На море в България 2021 г.! - 2

• 64 203
  • 738
  •   1
Отговори
# 315
  • Сф
Не ви критикувам, но истински се чудя как някой му се занимава, ако е с малки деца, да мисли за готвене, намиране на място за плаж,  пътуване с кола до плажа и т.н, докато е на почивка. Ако сме сами с мъжа ми, ходим само така , обикаляме си и сме айляк, но с детето не смеем и да помислим за нещо различно от ОИ и то да е на самия бряг на морето. Явно мързелът ни идва в повечко Simple Smile
И ние сме така. Мм иска пълна почивка, аз също, т.е. някой да ни слугува, да не мислим за нищо. Освен това, детето си се забавлява с анимации, деца. Иначе какво ще го правя? На плаж седим 2 часа. Мин.година само с мм за 2 дни бяхме на квартира, ресторант, то чакаш, то дали ще ти хареса, то сметката да не те минат. На другата вечер си реза домати на терасата, хаха, риба бяхме взели готова, вика - не е моето. Помолил ме е да търся на плажа, с всичко включено Simple Smile, вика ,не искам "романтика."
Аз викам, ако искаш по- евтино да търся..оу, вика- не! Да не си посмяла! Simple Smile
Иначе имаме приятели, ходят си по бунгала ли що ли, скара, салати, правят си хората и морето им излиза без пари. Чадъри носят..и това сме го пробвали, м не..и колата не иска да пали. вика, както я оставя, така да си я намеря.Цяла година се гърбя, да е като хората. Домати мога и у нас да си режа.
Нямам търпение вече, аз не съм мърдала от мин. година. Те поне ходиха на ски. И чух , че детето е до 15 ти юни и за към 20 ти се оглеждам. Само да сме здрави! Като гледам как вървят нещата, няма да е пълно и тая година  и сигурно ще има изгодни ласт минити.

# 316
С малки деца ОИ може и да е оправдано, особено с такива, които са злояди или не могат да чакат поръчки. Ние сме двама възрастни, мъжът ми обича да си поспива, та храненето по часовник не е за нас. Това е основната причина да избягвам пакетите с храна, ако има начин дори и без закуска купувам. Обичаме да си седнем, да си поръчаме от менюто и ако се случи да не ни хареса, да не се върнем повече. Предпочитам да сме в студио или апартамент с кухня, за да може да си сготвим, ако заведенията в района не са ни допаднали. До момента точно веднъж ми се е налагало да готвя по горната причина, но наличието на кухня на мен ми гарантира липсата на излишни ядове.

# 317
Здравейте, моля за мнение за хотел СИТИ Обзор. Или хотел Черно море Обзор ....Благодаря

# 318
И аз не си падам по ОИ,обичаме да поспиваме,да обикаляме и опознаваме града и ресторантите/местата за хапване,да разнообразяваме.Детето ни е малко,не ми трябва кой да го гледа,предпочитаме да се забавляваме тримата и без друго не ни стига времето заедно.Спрях се на апартамент Еви в Поморие,добри са отзивите и разположението,мисля ще си изкараме спокойно.

# 319
Лейди Рамкин "Струва ми се супер ангажиращо да се връщам в хотела за обяд и вечеря, да ставам под час за кафето." и +-123 "Ние сме двама възрастни, мъжът ми обича да си поспива, та храненето по часовник не е за нас".
Само искам да уточня, че нищо от написаното не е така, както си го представяте. Нито е задължително да ставате рано, нито под час да пиете кафе, нито е задължително да се връщате на обяд и на вечеря под точен час за храна. В добрите ОИ си има напитки по всяко време, има късна закуска за поспаливите, има разнообразна храна по цял ден, а в накой хотели и дори през ноща. Пълна свобода на действие. Често се споменава за лоша храна на ОИ. В добрите хотели храната е повече от добра и с голямо разнообразие. Е, със сигурност плодовете и зеленчуците не са от домашната градина, но са с проверено качество и достатъчно свежи и пресни.

Последна редакция: чт, 27 май 2021, 19:44 от fatalina

# 320
Не ви критикувам, но истински се чудя как някой му се занимава, ако е с малки деца, да мисли за готвене, намиране на място за плаж,  пътуване с кола до плажа и т.н, докато е на почивка. Ако сме сами с мъжа ми, ходим само така , обикаляме си и сме айляк, но с детето не смеем и да помислим за нещо различно от ОИ и то да е на самия бряг на морето. Явно мързелът ни идва в повечко Simple Smile

Подкрепям на 1000% Искам всичко да ми е на готово - храна , напитки , излизаш от хотела и си на плажа . Една седмица летен отпуск имам и нито искам да готвя , нито да се чудя къде ще се храним и дали детето ще яде нещо от менюто .

Правила съм сравнение и без ОИ на моето семейство излиза по-скъпо почивката.

