На море в България 2021 г.! - 2

• 64 190
  • 738
  •   1
Отговори
# 285
Cubayo, пожелавам Ви успех с "безплатните" чадъри в хотел Лагуна бийч. Simple Smile

@ +-123 и как намирането на кусури ме прави значима?

Всеки има глава на раменете! Каквото имах да казвам, съм го казала.
Благодаря. За мен хотел или къща намиращи се на хубав пясъчен плаж е голямо предимство. Страхотно е човек да не ползва кола до плажа или да не му се налага ходи дълго до него. Ол инклузиви не ме интересуват и съответно считам приятен хотел намиращ се на страхотен плаж в комбинация с прилична цена за голям бонус.
Cubayo , струва ми се че отскоро сте по темите за море и пътувания.Но по- старите потребители знаем, че темата се чете от туроператори, самостоятелни агенти и какви ли не елементи. Даже и включвания има. Вашите отзиви са много подвеждащи и смешни, за хората, които са били наистина в даден хотел и дават реални отзиви от почивките си.
Лагуната си е зле, храната е зле, прекрасния двор е с блатото на Зл рибка и огромните комари, прекрасния плаж е до отходната тръба на ПСОВ Созопол и т.н. и тн. Магазин няма, паркинг няма( със зор) , та а посмалете си рекламите за бг черноморието, което сте преоткрити след посещението си" най- известните световни курорти".
Ако се опитате да осмислите този пост ще видите, че в него няма нищо смешно и подвеждащо. Надявам се да го прочетете бавно и най-вече внимателно. "По-коректно е да кажете, че не препоръчвате ол инклизива, а той въобще не е задължителна опция. Нощувка със закуска излиза 143 лева за двама възрастни плюс дете (пуснах периода от 1-ви до 11-ти юли) . Това е повече от добра цена за хотел до пясъка, който по вашите думи е много добре озеленен и със страхотен плитък плаж. От стаята също сте доволна. П.П. Възможността за безплатни шезлонги на хубав плаж въобще не е за подценяване."

Последна редакция: нд, 23 май 2021, 01:50 от Анонимен

# 286
  • В.Търново
Мисля, че такъв хотел е Парайзо Бийч в Обзор, въпреки че не сме го посещавали. Но и това ще стане един ден.

# 287
Здравейте! Имам много обширно запитване , но се надявам да ми помогнете.
Търся хотел на северното черноморие с вътрешен басейн. Хотелът да в на база AI, близо до плаж и подходящ за настаняване с деца.
До сега почивахме на Албена, в хотел Калиакра Маре. Но след като 2 години зъзнахме юли месец през почти цялата почивка търся нещо с опция вътрешен басейн.
Ще съм благодарна на вашата помощ
Вижте хотел Азалия, Константин и Елена

# 288
Хотел Марина , Слънчев ден, е също страхотен вариант. Изцяло реновиран е тази година , на брега на морето, с минерална вода.

# 289
  • В.Търново
Като друг вариант са тези хотели на Ривиера, там морето е по-плитко.
Но не знам дали ще отворят този сезон.
http://rivierabulgaria.com/?gclid=CjwKCAjw-qeFBhAsEiwA2G7Nlw5ilR … qbTxoCgP4QAvD_BwE

# 290
Азалия и 2-3 хотела в Кранево са с вътрешни басейни.

# 291
  • В.Търново
В края на август е възможно синът ми да е на турнир в Несебър за 5 нощувки. Предполагам, че ще играят на градския стадион. Ние можем да идем може би за 2 нощувки и ще търся хотел или апартамент в близост до стадиона. Видях, че стадиона е на границата между Слънчев бряг и Несебър, така че е възможно да се настаним и в Слънчев бряг. Кой хотел или студио, апартамент предлагате? Хотела може да е и на ол инклузив, всякакъв вариант, стига да не е висока цената. Повечето време ще сме на стадиона.

# 292
Здравейте, разглеждам хотели за юли месец на Златни Пясъци. Колебая се между хотел Лилия и Адмирал. Някакви отзиви?

# 293
В края на август е възможно синът ми да е на турнир в Несебър за 5 нощувки. Предполагам, че ще играят на градския стадион. Ние можем да идем може би за 2 нощувки и ще търся хотел или апартамент в близост до стадиона. Видях, че стадиона е на границата между Слънчев бряг и Несебър, така че е възможно да се настаним и в Слънчев бряг. Кой хотел или студио, апартамент предлагате? Хотела може да е и на ол инклузив, всякакъв вариант, стига да не е висока цената. Повечето време ще сме на стадиона.
Русалка, виж Голдън Ина на Сл. бряг дали те устройва като цена. Тази година виждам, че имат вкл. чадър и шезлонги на  плажа. Слагам линк. https://rio.bg/offer/2o013X/ranni-zapisvaniya-za-pocivka-v-slnce … -i?affiliateId=59
Дано не го изтрият.

# 294
  • Sofia
Роси, щом по цял ден ще сте на стадиона, не е ли по-добре да наемете апартамент/студио в близост? Ще обядвате някъде навън, вечерта също, после приятна разходка и така. 😀 Лично аз не виждам смисъл да давате по около 100 лв. на човек, на ден за нещо, което ще ползвате само за едното спане. Виж в Букинг, все ще излезе нещо подходящо. 😀

# 295
Здравейте.Тази година сме решили да разнообразим и се спряхме на Поморие,началото на юли.Предпочитаме самостоятелен апартамент/студио,двама възрастни сме с дете на 3 и половина.Държим на паркинг.Ако може отзиви кой е по спокойния плаж,доколкото видях са три.Благодаря.

# 296
  • В.Търново
Благодаря на Crystal_Noir и на fatalina! Голдън ина се намира на 2,3км от стадиона, което не е близо. До колкото знам на тия турнири се играят по 2 мача на ден, един сутрин и един следобед, за което време прибират децата за обяд в хотелите и ги връщат после за следобедния мач. Същото ще е и с публиката-родители. Търсих в близост студиа и апартаменти, само броени откривам из интернет пространството.
Скрит текст:

# 297
  • Пловдив
Ето къде са най-хубавите плажове в България.
https://blitz.bg/obshtestvo/iznenada-tova-sa-nay-chistite-plazho … i_news819269.html

# 298
Привет. Аз попринцип търся хотели в букинг, но в момента сайтът е странен и не ми показва за датите, които искам. Може ли да ми препоръчате хотели около Бургас, близо до плаж, по възможност с градина/ басейн.

Последна редакция: вт, 25 май 2021, 09:26 от Уейв

# 299

Здравейте, препоръчвам ви хотел Калипсо, Слънчев бряг. Миналата година бяхме техни гости през август. Предлагат Ол Инклузив изхранване  и се намират на 10 мин. пеша от стадиона на Несебър. Цената беше много добра, както и условията, които ми предложиха. Ако имате нужда от допълнителна информация - пишете.

Общи условия

Активация на акаунт