На море в България 2021 г.! - 2

• 64 190
  • 738
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте! Може ли мнение за хотел Нимфа на Ривиера, Златни пясъци? Тази година решихме да търсим спокойствие на първа линия! След лудницата на Каваци миналата година...Благодаря Simple Smile
И  ние сме там, плажът поне е спокоен, от наблюденията ми други години, винаги има свободни чадъри.

# 331
  • Сф
Някой който е почивал в Сарафово може ли да сподели как е плажа и има ли какво да се прави в района.
Аз скоро не съм, но преди години все там.Плажа е хубав. Като на  Сл. Бряг. Градчето е скучно, не вярвам да се е променило много. Но има автобус градски до Бургас и може там да се разхождате, когато решите. Мисля имаше и други скоро почивали, дано се включат.

# 332
където изхранването е 100% а ла карт и без фиксирани часове, включени са еспресо, фреш, домашна лимонада, смутита, шейкове

а-ла-карт и без фиксирани часове? това нещо как си го представяте, че се реализира, чак ми стана интересно?
На клиента ли му е работа да мисли как да се реализира!? Аз казвам от какво имам нужда и че не съм видяла пакет ОИ, който да отговоря на потребностите ми. На свободна консумация ям, каквото и когато аз реша, а не в определеното от ресторанта време.

# 333
където изхранването е 100% а ла карт и без фиксирани часове, включени са еспресо, фреш, домашна лимонада, смутита, шейкове

а-ла-карт и без фиксирани часове? това нещо как си го представяте, че се реализира, чак ми стана интересно?
На клиента ли му е работа да мисли как да се реализира!? Аз казвам от какво имам нужда и че не съм видяла пакет ОИ, който да отговоря на потребностите ми. На свободна консумация ям, каквото и когато аз реша, а не в определеното от ресторанта време.
Това, което изреждаш като изисквания нама нищо общо с концепцията на ОИ, още по-малко за цена до 300 лв. на вечер за помещение.

# 334
Цитат

На клиента му е работата да се образова, за да не претендира за а-ла-карт без фиксирани часове и домашна лимонада, в обект за обществено хранене.

А хубави ресторанти *на свободна консумация*  понякога не за дни, а за седмици напред са със записване за резервация с точен час.

Последна редакция: чт, 27 май 2021, 20:36 от PafPaf

# 335
Сега си отворих резервацията за Мирамар да видя какво има. 3 вида закуски - стандартна от 07:30 до 10, после а-ла-карт закуска 10-11, късна закуска 11-12. Обяди пак 3 в почти еднакви интервали (12-15) в снек бара, на бюфет, и в един от а-ла-карт ресторантите. После следобедни варианти до 17ч. Вечерите пак са няколко вида, до 22ч и после “нощно похапване” до 7 сутринта. Като гледам няма да може да ядем между 7 и 7:30 и май между 17-18ч и чак ми стана странно сега, нали е 24 ултра ОИ, ще питам като ида, ако огладнея точно тогава какво ще правя 😁 т.е. не виждам как ще ядем по час, все ще има какво и къде. Мисля, че това по час е фул борд, не ОИ?
Миналат година в Грифид беше същото без храненето през нощта. Или не съм разбрала, че е имало 😂

# 336
Миналат година в Грифид беше същото без храненето през нощта. Или не съм разбрала, че е имало 😂

Не си разбрала, след 23.00 дават опаковани сандвичи, дребни сладки,  мисля, че и супа имаше - само трябва да кажеш на рецепцията, че си гладна ...Mask

# 337
Мамка му и прасе, изпуснала съм 😂

# 338
  • Пловдив
+123 Да не мислиш ,че в тия А-ла-карт ресторанти има кой знае какво?Във всички хотели където съм почивала съм ги посещавала.В повечето предлагат това което е в основният само ,че сервирано по луксозно.Те са тематични.Иначе лимонада,кафе и фреш правят доста хотели.Лятото едва ли някой пие смутита при наличие на пресни плодове и зеленчуци?

