На море в България 2021 г.! - 2

• 63 391
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
По повод цените, да споделя.
Получих оферта от Съни турс за Бялата лагуна. Двама души и пораснало дете, т.е. трима в едноспаленн апартамент ... малко над 4200. 😲

П.П. Осем нощувки.
През букинг ми е точно 4000, в топ сезон..

# 451
  • Sofia
И аз на това разчитам .. само като видя цените и затварям сайта.. чувствам се като скъперник.
Тц, изобщо не си права. 😊 Не трябва да се чувстваш, като скъперник, а като напълно нормален, разумен човек! Тези наистина не са добре, 4200 за 8 нощувки за двама с едно голямо дете! 🙄 От Вас с хеликоптер ли ще ви взимат, осем дни на ръце ли ще ви носят?

# 452
  • В.Търново
Бялата лагуна са собственост на Албена. Така, че...не се учудвайте на цената. Grinning

# 453
Не става въпрос дали сме простаци или не ама наистина са попрекалили откъм цени...всеки си знае възможностите , но явно почивката на море вече е лукс за българите..

# 454
  • В.Търново
Ще ходим като едно време на море на квартира с щайгата с домати и краставици. Grinning

# 455
Цитат
Бунгала Димови,супер са миналата година два пъти ходихме и сега ги запазих и 4-те за 1 сед.пак,на 5мин.от плажа е,никакви проблеми.

Здравейте, а как е като натовареност плажа на Арапя? Свикнали сме на по-спокойни плажове и ми е много тудно да намеря място, където хората не са един върху друг.
[/Плажът е хубав, залив, но изобщо не е спокоен. Цяло Царево се изсипва на плаж на Арапя.
Именно затова спряхме да ходим.
В сезона няма никакви места и не е ок.
Препоръчвам бунгала Щереви за нощувка.

# 456
  • Sofia
Ще ходим като едно време на море на квартира с щайгата с домати и краставици. Grinning
Е няма лошо. 😊 Само искам краставиците и доматите да са като едно време, а не като сегашните, идеално изпънати, и страшно безвкусни.

# 457
Ако не те натоварва, защо не. Иначе едно време нашите ходеха с предплатени карти и пак пръскаха луди пари по заведенията.

# 458
Едновремешните квартира са съвременните къщи за гости. Няколко години подред ходим в такава в стария Созопол. Студио, с тераса, от която гледаме морето и си късаме смокини от дървото. Не носим храна и не готвим. Дори навремето, с родителите ми, не сме го правили. Храним се в ресторантчетата покрай морето.

# 459
Здравейте. Имам нужда от съвет. Ходили сме на море с детенце само в Бела Виста Синеморец, преди две години. Доволни сме. Това лято малкия е на 7, и понеже нямам никакъв опит с хотелите ориентирани към деца, ще ви помоля за мнения. За нещо като Белависта.Да е в по-тихите и спокойни курорти.Благодаря предварително!

# 460
Незнам, според мен трябва да си държим на мерките. Защото иначе рискуваме да загубим почиващите, които държат на качествен отдих.

# 461
Здравейте. Имам нужда от съвет. Ходили сме на море с детенце само в Бела Виста Синеморец, преди две години. Доволни сме. Това лято малкия е на 7, и понеже нямам никакъв опит с хотелите ориентирани към деца, ще ви помоля за мнения. За нещо като Белависта.Да е в по-тихите и спокойни курорти.Благодаря предварително!
Хотел Казабланка в Обзор. https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-hotel-kazablanka-obzor-19662/

# 462
Аз препоръчвам хотел Магнолиите в Приморско.

# 463
  • Пловдив
Едновремешните квартира са съвременните къщи за гости. Няколко години подред ходим в такава в стария Созопол. Студио, с тераса, от която гледаме морето и си късаме смокини от дървото. Не носим храна и не готвим. Дори навремето, с родителите ми, не сме го правили. Храним се в ресторантчетата покрай морето.
добре звучи...а на кой плаж ходите?

# 464
Извинявам се за поста си ,но към по запознатите да задам въпросче: кое струва толкова пари на тази бяла лагуна като и един плаж няма като хората,да не говорим че базата от вън е видимо остаряла и се намира в нищото сред скалите. За мен това е некво извращение и който има парите да ги даде за това място да ме прощава ма явно избива някакви комплекси или като малък в детството са му нанесени трайни травми с права лопата 😞

Общи условия

Активация на акаунт