На море в България 2021 г.! - 2

• 64 149
  • 738
  •   1
Отговори
# 255
През букинг - 1090 лв за 5 нощувки, закуска и вечеря.

# 256
От коя агенция резервирахте и на каква цена?
Нямат анимация. Съжалявам, но вече админите трият и не може да се качват линкове. Виж във сайта Визит на Съни турс. Има оферти за апартаментна част, които са само с цена за нощувка и отделно за хотелска част с включена закуска или закуска и вечеря.

Последна редакция: чт, 20 май 2021, 17:25 от fatalina

# 257
Здравейте ,препоръчайте ми апартамент с кухненски кът в комплекс с басейн. Подходящо за семейство с деца. Няма значение  южно или северно Черноморие. Благодаря

# 258
  • Sofia
Green Life Созопол. Много хубаво, чудесни басейни и плаж.
Недостатъци два - паркирането, но разбрах, че тази година е добавен допълнителен паркинг и може да е ок вече и вторият е, че освен заведенията по плажа, няма къде да се разхождат вечер, далеко е от града. Иначе самият комплекс е голям доста басейни и площадки. Препоръчвам наемане от частен собственик, за да си изберете апартамента, хотелът иначе настанява където е свободно.

# 259
  • Sofia
Току що чух (Новините на Нова нюз), че новата министърка на туризма ще предложи държавата да поеме ПСР тестовете на чужденците, решили да почиват у нас. То не бяха субсидии за седалки, сега и това.. Тези нещо съвсем се смахнаха! Откъде-накъде всички ние ще плащаме на някакви пияндурници за да дойдат тук? Къде останаха българите и кой помисли за тях? Или ние просто сме длъжни пак да им "спасяваме" сезона, на баснословни цени!? Писна ми държавата да милее за чуждите и да е мащеха за своите!

# 260
Здравейте!
Дайте мнение за почивка 3 дни от 23-26 май, кой от следните два хотела препоръчвате:
Астор Гардън Хотел (Константин и Елена)
Грифид Енканто Бийч (Златни пясъци)

С две деца на 11 и на 1 година.
Всяко мнение ще ми е от полза.

Благодаря!

# 261
  • В.Търново
Грифид Енканто.

# 262
... в сайта Визит на Съни турс. Има оферти за апартаментна част, които са само с цена за нощувка и отделно за хотелска част с включена закуска или закуска и вечеря.
Не ми стана ясно от сайта на Съни турс дали апартаментите в апартаментната част имат кухненски бокс с мивка, котлони, хладилник. Знаете ли как стоят нещата?

# 263
Здравейте ,препоръчайте ми апартамент с кухненски кът в комплекс с басейн. Подходящо за семейство с деца. Няма значение  южно или северно Черноморие. Благодаря
https://www.pearlapartmentssozopol.com/bg/
Миналата година ги посетихме и сме доволни. Ходехме на плаж на Каваците. Пътят на връщане е малко неприятен, защото е баир, но не е чак такъв проблем.

# 264

Външния басейн дали се отоплява.
Вътрешният с каква температура е и колко е голям?

# 265

Външния басейн дали се отоплява.
Вътрешният с каква температура е и колко е голям?

Външният не, той е инфинити и е малък. Вътрешният е топъл, средно голям. Има и акватоничен.

# 266
... в сайта Визит на Съни турс. Има оферти за апартаментна част, които са само с цена за нощувка и отделно за хотелска част с включена закуска или закуска и вечеря.
Не ми стана ясно от сайта на Съни турс дали апартаментите в апартаментната част имат кухненски бокс с мивка, котлони, хладилник. Знаете ли как стоят нещата?
Нямам идея. Не съм посещавала хотела. Не виждам да има описание на кухненски кът в апартаментите.

# 267
Днес Астор гардън , Азалия и Приморски имат 21% отстъпка, по случай имения ден на курорта. Код SSKE21

# 268
Днес Астор гардън , Азалия и Приморски имат 21% отстъпка, по случай имения ден на курорта. Код SSKE21

През сайта на хотела ли важи тази отстъпка?

# 269
Да, във фб на курорта го видях това, пише, че резервацията трябва да се направи директно в сайта на всеки един от хотелите.

Общи условия

Активация на акаунт