Последна редакция: чт, 27 май 2021, 20:41 от slavei4e

# 339
  • Sofia
Напълно подкрепям написаното от Аркадия, всеки да почива така, както е най-добре за него. В крайна сметка всеки си плаща от джоба и знае най-добре, какво харесва, и с какво разполага. И аз може да искам много, и все по-по-най, но като виждам, че не мога или не искам да си го позволя, бързо "свивам сармите"! Нека сме си взаимно полезни споделяйки личните си впечатления за местата, от които сме останали доволни, без да си надничаме в джобчетата. Simple Smile
Прекрасно лято на всички!

# 340
Според мен бюджетът няма общо с избора- има много луксозни места , които не са с изхранване, както и нискобюджетни OИ. Въпрос на виждане за типа почивка е - аз като цяло съм позитивно настроена и не особено претенциозна, там щом е море, съм доволна на всичко, но когато е с детето- не е точно почивка и гледам да си създам максимални удобства и да не мисля за нищо.

Не знам дали вече ви питах, но през немските сайтове ми дава добра цена за хотел Марина, Слънчев ден. Притеснява ме , че можело да няма анимация и не знам как е плажът там , а ми е важно.

# 341
+123 Да не мислиш ,че в тия А-ла-карт ресторанти има кой знае какво?Във всички хотели където съм почивала съм ги посещавала.В повечето предлагат това което е в основният само ,че сервирано по луксозно.Те са тематични.Иначе лимонада,кафе и фреш правят доста хотели.Лятото едва ли някой пие смутита при наличие на пресни плодове и зеленчуци?
Предимството му е, че има сервитьор, а не се разнасяш сам с чиниите като в столова.
Фаталина, ПафПаф, много сте враждебни с всеки, който е преценил, че ОИ не е за него. Чак необразована ме изкара една от вас. Ще си скъсам дипломите и за основно, и за средно, и за висше образование, щото не познавам концепцията на ОИ и не мога да измисля как хем а ла карт, хем без фиксирани часове и искам домашна лимонада в обществено заведение.

# 342
  • here and now
Представям си с дете как чакаш сервитьора да донесе домашната лимонада, докато той се е скатал в някой ъгъл и цъка лайкове из фейсбука. Да не говорим, ако е гладно и ресторанта е пълен.
Всеки да почива както му харесва.
Аз съм сколнна да направя компромис с броя нощувки за сметка на качеството.Затварям си едното око за дребни недостатъци и винаги се прибирам доволна.

Избирам си хотели на плажа, щото да не ми се налага да ходя дълго за обяд, а може и да не обядвам. Не се чувствам "мината", че съм платила алкохол който не консумирам, все едно да се чувствам прекарана, че съм купила годишна винетка, а не карам нон стоп извънградско.

Едно споменче от миналата година.

Скрит текст:

# 343
  • Пловдив
В Дюни септември си взимаш всичко сам с ръкавици.Сядаш на маса идва сервитьор и те пита какво искаш за пиене.Ако пожелаеш може да ти донесе и нещо за ядене.Няма проблем.Правеха страхотна лимонада в чашите с дръжка които приличат на халби за бира.Кафето е от машини за кафе от тези професионалните.Бирата беше Бекс.За първи път пих там ментово фрапе.

Последна редакция: чт, 27 май 2021, 22:16 от slavei4e

# 344
  • Sofia
В Дюни септември си взимаш всичко сам с ръкавици.Сядаш на маса идва сервитьор и те пита какво искаш за пиене.Ако пожелаеш може да ти донесе и нещо за ядене.Няма проблем.Правеха страхотна лимонада в чашите с дръжка които приличат на халби за бира.Кафето е от машини за кафе от тези професионалните.Бирата беше Бекс.
Също така в бара на плажа правеха уникааално ментово фрапе, а и не само там. 😊 Ех, как ми се доходи на море..

Общи условия

Активация на акаунт