Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 78

• 47 339
  • 749
  •   1
Отговори
# 135
Желателно е цитонамазката да се направи в първите чисти дни. В някои лаборатории излиза за ден, в други за седмица, а в лабораторията на Надежда се чака около месец. На мен ми казаха, че важи 6 месеца и тъй като моята изтече няколко дни преди стимулацията ми направиха нова. Вече съм след СЕТ, но все още чакам резултати. Преди години имах проблем, надявам се тази да е добре.

# 136
  • Пловдив
Желателно е цитонамазката да се направи в първите чисти дни. В някои лаборатории излиза за ден, в други за седмица, а в лабораторията на Надежда се чака около месец. На мен ми казаха, че важи 6 месеца и тъй като моята изтече няколко дни преди стимулацията ми направиха нова. Вече съм след СЕТ, но все още чакам резултати. Преди години имах проблем, надявам се тази да е добре.
Звъннах в клиниката и ми казаха, че е хубаво да си пусна цитонамазка и секретите преди 2ри ден от цикъла, за да се реагира навреме, ако има проблем. Така и ще направя. Само че чак в понеделник ще имам възможност да отида, а очаквам цикъла около 22ри. Цитонамазката излизаше до седмица мисля, а секретите до колко време горе-долу ще са готови?
Цитонамазката може и за часове да стане, а микробиологията ми я правят обикновено за 1-2 дни. Зависи от лабораториите.
Оо много благодаря, в такъв случай ще излязат резултатите навреме.

Отпреди за около седмица ми е излизала цитонамазката, а микробиологията не помня. Но за първи път минавам по този път, затова не знам колко бързо действат лабораториите с изследванията.

Последна редакция: чт, 13 май 2021, 17:21 от me4eto__

# 137
При мен цитанамазка и микробиология направихме докато бях на противозачатъчни т.е. около седмица преди цикъла. Изследванията излязоха на третия ден, тъй като се прави посявка, за да се види дали ще    излезе нещо.

# 138
Някоя използвала ли е Arvekap 0.1? По време на прием на противозачатъчни.

# 139
Здравейте,

Има ли някоя от вас с поликистозни яйчници и ако да, как е реагирала на стимулация и имаше ли някакви странични ефекти от стимулацията? По какъв протокол минават жените със СПКЯ?

# 140
Здравейте,

Има ли някоя от вас с поликистозни яйчници и ако да, как е реагирала на стимулация и имаше ли някакви странични ефекти от стимулацията? По какъв протокол минават жените със СПКЯ?
И мен ме интересува. А по фонда ли сте и с какъв фактор или се самофинансирате?

# 141
Здравейте,

И мен ме интересува. А по фонда ли сте и с какъв фактор или се самофинансирате?

Здравей, Kactus

Ние ще сме по фонда с мъжки фактор. Но още не сме подали документите, защото чакаме втората спермограма.

# 142
Момичета, от стимулацията имам само два фоликула 🤷‍♀️ Вчера бяха 15 и 17мм, а Естрадиола 300,ЛХ 6... Пункцията е за понеделник (т. е 3 дни след измерването), но имам притеснения, че ще ги изпуснем до тогава... Включен е цитротид от няколко дни и днес имам +блокиращата. Възможно ли е да се спукат, въпреки цитротид, преди хориомона и въобще при този естрадиол да имат и двете яйцеклетка?

# 143
Здравейте,

Аз съм с поликистозни яйчници и около 10 години съм била нон стоп на противозачатъчни. Стимулацията мина добре. Имахме заповед от ЦАР, женски фактор. В нашата клиника правят само по дълъг протокол. Пункцията мина добре, но след това замразиха ембриончетата, защото коремът ми беше леко подут и на ехограф се видя, че има много течност, а това било опасно за жената. Докторът каза, че при по-слаби, по-дребни жени това е често срещано.  Желая успех на всички🍀

# 144
  • до най-прекрасния мъж
Момичета, от стимулацията имам само два фоликула 🤷‍♀️ Вчера бяха 15 и 17мм, а Естрадиола 300,ЛХ 6... Пункцията е за понеделник (т. е 3 дни след измерването), но имам притеснения, че ще ги изпуснем до тогава... Включен е цитротид от няколко дни и днес имам +блокиращата. Възможно ли е да се спукат, въпреки цитротид, преди хориомона и въобще при този естрадиол да имат и двете яйцеклетка?
Няма да се спукат, нали за това са инжекциите. Моят водещ Ф беше над 21 мм и оцеляха всичките до пункцията. Дали всички имат Я, ще се разбере като ги извадят.

# 145
И аз съм се чудела дали таймиращите инжекции  само предизвикват или също така и забяват спукването на Ф.

# 146
Desire, няма да се спускат, вижда се от нивото на ЛХ, нисък е още. На около 60 се пукат. Отделно блокиращите инжекции също вардят. Ниски са ти хормоните, което е добре, фоликулите също имат още да растат. Успех!

# 147
Благодаря ви ❤️ Няма да го мисля повече... В крайна сметка, ще стане каквото трябва да стане! Успех и вяра на всички!

# 148
Здравейте момичета, от днес започвам Регулон противозачатъчни като подготовка за инвитро другия месец. Някой имали впечатления от приема им? Като прочетох възможните странични ефекти ми призля още преди да съм ги започнала.

# 149
Здравейте момичета, от днес започвам Регулон противозачатъчни като подготовка за инвитро другия месец. Някой имали впечатления от приема им? Като прочетох възможните странични ефекти ми призля още преди да съм ги започнала.
Пила съм Регулон преди години продължително време и не съм имала странични ефекти, но зависи от всеки организъм... Забрави какво си прочела 😁 Успех!

Общи условия

Активация на акаунт