# 321
Дадааам,  направо с колците ни сервират доматите по ОИ-те.
Лисицата и киселото грозде. Това е положението.
Никога не съм си позволявала да се "пъча" или пък критикувам почивката на хора, които очевидно посещават по бюджетни места. Пазаруват, готвят, пътуват с колите и тнт.
Обааачеее, обратния вариант ми се е случвал много кратно.
Винаги, винаги започват да ти правят сметка,как зле си си изхарчил парите и да убеждават, че тяхната почивка е пО пО от твоята........съжалявам за отклонението......
Peace

И да съм по темата : ) За второ море обмислям Гранд хотел Св. Влас. Някой ходил миналото лято там? Отзиви?

# 322
Здравейте, има ли някой почивал в Хотел Морско Око Гардън - Златни пясъци да даде мнение? Тази година искаме да почиваме на Северното черноморие.

Морско око е добър избор. Първа линия. Деца до 14г ползват намаления. Базата е много добра - стаите са просторни, леглата са широки и удобни. Басейна им е на самия плаж. Само храната е малко..не че сме останали гладни де, но се зареждахме от близкия магазин. Препоръчвам ви хотела.

# 323
Аз също съм в търсене на хотел. Последните няколко години ходихме на някои семейни хотели с изхранване, доста добри цени, доволни сме, но искам да сменим малко.
Чудя се дали да наемем апартамент и да се храним в него със салати и скара и от заведения за бързо хранене, но не съм сигурна дали ще ми хареса, а и като цена дали ще излезе по-изгодно.
Харесах някои хотели в букинг, но с лоши отзиви. Но като гледам как се заемат датите, трябва скоро да реша.

# 324
Дадааам,  направо с колците ни сервират доматите по ОИ-те.
Лисицата и киселото грозде. Това е положението.
Никога не съм си позволявала да се "пъча" или пък критикувам почивката на хора, които очевидно посещават по бюджетни места. Пазаруват, готвят, пътуват с колите и тнт.
Обааачеее, обратния вариант ми се е случвал много кратно.
Винаги, винаги започват да ти правят сметка,как зле си си изхарчил парите и да убеждават, че тяхната почивка е пО пО от твоята........съжалявам за отклонението......
Peace

И да съм по темата : ) За второ море обмислям Гранд хотел Св. Влас. Някой ходил миналото лято там? Отзиви?
Точно в тоя си пост се „пъчиш”, та даже и надменно го раздаваш! Ако беше си направила труда да погледнеш по-горе, щеше да видиш, че потребителка питаше за почивка в помещение с опция за готвене.
Лейди Ранкин "Струва ми се супер ангажиращо да се връщам в хотела за обяд и вечеря, да ставам под час за кафето." и +-123 "Ние сме двама възрастни, мъжът ми обича да си поспива, та храненето по часовник не е за нас".
Само искам да уточня, че нищо от написаното не е така, както си го представяте. Нито е задължително да ставате рано, нито под час да пиете кафе, нито е задължително да се връщате на обяд и на вечеря под точен час за храна. В добрите ОИ си има напитки по всяко време, има късна закуска за поспаливите, има разнообразна храна по цял ден, а в накой хотели и дори през ноща. Пълна свобода на действие. Често се споменава за лоша храна на ОИ. В добрите хотели храната е повече от добра и с голямо разнообразие. Е, със сигурност плодовете и зеленчуците не са от домашната градина, но са с проверено качество и достатъчно свежи и пресни.
Фаталина, представата ми е формирана от разглежданите оферти, впечатленията на познати и коментарите в нета. Във всички български оферти, които съм гледала, има фиксирани часове за хранене. Не съм ок да плащам за обяд, а да обядвам следобеден снакс, защото на мъжа ми му е изместен биологичният часовник и закусва в 13 ч. Не съм виждала и ОИ, при който изхранването да е 100 % а ла карт. Няма да мога и да си тръгна без неустойка, ако не съм доволна, каквато възможност имам в заведение на свободна консумация. Ако щеш, не съм виждала в офертите и соковете, които предпочитам. Гледала съм оферти до 300 лв. на двойна стая, повече в България не бих дала. Ако някой може да ми посочи оферта до 300 лв. на ден за двама възрастни, където изхранването е 100% а ла карт и без фиксирани часове, включени са еспресо, фреш, домашна лимонада, смутита, шейкове, има гарантирано място на паркинга, гарантирани чадъри и шезлонги, които са си само за нашата стая, бих я разгледала и дори резервирала.

Последна редакция: чт, 27 май 2021, 15:18 от +-123

# 325
Хора, запазвайте си кой където иска и кой както го устройва да почива и да не се убеждаваме едни - други кой е най-добрият вариант за почивка!   Хората сме различни... и слава Богу! 🙃

# 326
Здравейте! Може ли мнение за хотел Нимфа на Ривиера, Златни пясъци? Тази година решихме да търсим спокойствие на първа линия! След лудницата на Каваци миналата година...Благодаря Simple Smile

# 327
Някой който е почивал в Сарафово може ли да сподели как е плажа и има ли какво да се прави в района.

# 328
Момичета, някой с миналогодишни отзиви за хотел Морско конче?

# 329
където изхранването е 100% а ла карт и без фиксирани часове, включени са еспресо, фреш, домашна лимонада, смутита, шейкове

а-ла-карт и без фиксирани часове? това нещо как си го представяте, че се реализира, чак ми стана интересно?

Общи условия

Активация на акаунт