На море в България 2021 г.! - 2

• 63 385
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
Някой има ли отзиви за хотел Hacienda Beach в Созопол? Резервирахме ол инклузив, имаше и разни негативни мнения, но като цяло изглежда добре.

# 466
  • Пловдив
Някой да е бил в Перла бийч 1 в Приморско? Макар само заради градчето да се отказвам още в началото... Simple Smile

# 467
Извинявам се за поста си ,но към по запознатите да задам въпросче: кое струва толкова пари на тази бяла лагуна като и един плаж няма като хората,да не говорим че базата от вън е видимо остаряла ...
И са сложили изкуствена трева около басейна ! Поне да галеше окото за тия пари, които искат.....

# 468
Едновремешните квартира са съвременните къщи за гости. Няколко години подред ходим в такава в стария Созопол. Студио, с тераса, от която гледаме морето и си късаме смокини от дървото. Не носим храна и не готвим. Дори навремето, с родителите ми, не сме го правили. Храним се в ресторантчетата покрай морето.
добре звучи...а на кой плаж ходите?
На централния.

# 469
  • В.Търново
Едновремешните квартира са съвременните къщи за гости. Няколко години подред ходим в такава в стария Созопол. Студио, с тераса, от която гледаме морето и си късаме смокини от дървото. Не носим храна и не готвим. Дори навремето, с родителите ми, не сме го правили. Храним се в ресторантчетата покрай морето.
През комунизма да идеш на ресторант беше лукс и само за богати семейства.
В Морската градина на Варна имаше голям открит ресторант с жива музика. Сядали сме поне веднъж на всяко ходене във Варна. Това през 80-те.
Едно време квартирите не жяха като сега.

# 470
Някой да е бил в Перла бийч 1 в Приморско? Макар само заради градчето да се отказвам още в началото... Simple Smile
Не съм, няма и да бъда. Причината са два огромни обективни недостатъка:
1. Няма паркинг.
2. Кофти плаж пред хотела.

# 471
  • Пловдив
Не съм, няма и да бъда. Причината са два огромни обективни недостатъка:
1. Няма паркинг.
2. Кофти плаж пред хотела.
благодаря.

# 472
  • В.Търново
Изхранването също не е от най-добрите.

# 473

В Морската градина на Варна имаше голям открит ресторант с жива музика. Сядали сме поне веднъж на всяко ходене във Варна. Това през 80-те.
Едно време квартирите не жяха като сега.

Абсолютно подкрепям за квартирите едно време, нищо общо със сегашните условия, е, не на всякаде, но повече са си много уютно направени. Едно време имаше една баня и тоалетна на цял етаж.
И за ресторантите, наистина си бяха за богатите, и ние ходехме веднъж, но те си бяха скъпи, с музика, а сега на всеки метър капанче, заведения с готвена храна, сега е много по- достъпно изхранването навън

# 474
И аз съм срещал подобни мнения, но нарочно не го споменах, защото има и субективен елемент.  При желание това може да се подобри, но паркинг и плаж е невъзможно.

# 475
Хотел Марина в Слънчев ден няма да отвори този сезон.Имаме резервация за септември и ще бъдем преместени без доплащане в Палас.
Много съжалявам, защото Марина е след реновация,но това е.
Не е коментирано тук,струва ми се,но хотелите Грифид имат много хубави намаления за юни в сайта си.На някой може и да е от полза.

# 476
Хотел Марина в Слънчев ден няма да отвори този сезон.Имаме резервация за септември и ще бъдем преместени без доплащане в Палас.
Много съжалявам, защото Марина е след реновация,но това е.
Не е коментирано тук,струва ми се,но хотелите Грифид имат много хубави намаления за юни в сайта си.На някой може и да е от полза.

Бяхме за три дни в Грифид Енканто от 23 май до 26 май и съм изключително доволна.
Обслужването е много добро, вежлив и приветлив персонал. Храната също е добра (добре сготвена и разбнообразна). Статяа просторна и чиста.
Единственото дразнещо е заплащането на паркинга.

# 477
КомунизЪма явно съм го проспал, но през соца вариантите за морска почивка за българина тук бяха 3:
1. Ведомствена почивна станция със столова за хранене - най-евтин вариант, но местата не достигаха.
2. Къмпинг - също евтино, но трябва да си готвиш.
3. Частни квартири - скъпо и пак трябва да си готвиш.
Изцяло хранене в ресторант беше по джоба на малцина, а хотелите в куротите не бяха за българи.

# 478
И аз съм срещал подобни мнения, но нарочно не го споменах, защото има и субективен елемент.  При желание това може да се подобри, но паркинг и плаж е невъзможно.
Аз съм била: изборът е например пържени картофи, варени картофи, картофи соте, червен/бял ориз, пържени/варени яйца и в този порядък. Паркинг има - платен срещу Голдън лайн в тупика.

# 479
За Аркутино не мога да дам отзшв, но ако не се бъркам е до Свети Тома и имат общ плаж, който не препоръчвам. Има друг на около 15-20мин пеша беше хубав.

На Арапя мин година плажа много ми хареса, но определно имаше и многооо хора и с местата беше трудно.

За сега сме се ориентирали към новия хотел във в.с. Санта Марина. Някой има ли отзиви за този комплекс?

Общи условия

Активация на акаунт