процедурата.
За съжаление при мен имаше доста от страничните ефекти, като подуване на корема, главоболие, промени в теглото, гадене и много често се чувствах изнервена. Все пак се опитайте да не се притеснявате, при всеки човек са различни нещата. Дано при вас да няма никакви странични ефекти.
Желая ви успешна процедура🙂

# 151
Вчера ги спрях след 38 дни прием заради хистероскопия и таймиране на процедура. Няколко пъти леко ми ставаше лошо, вероятно леко ми е вдигнал изкуствено ТСХ и това е, нищо повече. Спокойно, не е проблемен препарат.

# 152
Penguin4e, аз бях миналия месец на регулон. Нямах много странични ефекти, само по-особеното беше, че зацапвах около две седмици след спирането на цикъла. Но е възможно и не е проблем. Не при всички се случва, но при мен беше така.

# 153
Привет момичета ! Трябва ли да се взима повторен секрет след лечение на уреаплазма уреалитикум ?

# 154
Аз също няколко месеца бях на Регулон. Като страничен ефект може би основно при мен беше задържането на вода. Последните два месеца съм на Линдинет. От известно време съм все изнервена, но освен на противозачатни имах и стимулация, вероятно и тя доста допринесе. Но пък въпреки противозачатъчните сега свалям килограмите, които натрупах през февруари по време на стимулация. Коремът ми се прибира и вече ми е по-леко.

# 155
На мен също ми бяха изписани Регулон, но имах и друг избор и купих Марвелон, но според мен си е до организъм. Аз също задържах вода и на моменти ми се гадеше ,но вече ги спрях и започнах от днес стимулация. Направих сама инжекцията,дано всичко е наред. Успех !

# 156
Beny177, с какво започнахте стимулация? И аз сама ги слагах... С поставянето нямах проблем, появяваха се някакви притеснения при смесването, но се радвам, че приключиха! Утре е пункцията, стискайте палци да извадим яйцеклетки 🙏🌷🍀

# 157
Beny177, с какво започнахте стимулация? И аз сама ги слагах... С поставянето нямах проблем, появяваха се някакви притеснения при смесването, но се радвам, че приключиха! Утре е пункцията, стискайте палци да извадим яйцеклетки 🙏🌷🍀

Започнах с Гонал 100 като доза. Ще стискам палци разбира се, нека всяка една от нас скоро да види двете чертички. Аз имам чувството,че левия яйчник ме дърпа и имам лека тежест, дали си въобразявам? А това е първата доза? Ти  с каква стимулация си? Simple Smile

# 158
Аз бях с Фостимон 225 - 5дни,после цитротид и менопур 225... Нямах никакви усещания, но тръгнаха само 2 фоликула от ляво, десният Я въобще не реагира...

# 159
Блаодаря за споделените мнения, момичета. Днес ми е втори ден на Регулон. Забелязах, че много ми се спи, но може и да не е от него Simple Smile Ще видим по-нататък как ще е за други неща.

# 160
Момичета, контейнерчетата, които се дават от репродуктивните клиники за мъжки материал и тези за урина и фекалии от аптеките, едни и същи ли са?

# 161
Момичета, контейнерчетата, които се дават от репродуктивните клиники за мъжки материал и тези за урина и фекалии от аптеките, едни и същи ли са?

Привет, не знам дали са същите, но мъжа ми си взима стандартни стерилни контейнерчета от аптеките и в тях носим материал за микробиологията и други тестове в клиниката.

# 162
И моя си купува от тези големите за урина от аптеките. Не съм чула да има проблем, важното е да е стерилно и резултатът да е добър Simple Smile

# 163
  • София
Да еднакви са, само си избирате размера

# 164
След трансфера препоръчват 10дни да се почива. Има ли запознати със това,защото от другата седмица започвам със стимулачията.  Но нещата много на са ми ясни,а работя и как ще се случат нещата със работата.

Общи условия

Активация на акаунт